Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

negatywne myślenie

Polecane posty

Gość całus z paluszkami
ba:P ok,nie chcesz się przyznać że jesteś moim podszywem i po cichu fantazjujesz o mnie to sobie idę:P🖐️ wszelkie causy jakie się pojawią dziś i jutro to nie ja

???:D:D:D całus odpuść sobie kafe przez pare dni:D dłuższa kuracja ci się przyda:P

Gość ndjsk
heja ho ! i na ryzej znowu sie skonczylo :D

18:15 [zgłoś do usunięcia] bdhjf sami czy ty musisz klepać aż tak drastyczne błędy w pisowni nie mogę lecz muszę z resztą czytam swoje posty jak je wyślę :P a wtedy już za późno na poprawę

Gość a Kononowiczowa gdzie się
podziała?

nie wiem przestałąm ją śledzić godzinę temu:( wybacz mi to pomarańczo :P

Gość oooo widze że zielona na
swoim topie przyklasnela mi malej :P

Gość a Kononowiczowa gdzie się
wspaniałomyslnie wybaczam ale za Kononowiczową nie ręcze :classic_cool:

chcę zobaczyć ich dyskusję na temat wiary i przywiązania do kościoła ;) wtedy zobaczymy jak bardzo się polubią:classic_cool:

Gość witamy pania Kononowicz
🌻 🌻 🌻

hej Jednak nie wytrzymałaś i odwiedziłaś panią pozytywnie myślącą :P

a od kiedy mam Ci mówić co masz robić :O Ty masz do Niej cierpliwość ja nie,więc dyskutuj z Nią :P

eee koleżanka tak sama ze sobą się nudzi trzeba ją czasem rozruszać

Ano trzeba też tak myślę Jedna grzeszy i łazi do spowiedzi,druga medytacją oczyszcza swą duszę :O pasują do siebie;)

Mi musiałaby wyspowiadać się z rozmów z zieloną i nauczyć dzieci- że takie jak ona są wynaturzone:) ten związek nie przetrwa:)

Gość mghmc
a ty słona zupa myslisz jak poliżesz dupę kononowiczowej to lepiej sie poczujesz :D tobie jeszcze jest jakiś ratunek ale kononowiczowej ......." władza" jebnela na mozg :D

Pomarańczowa ja liczę na awans :P ze sprzątaczki na doradczynie głowną ;)

Gość Artystkaa ze spalonego teatru
sami wejdz na tlen

Gość vhjjnb j
chyba miało być CZÓŁNO :D

Gość dziewczynki obmyslaja
nowa taktyke :classic_cool:

a u mnie?--dziekuje ze pytasz u mnie też wszystko w porządku:P a pogoda,zaiste typowo jesienna,duszno i gorąco jak w lecie. Ucz sie mi mała,ucz,bo nauka to potęgi klucz --(tak to chyba szło):O

Jestem po podstawówce:( poszłam praciwać w wieku 14 lat,bo mam dobre serduszko i chciałam pomóc zwierzątkom w schronisku przyznajesz sie ze jesteś głupia?a co zrobisz jak nikt nie zaprzeczy?

Ja nie zaprzeczyłam Mi mała jesteś bardzo mądrą kobietą,mało tego potrafisz ocenić ludzi przez net,na post postów z kafe. Takimi zdolnościami mało kto może sie pochwalić. Mi mała mogę Ci zaufać?

Bardzo prosze 25 dag kaszy gryczanej 1 łyżka masła 1 łyżka margaryny 30 dag białego sera tłustego lub półtłustego 10 dag śmietany 12-proc. 2 średnie cebule (biała i czerwona) 2 pory 1 pęczek zielonej pietruszki 30 dag pieczarek Kasza gryczana zapiekana z białym serem - sposób przygotowania Na 1/2 litra wrzącej osolonej wody wrzucamy masło i kaszę. Mieszamy do momentu ponownego zawrzenia wody. Przykrywamy i gotujemy na małym ogniu, aż kasza wchłonie wodę. Na patelni szklimy pokrojoną w plasterki cebulę i białe części porów. Oddzielnie smażymy pieczarki. Ugotowaną kaszę mieszamy z rozdrobnionym serem, cebulą, porami, pieczarkami i pieprzem (pieprzu powinno być dużo, chyba że ktoś nie lubi). Przekładamy do natłuszczonej formy. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika (250 st.C). Po 20-30 minutach polewamy rozbełtaną śmietaną i zapiekamy jeszcze 10 minut. Biały ser, rozpuszczając się w kaszy, nadaje jej bardzo delikatny, leciutko kwaskowaty smak, który świetnie komponuje się z jarzynami.