Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof nocny

Co sądzicie o uwodzeniu kobiet cz. 3

Polecane posty

Gość do ... .
Lelouch Lamperouge zacznij myslec o sobie i swoim szczesciu, nie o innych. dobrze ci to zrobi.

Gość
Mam gdzieś szczęście innych ale jeśli poznaję dziewczynę która naprawdę mi się podoba i po raz pierwszy w życiu wszystkie sprawy wydają się iść do przodu i gdy już niemalże dziękuję niebiosom na kolanach bo oto w końcu znalazłem kogoś z kim naprawdę pragnę się związać, kogoś kto traktuje mnie jak człowieka... jej nagle przypomina się, że ma faceta... To gdzie tu miejsce na moje szczęście? Tylko iść i w łeb sobie strzelić. "to my KOBIETY zapalamy zielone swiatlo dla was SAMCE ......" Doskonale. W takim razie przestańcie skamleć na forach, że mężczyźni do was nie podchodzą i was nie podrywają a same za to ruszcie dupę i zawalczcie zamiast udawać, że "dajecie sygnały".

Gość Nie dziekuj wyznam ci szczerze
Bo gdyby sie okazalo, ze kocha Cie jakis pasztet z miseczka A to tez bys olal i przypomnial sobie, ze jest jakas inna dziewczyna. Kazdy chce kochac, nikt nie chce byc kochany. Wiodac nie trafiliscie na siebie uczuciowo, ale to nie znaczy, ze nigdy juz sie nie uda. Nie dramatyzuj.

Gość
Akurat znałem jedną z miseczką A. Bardzo atrakcyjna dziewczyna. Ale jak widać dla każdego z nas co innego świadczy o atrakcyjności :D "ale to nie znaczy, ze nigdy juz sie nie uda. Nie dramatyzuj." Tyle tylko, że ja już NIE CHCĘ. Nawet jakby jakaś za mną chodziła (nie wiadomo z jakiego powodu) to w końcu usłyszałaby: spierdalaj. Wszyscy mamy granice wytrzymałości a ja w odróżnieniu od innych tutaj nie mam ochoty na ochłapy.

To ostatnie zdanie mi się podoba, bo świadczy o ambicji, za to pisanina o samobóju to nędza. Niby kim one są, by człowiek miał się zabijać dla nich ? Absurd. Odnośnie tego co nawypisywała "Kochająca żoneczka" na poprzedniej stronie : To nie jest wątek o samcach w ogóle, tylko o takich samcach szczególnego rodzaju, które wiodą permanentny żywot konsekwentnego bezsamiczkowca. Zatem twoje wyliczanki powinny być kierowane pod innym adresem. Zrzuć swoje żale na rozmaitych prostaków, których samice obdarzają swymi łaskami. Do zgromadzonych tutaj twoje teksty mają się nijak.

Gość ta cala kochajace zoneczka
mysli przy pomocy swojej piczy. Ona ma cos , co samiec by chcial. Da mu jak ubije interes. Wtedy bedzie mozna jej te picze rZNAC. /O milosci czy przyjemnosci widac nigdy nie slyszala./ No i czym sie taka rozni od takiej z agencji? Ano rozni sie i to znacznie. Ta z agencji jest uczciwsza w tym co robi i przynajmniej nie probuje udawac nikogo innego.

Gość
Tak postępuje każda kobieta.

Gość oj Lelouch Lamperouge
po tej glupiej suczce twoja psychika niezle sfiksowala , az zal :(

Gość
Załamanie nerwowe może być cool

Jak widzę to co "kobiety" wyprawiają to wolę trzymać się od nich z daleka ;] czyt. Femdom , Interracial , Zakłamywanie faktów , ich prawdziwa natura itd. Ps. widzę że ktoś tu jest maniakiem code geass podobnie jak ja :D

Gość PUA jest dla niedorajdów ciot

Gość gość
ja uwazam ze czytanie o uwodzeniu bardzo duzo daje, czlowiek po prostu uczy sie pewnych wzorow zachowania i pewnosci siebie przede wszystkim, sledze materialy o uwodzeniu juz od 3 lat i widze rezultaty po sobie, polecam strone http://podryw-dziewczyny.pl/

Gość gość
Dziewczyna zerwała już ze mną 2 raz i to zawsze ja prosiłem… teraz już rozumiem że im wiecej z siebie dawałem to ch…j z tego było. Najpierw myślałem że jest za młoda na to wszystko ale przecież nic na siłę. Ona zerwała to niech teraz wie co straciła !!! Ale po co było to wszystko planowanie i obiecywanie…. W wyjściu z dołka pomogły mi feromony z http://pherowin.pl , dzięki nim poznałem dużo dziewczyn a i sam nabrałem ogłady i odwagi w rozmowach z nimi.