Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 Lusia Psełdo Cię szuka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka z Windsorów 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Sami, gdzie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 szyfrem piszesz?? nie możesz powiedzieć wprost, że jesteś w ciąży i czekasz na zadeklarowaną niedawno córeczkę ??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 Trywialnie powiem - mam teraz znacznie cięższy kawałek chleba i nie nadążam jeszcze o tak chata za wsia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 pseldo przyniesie malin i mleka prosto od krowy, na deser bedzie golonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 na temacie kto jest inteligentniejszy ale dałam mu wskaz owkę gdzie jesteś --wiec chyba trafi tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 mleka prosto od krowy, na deser bedzie golonka ...a potem wielka sraka za przeproszeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 szyfrem piszesz?? hm.. ktojak kto ale ty chyba lapiesz od kiedy syn przykleil sie do skrzypek :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 hm.. ktojak kto ale ty chyba lapiesz od kiedy syn przykleil sie do skrzypek zmanier ja się z "łapaniem" urodziłam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 zmanier ja się z "łapaniem" urodziłam chyba bezdechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 pseldo przyniesie malin i mleka prosto od krowy, na deser bedzie golonka maliny lubie nawet poza jachtem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 ja wole jezyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 dobrze, że dodałeś to "chyba" bo wygrałbyś konkurs na największy absurd na kafe a tak ci jeszcze troszkę brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 maliny maja wiekszy potencjal sa gorzkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 ooo widzę newsy zs ukrywa się na kochankach- przyznać się ! która zbłądziła ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 maliny maja wiekszy potencjal sa gorzkie ale pedalsko czerwone ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 Ike właśnie czytam ten topik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 to nie czytaj nic tam ciekawego nie ma zwłaszcza jak pisze na nim ZS a nie ma ike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 to prawda--nie ma piłeczek i zamętu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 ale pedalsko czerwone ale rosna wyzej newsy? jesli nie pojawia sie na pasku u dolu mojego ekranu to jestem out :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 ale pedalsko czerwone ale rosna wyzej mylisz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chżąszcz Napisano Wrzesień 2, 2009 Dzień dobry. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Dzień dobry. na tym topiku nie używamy takich zwrotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 mylisz sie udowodnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 no w końcu doszedłeś Psełdo,myślałąm ze nie dasz rady:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 wikipedia.pl poszukaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 no w końcu doszedłeś Psełdo,myślałąm ze nie dasz rady sami bądź egoistką!!! a ty??? udawałaś ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 ja ? przecież sie nie przyznam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 wikipedia.pl poszukaj zawsze szczery chyba nie chcesz wyciagac faktow dyskutuj jak mezczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 to my dyskutowalismy??? spadaj podszywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach