Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara Elizondo

jestem nowa

Polecane posty

na razie to zapowiadają kiepską pogodę,ale cóż, najwyżej będę siedzieć i pic przez dwa dni, a co mi tam. Pierścionek- kilka dni temu wieczorem zrobiliśmy wstępny rekonesans, udzieliłam paru wskazówek, żeby broń boże z jakimiś diamentami czy białym złotem nie wyskoczył, jest uświadomiony, teraz tylko musi potrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać zanim się na coś ten mój zdecyduje :D

Gość
zapanowala zgoda, wszystko przedyskutowalismy i jest tak, jak 4 lata temu, na samym poczatku:classic_cool: nie da rady, okazalo sie, ze musze byc na miejscu w lodzi, musze w sobote zalatwic sprawe dla mojej siostry, nie moze czekac😭 zajmie mi t caly dzien, a w niedziele nie oplaca nam sie jechac, za daleko😭 bede musiala sie poratowac jakims jeziorem w poblizu:( widelec..................ale to co, bedzie wesele?:classic_cool:

zdzira- kiedyś na pewno :) Tylko zobaczymy, kiedy kawaler zbierze się do oświadczyn. Ja bez tego ślubu planować nie będę . Uwierz mi,powiem Ci jak coś bedzie wiadomo :D Ale super ze się dogadaliście, mam nadzieję że na długo? :classic_cool:

Gość
mowilam ci wtedy, ze te wszystkie zgrzyty byly spowodowane praca. W zeszlym tyg zawital u niego prezes ze Szczecina, uzlylo mu bardzo, bo okazalo sie, ze z nowa filia wszystko jest ok i dobrze sobie radzi i wszystko jak reka odjal:D jeszcze tego samego dnia zabral mnie na kolacje, kupil mlodej barbi, o ktorej trula nam od miesiaca i przeprosil za cala atmosfere, jaka panowala w domu. ale kamien spadl mu z serca jak sama góra mu pogratulowala i do niczego sie nie przypieprzyla. U mnie tez sie wszystko wyjasnilo, dostalam te nowa prace wiec tak samo odpuscilam w koncu i przestalam chodzic struta. wszystko na szczescie wskoczylo na stare, dobre tory;) widelec, tak ostro?:classic_cool: przyznaj sie, ze juz myslalas o tym, jakie zamowisz seretki na sale:classic_cool::D

Ja wiem czy ostro? Co mi po jego gadaniu. Niech się do roboty weźmie, bo jego plany to ja chcę w czynach a nie w słowach widzieć, przecież wiesz :D Sram na serwetki, sukienke już wiem, jaką bym chciała :D

Gość
:D:D:D a jednak:D:D teraz to juz z gorki sztuciec, jak przed samymi rodzicami stanie, to glupio mu bedzie odwlekac:D

zdzira, on najpierw musi przede mną stanąć :D Nie wiem jak ty, ale ja oglądania pierścionków na necie nie traktuję jak oświadczyn :D:D Pożyjemy, zobaczymy mendo :P

Gość
no nie, ogladanie pierscionkow przez net to nie to samo, choc rownie przyjemne:P widelec, jak tam twoja praca mgr? :D:D:D

Gość
jestem jestem, samiec dzwonil:classic_cool:

weź mi nie przypominaj... przedwczoraj poprawiłam wszystko na glanc, zostało dopisać wstęp i zakończenie, wysłałam jej w pon. I nie ma odzewu. Gupia baba, ja za tydzień muszę oddać, a jak znów nie będzie to zgodne z jej wizją to ciekawe, kiedy to poprawię :O

a nie prosciej z tymi oswiadczynami,spotkac sie w dobrej knajpie na kolacji,wtedy sprawa prosta,bo w takiej scenerii obowiazywalyby go tylko kwiaty dla mamy a dla taty uscisk dloni.

Gość
kumka, no co ty, pompa musi byc:D:D widelec, no chyba cie nie udupi przed samym oddaniem pracy??:o

udupić nie udupi, może po prostu długo nie odpisywać i sama się udupię bo sie po prostu nie wyrobię... i będę musiała złożyć podanie o przedłużenie pracy- o ile ta menda wyrazi zgodę. Jeśli nie, to powtarzanie roku. Kurde, jestem w kropce, ale ciągle mam nadzieję że dziś albo jutro napisze że jest ok i żebym kończyła pisać i wysłała jej całą :O

Gość
trzymam kciuki, daj znac. a leniwiec ma w czape, miala mi wyslac jakies romantiko pikczer z krety😭

ja też miałam jakieś dostać i ni chooja, na poczcie zero wiadomości :O:O Jezu ale mnie ta magisterka wkurza,aż mi się płakać chce. Jestem już tak blisko, a tu ciągle nowe problemy wyrastają :O

no to,niech wykupi czas antenowy w tv,chyba jeszcze nie bylo takich oswiadczyn,a chlopina nie bedzie narazony na niezadowolenie mamuski i tatuska,bo tv dziala w jedna strone,czyli przyjma do wiadomosci oswiadczyny z bialego ekranu,tak jak pozostale ze 2 miliony telewidzow i po sprawie.

Gość
''jeszcze bliiiiiiizeeeeeej':classic_cool: widelec, spox, nie boj zaby, znajdziemy te promotorke:classic_cool:

boze,nie nadazam za wami,dopiero zareczyny,a tu juz magisterka))? popierdalacie rowno z tematami,ale mam nadzieje ze sie wprawie niebawem.

Gość
widelec, na to tez jest rada. pomysl o mazurach:classic_cool: (kurwa! jak ja ci zazdroszcze!!😭) kumka - co ty jedziesz na 256kb/sek??? :D:D:D

Gość
widelec, ja nie chce nic mowic kto tu zrobil offtopa:D:D:D

zdzira- nie wiem, czy jest czego zazdrościć, bo pogoda ma być do doopy. ale i tak strój kąpielowy wezmę, choćbym miała w deszcz się kąpać :D Jedziemy bandą ponad 15 osób na kilka samochodów, więc może nudzić się nie będziemy :)

Gość
w deszczu kapiel jest najlepsza;) no pod warunkiem, ze nie napierdalaja ci gromy wokolo;)

z tymi gromami to zobaczymy jak wyjdzie ;) a weź ty mi coś wytłumacz, bo nie łapię. twoja córa ma prawie 5 lat, z facetem jesteś 4, coś mi tu się w kalkulacjach nie zgadza, objaśnij mi proszę bo zgłupiałam :)