Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof nocny

Co sądzicie o uwodzeniu kobiet cz. 3

Polecane posty

Gość Dzienny filozof
Nie wiem nie znam tutaj prawiczków

Gość PUA jest dla facetów którzy
- mają siurki liliputy -mają żony które mają w łóżku wymagania -mają 150 cm wzrostu -są brzydcy -są głupimi ciulami -cierpią na masę kompleksów -są pryszczatymi wyśmiewanymi prawiczkami -nie mają kolegów -są próżnymi dupkami

Gość Dzienny filozof
Znaczy w jakim sensie? Co mówię takiego jak Oni? ;)

Gość Dzienny filozof
No to "zawsze szczery" jakie jest Twoje zdanie na temat kursów uwodzenia, ogólnie o PUA?

"style jeździł po całej europie i podrywał laski". Rozumiem, że nie napotkał barier językowych bo pokazywał międzynarodowym, uniwersalnym gestem środkowego palca o co mu chodzi? :P Ty naprawdę wierzysz we wszystko co przeczytasz, bez względu na źródło?

szczery, nie wysilaj się bo ci żyłka pęknie. powiedzial to ktos, kto walnal kilkanascie linijek belkotu :-) autorze, zdanie zostalo wielokrotnie wypowiedziane - wyciaganie kasy od naiwniakow :-)

Gość Dzienny filozof
Też tak uważam, że to wyciąganie kasy od naiwniaków. Pseudouwodziciele zrobili z tego biznes

weź książeczkę do rączki, ona naprawdę cię nie ugryzie. przeczytaj a potem bież się za dyskusję o niej. ofermo, obiecuje, wezme do reki dowolna wskazana przez ciebie ksiazeczke, pod warunkiem, ze wezmiesz do reki slownik, co ty na to? :-)

Gość do offerma
czy Ty oby nie jesteś prawiczkiem ? proszę o szczerą odpowiedź

Po pierwsze nie dyskutowaliśmy o książce, którą napisał jakiś redaktor i która - z tego co mi wiadomo - nie jest opracowaniem naukowym. Równie dobrze mógłbyś odsyłać do Philippa K. Dicka i pogadalibyśmy o Ubiku ale jakie to ma odniesienie do rzeczywistości? Mowa była o PUA jako zjawisku i to zjawisku w Polsce. Może wytłumacz, dlaczego Ci jakże wspaniali podrywacze i uwodziciele włóczą się po podrzędnych knajpach? Liczą na inteligentne, wykształcone i znające swoją wartośc zdobycze? A jaka jest średnia wieku tych wypasionych foczek? Sięga 20?

Gość do filozof nocny
Nie wiem czy robisz im darmową reklamę ale proponuję Ci zamiast zagłębiać się w techniki manipulacyjne, iść pobiegać lub poćwiczyć. Albo poczytać trochę postów na kafe :P , lecę z pamięci : komiczne regres kabel usb zs regres MS jarek.84 i parę innych ktorych nie pamietam

Gość słona zuppa
Oferma nie denerwuj sie bo Ci żyłka pęknie:P

ofermo, mozesz naprawde atakowac ile tylko chcesz, ale prawdy nie zmienisz :-) brzmi ona mniej wiecej tak: jestem zalosny bo jestem prawikiem, ale nie atakuj tego, ze jestem zalosny bo jestes zalosny w tym, ze dostrzegles zalosnosc tego, ze okreslam siebie zalosnym

Gość sami siemanko

Gość słona zuppa
nie mozecie udawać ze to nie JA :O

Gość słona zuppa
zs to nie ja założyłam topik o Tobie,to podszyw