Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 zmanierrr zapomniała regułki dyskusji i rozmowy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 ja zapomnialam? ja probuje ratowac sie faktami z braku agrumentow? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 zawsze szczery napisz jeszcze ze byles w lesie dzis o poranku :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 aaaaacha typowo kobiece moja droga zmanierrr:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 bylem, szukalem kija na podszywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 to ja może pójdę coś ugotuję ........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 to ja może pójdę coś ugotuję .... dla mnie stek z pieczarkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chżąszcz Napisano Wrzesień 2, 2009 Sugerujesz, Ike, że w określeniu "czerwony" jest coś takiego, żeby go nie używać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 aaaaacha chyba mialo byc ach! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popieprzony 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 -Co to jest? -Czarne jagody. -A dlaczego czerwone? -Bo jeszcze zielone :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 zmanier ciesz sie ze nie chichotałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 -Co to jest? -Czarne jagody. -A dlaczego czerwone? -Bo jeszcze zielone a jak dojrzeja beda fioletowe tak to szlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 psedło a sugeruję ??? zs- dla ciebie to mogę zrobić- zupę za słoną ,bejbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chżąszcz Napisano Wrzesień 2, 2009 Nie tyle sugerujesz, co mówisz wprost, Ike. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 nie kłam o czerwonym nic nie pisałam aczkolwiek dziś czerwony kojarzy mi się tylko z jednym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 to na czym stanelo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 czerwony mnie kojarzy z ustami i z piosenka http://www.youtube.com/watch?v=LNDOw5GB090&feature=PlayList&p=BC19C914A067D2AB&playnext=1&playnext_from=PL&index=16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 to na czym stanelo? a co komu stanęło?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 to na czym stanelo? ike idzie gotowac a samica stawia pierwsze kroki na kretych sciezkach skladni j. polskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 ike moze raz bys tak kojarzyla w odwrotna strone niech wszystko ci sie kojarzy z czerwonym :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 ike idzie gotowac a samica stawia pierwsze kroki na kretych sciezkach skladni j. polskiego od nowosci glowa boli :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 od nowosci glowa boli a od przybytku kon by sie usmial :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 obcy mnie już znależli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 teraz tylko wizyta mi malej i istny raj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmanierx Napisano Wrzesień 2, 2009 teraz tylko wizyta mi malej i istny raj nie przeklinaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa. Napisano Wrzesień 2, 2009 mi mała tu nie wejdzie muszę zmienić nick może na inteligentna bestia?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chżąszcz Napisano Wrzesień 2, 2009 Oj, Ike, przepraszam, nie sądziłem, że jesteś dzisiaj taka rozerotyzowana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 inteligentna bestia lepiej trzymaj asa w rekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka Windsor 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Czy jest tu jeszcze Psełdonim?? Bo chciałam mu powiedzieć, że żyję,chociaż co to za życie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach