Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof nocny

Co sądzicie o uwodzeniu kobiet cz. 3

Polecane posty

Gość baron de drift
otóż wiem jak to jest z tym, że ja raczej musiałem się zmuszać niż powstrzymywać wiele razy źle wybrałem, źle ostawiłem zupełnie szczerze wobec samego siebie musiałem sobie rzec, że ja się każdej, co ja mówię każdej :D wielu nie spodobam i koniec załapałem to dość dawno tak samo jak to, że wiele kobiet mnie się nie podoba i zacząłem to lekceważyć z tego lekceważenie narodziła się chyba swego rodzaju pewność siebie "a co tam, najwyżej mnie spławi" :D i ta pewność siebie, potem czasem wręcz arogancja skutkowała i skutkuje dla sprawiedliwości może Offerma jest w istocie ofermą i nie ma w sobie takiej bazy by słabość przekuć w siłę może tego nie potrafi, ma inne korzystne cechy ale tej nie pamiętam gdy podchodziłem do kobiet w pozycji petenta głosem niepewnym zapraszałem, pytałem, sam podkładałem sobie nogę brakiem elementarnej pewności siebie sam siebie ścinałem

heheh no właśnie baron początek jest fajny nie podobam sie wszystkim i ja nie muszę każdemu a oferma tego nie kpw:P

Gość offerma wygrywa
bo jak zawsze pisze prawdę nie wmawiając sobie czegoś na opak :D

Gość baron de drift
cztery lata

Gość baron de drift
no to znaczy ze nie wiesz. bo jeżeli nie chcesz czegoś zrobić to tego po prostu nie robisz, nie wiem po co się zmuszać po to aby w wieku 35 lat nie być ciągle w tym samym miejscu, w sensie emocjonalny a raczej aby się nie cofnąć ja nie miałem na myśli, że nie chciałem być z kobietą tylko, że bywały sytuacje, kiedy bałem się, zaczynać nawet zadzwonić, łatwo rezygnowałem i zmuszałem się, do samego wykazania inicjatywy bo nie raz jak wyżej napisałem źle obstawiłem ok, rozdrabniając, uszczegóławiając oczywiście, nie wiem jak TY się czułeś, przymierzam jedynie podobne, identyczne stany emocjonalne

Gość oferma trafił w sedno
:)

Gość Feniks - trener uwodzenia
mężczyźni mogą więcej w kontaktach z kobietami, niż im się wydaje

Gość Na bank siedzi w pierwszej ław
Czyżby oferma poszedł do szkoły ? ;)

Gość Na bank siedzi w pierwszej ław
To dobrze :D

Gość baron de drift
dużo masz zadane na jutro ;) ?

Gość baron de drift
offerma weź się za siebie

Gość
" trochę zaczynacie mnie wkurzać bo tak pieprzycie od rzeczy a sami pewnie nie macie pojęcia jak to jest słyszeć w głosie dziewczyny do której przez pół dnia zbierałeś się żeby zadzwonić (a raczej żeby powstrzymać się od zadzwonienia) tę nutę irytacji kiedy odbiera ten telefon. i jak po czymś takim szybko musisz wykombinować jakąś błachostkę o którą trzeba ją spytać żeby nie zrobić z siebie zupełnego pośmiewiska." Kurwa ... jak ja to dobrze znam :(

Gość offermus - jak milo Cie znowu
czytac.

Gość Offerta
offermo posłuchaj rady młodszych ale mądrzejszych, musisz coś zmienić , bo będzie już tylko gorzej

Gość ubrane fakty
On nie chce niczego zmieniać,zrozumcie to w końcu:)

w ktorym momencie twojego zycia pojawil sie ten nieracjonalny strach przed kobietami?

Boś ofiara rączkowskiej a nie facet:P spoko--jesteś inteligenty masz obszerną wiedzę ogólną,ale życiowo mój drogi---przedszkole:P

nie jest racjonalny,bo każdemu zdarzyło to co Tobie,a Ty robisz z tego tragedie. Tego nie rozumiem i nie zrozumiem....i nawet juz nie próbuje:)

za włosy ją i całuj:P nie rozumiem , z żelkiem mogłeś sie spotkać --Ty tchórzu niech Cie inne pocieszają;)

a próbowałeś? przecież z tego co zrozumiałam masz traumę od 20 lat i już daleś sobie spokój z ''babami'':P ok rozumiem;)