Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara Elizondo

jestem nowa

Polecane posty

Gość dobra a teraz pokaż
tzytzki :classic_cool:

Gość dobra a teraz pokaż
Poka się pisze tylko kiedy ma się przeczucie ,że będą duże , tutaj się tego nie spodziewam :classic_cool:

Gość dobra a teraz pokaż
człowiek całe życie się uczy :classic_cool:

Gość ja tez jestem nowa
od dzisiaj bede stala czytelniczka i ..pisarka'',ale tylko do poludnia,dopoki corka nie wroci za szkoly. podoba mi sie u was,dopiero dzisiaj was odkrylam,nareszcie bede mogla sie wygadac do woli ( przynajmniej mam taka nadzieje). niby mam meza,corke,ale za to nikogo z kim moglabym pogadac. nie mam zadnej przyjaciolki,a sasiadka z ktora sie kolegowalam unika mnie skutecznie od maja,bo wisi mi kase. chcialabym isc do roboty,ale mimo poszukiwan narazie nic,a miedzy ludzmi zawsze to inaczej,wiec mam nadzieje,ze chociaz tutaj znajde wsparcie i zrozumienie dla mojej skromnej osoby. pozdrawiam tymczasem wszystkie panie,ktore beda mialy przyjemnosc ze mna pogadac.

tak, "u nas" jest ekstra ;)🖐️ zwlaszcza, gdy młodziez do szkoły pójdzie :)

ale jeszcze troszke i mlodziez wroci i zasypie kafeterie tekstami: czy on mnie kocha bo na mnie dzis spojrzal albo czy wazac 45 kg przy wzroscie 175 cm jestem gruba? ehhhhh zycie

R-Ewelka ja i tak wolę te bzurne tematy z których można się pośmiać od tematów o starankach na kolejny dzień/miesiąc/rok, ślubach na kolejny dzień/miesiąc/rok i dietach na kolejny dzień/miesiac/rok :O:O:O

oj tak to uzależnia. też już siedze na kafe ok roku. ale dobijają mnie te nędzne podszywacze dlatego wkońcu acerniłm nicka

no i teksty czy jak bede pic wode i tylko wode no i ewentualnie zjem jeden serek topiony to schudne? szoook ale Kafeteria jest the best szacun dla Was :))) ps a kto z Was zalozyl na NK konto Kafeterii? przyznac sie prosze

a wiecie co kiedys wchodze na kafeterie i czytam temat : czy sa tu jakies sraczki o tej porze? zaintrygowalo mnie to wiec wchodze czytam a to chodzilo o ciaze a zamiast sraczki bylo napisane staraczki buahahaha teraz zawsze sie usmiecham jak widze takie tematy

Gość
sa lepsze ''ja i moja grzybia pochwy'' oraz zlota rada, ze najskuteczniej leczy sie nia czopkami z pochwy:classic_cool: autorko🖐️;)

Gość
jezu ale pokrecilam sory:D mialo byc, ze najskuteczniej leczy sie ja czopkami z czosnku:D