Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof nocny

Co sądzicie o uwodzeniu kobiet cz. 3

Polecane posty

Ale są pewnie tacy panowie (zafascynowani "kluczem"), którzy potem będą się zastanawiali czy udało się dzięki temu, że są tacy fajni czy dzięki temu, że użyli "klucza". Błędne koło Jak zwykle masz racje, jednak zapomnialas o innej grupie, sa tez tacy, ktorzy zanim sie to uda, do czego moze nigdy nie dojsc, beda sie zastanawiali jak im sie to uda :-)

Gość do sukienka
"jeśli chce być udwiedziona przez danego osobnika, to choćby koleś nie miał najmniejszego o uwodzeniu to i tak mu się uda" Ale chlopakom nie chodzi o to aby jaks im sie podstawila tylko o zdobycie tej, ktora sami by chcieli.

Gość hehe i jak zwykle
offerma zagiął co poniektóre osobniki :D

to prawda, oferma potrafi zagiac wyjatkowo efektywnie, do tej pory myslalem, ze jedynie w kwestiach wychowania dzieci, teraz juz wiem, ze rowniez w znajomosci kobiecej natury :-)

Gość offermo zauwaz tez
zs, Ciebie nikt nie wymienił, więc się ciesz..

a zamiast uwodzić to nie lepiej kochać? :) offtopic: kurcze też wam czasami nie działa pisanie postów? tzn wysyła puste

Gość ale czym tutaj taki
komiczne imponuje że wciska bajer na kobiecym forum. Jakby byl taki och ach w realu nie mialby czasu pisac swoich banałow tutaj :D

'sa tez tacy, ktorzy zanim sie to uda, do czego moze nigdy nie dojsc, beda sie zastanawiali jak im sie to uda' To tzw. zagubieni teoretycy ;) 'Ale chlopakom nie chodzi o to aby jaks im sie podstawila tylko o zdobycie tej, ktora sami by chcieli.' Nikt tu nie mówi o podstawianiu się. Przy sytuacji gdzie dwóch panów jednocześnie uderza do jednej kobiety, ona już na wstępie wybiera jednego. I może to być ten, który żadnych technik nie stosuje. Wtedy ten drugi choćby stawał na głowie przy użyciu "klucza" i tak nic nie wskóra.

Gość o komiczne
nieważne " czym jest" w realu, jak to napisałeś, ważne jest to, że jak go czytam, mam dobry humor, reszta mnie nie interesuje

Gość do sukienka
Nie rozumiesz mnie. Wlasnie w rozgrywkach konkurencyjnych widac kto jest dobry. Jesli kolega A konkuruje z B ,. C , D ,..... i za kazdym razem A wygrywa to jednak jest plus dla A.

pieprzycie głupoty,na forum babskim każdy jest interesujący nawet CREAM/ Oferma nie chce mieć kobiety,bo nie i już,a nie ze Go nie chcą a co do forum 23 latka chce Go bliżej poznać,a on nie, bo za młoda:O takim sposobem to g można pozdr

Gość bredzisz to w dalszym ciagu
tylko furm kazdy moze wykreowac jakas postac. pue prawiczka zdzire BO TO TYLKO LITERKI i nic pozatym

Gość o komiczne
tak się składa że info o komiczne jest sprawdzone und potwierdzone możesz mi wierzyć lub nie mam to gdzies

Gość no jasne
bo co druga kafeterianka się z nim przespała :D a później sie dziwić dlaczego kobiety są tak naiwne

Gość o komiczne
mow za siebie :D

Ok Oferma nie zaczynaj znowu swoich wywodów no właśnie to tylko literki,ale skoro dla kogoś są na tyle ineresujące by prosić o Twojego @,to dobry znak,potem fota....rozmowy i być może rozmowy,spotkanie--zwykłe na piwie. Ale skoro Ty z góry zakładasz ze tylko puła zna sie na kobietach to ja nie mam wiecej pytań.

no widzisz jak byś dał lasce więcej piwa zamroczyło by ją i by Cie pocałowała:P

ech faceci z forum to jednak(piiiiiiiiiiiiiiiiii) no to jak Cie nie pocałowała poznając w realu,to jedynym sposobem by to sie stało jest poznanie kogoś przez net.Daruj sobie ze to dla oferm,bo Twój nick wskazuje na to ze taki jesteś:P wymyślasz jakieś swoje dziwne teorie,utrudniając sobie tym życie daj lasi @ jest młoda pewnie ładna,może coś z tego bedzie

przestań z tymi pierdołami,to czytają tylko prawiczęta:P jak chcesz mogę znowu strzelać swoimi wywodami na temat facetów:P

heheh dla Ciebie tak,innym pewnie by to imponowało Ty masz problem;)

nie starasz się wszystko komplikujesz,oczywiście znajomości z forum konczą sie różnie,ale przecież podanie @ to nic strasznego chyba;)

ech no to bedziesz prawiczkiem do konca życia ps myślisz raczej jak kobiety,one tak gdybają i wszystkiego sie boją;) tylko sie nie utop

ps nawet nie widziałeś jej foty może Ci sie nie spodobać oferma z Ciebie i już :P

Gość a ja dalej powtorze pytanie
po co offermie kobiety . Przeżył 34 lata i dalej jakoś się ma nie narzeka jak reszta . Nie użala się, że jest mu z tym cholernie żle itd. Pewnie wiekszość prawiczków podobnie myśli

Gość do offermy
Masz dobre podejscie bo w ten sposob zapobieasz rozprzestrzenianiu sie Twojego wadliwego materialu genetycznego