Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara Elizondo

jestem nowa

Polecane posty

ojciec nie pije od kilku lat (kiedyś pił nałogowo). Podejrzewam,że gdyby facet przyjechał z flaszką, ojciec by to obrócił w żart, ale w oczach mojej przewrażliwionej mamy byłby stracobny :O:O

własnie chodzi o to, że alkohol to kapkę nie bardzo. Nie pytałabym o to :O Poważnie, pierwsza myśl to jakaś dobra flaszka, jakiś alkohol, i byłoby spoko, ojciec by zostawił na jakąś okolicznosć, bo pewnie by tego nie wypił i by się nie obraził, ale matka by mojego faceta od razu znienawidziła :O

Gość
kumka:D widelec, no to ciezka sprawa, bo w naszej (jakze wyszukanej) poskiej tradycji oswiadczynowej, flaszke dzierzy narzeczony. pali? moze jakies cygaro?

pali pali, dużo pali :) Uwierzcie mi, że gdyby można było kupić ten alkohol, nie byłoby problemu. Zaręczyn / oświadczyn jeszcze nie było, ale coś czuję że to wisi w powietrzu :O A majnen chłopaken od kilku dni siedzi i się głowi jak to z moją starszyzną załatwić :O

ojciec pali Mocne :) albo sam sobie robi fajki. Podejrzewam, że cygara to dla niego bardzo wyszukany prezent :D Kiedyś próbował, ale stwierdził, że Mocne rządzą :D ale pomysł nie jest zły :D

Gość
cholerka, chyba tak:D widelec, no to jakies dobre cygaro, wiesz takie exkluzif, z ladnym opakowaniem kosztuja 50-80 zl, wiec tyle, co dobry alkohol.

Gość
no to teraz kwestia tego, czy upominek ma byc symboliczny czy praktyczny:D

palic ich nie musi :D Może sobie zostawić, na dzień, gdy pojawi sie wnuk :D ALe to takie eleganckie, i mysle,z ę na miejscu :D

no no ale dzisiaj czarne szaleja hihi zmykam ale wroce hihi paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PRAKTYCZNY zdecydowanie. Ojciec najbardziej by sie pewnie ucieszył z jakigoś tłumnika albo innej części do samochodu, albo jakichś kluczy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

jak praktyczne, to kup mu mocne :D lu ręcznik :D Jak symboliczy to wasnie cygaro, lu.... wyszukana zapalniczke :)

Macie rację, z tymi cygarami to dobry pomysł. Podsunę, może przestanie się bać :) A co z "mową" ? :O Co to się właściwie mówi na taką okolicznosć? :O

Gość
''mamo, tato...'' :D:D:D

widelec- ja normalnie powiedziałabym tak" Chciałem prosić o ręke państwa córki. Bardzo ja kocham, chciałbym stworzyć z nia rodzine i żyć u jej boku " ;) No nie wiem, i tak bedzie sie denerwował i wyjdzie inaczej niz planował :D

pewnie powie: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy chcialbym yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bo my yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

zawsze może Cie przerzucić przez ramie i porwać :D I mysle, ze ta zapalniczka, ładnie opakowana byłaby dobra. Symboliczna i praktyczna :)

pewnie powie: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy chcialbym yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bo my yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy po czym straci przytomnosć ;)

cholerka a potem sie ocknie i powie: yyyyyyyyyyyyyyyyyyy i znowu padnie biedaczek

wy sobie jaj nie róbcie, bo jak już kiedyś do tego dojdzie, to ja wam wszystko opowiem, i jak będzie tak, jak piszecie, to zrzucę na was, że wykrakałyście :P:P Dobra, koniec tematu :D

Gość
dobra, kupcie i zapalniczke i cygaro i po sprawie:D:D a co do przemowienia, no nie wiem, ale tak jak cholerka mowi jest fajnie:D zreszta, ty tez masz sie wzruszyc, niech sam cos wymysli:P:D

moj eks maz jak mi sie oswiadczal to tak sie spocil ze normalnie myslalam ze padnie, az z niego cieklo jak padl na kolana przede mna to myslalam ze cos z sercem hihihi dosc milo to wspominam

zdzira ja to wiesz, zaskoczona nie będę, bo ten facet to ma strasznie długą fazę planowania, więc to pewnie jeszcze zejdzie :D AAAAA jeszcze tylko 3 dni w pracy i MAZURYYYYYYY :D:D:D:D

widelec- czyli pierścionek wybrany...? :) Spadam dziewczynki, zaglądnę do was w któryś dzień. Chociaż pewnie widelec juz będzie na mazurach ;)

Gość
spadaj😭 a u mnie nie wypali ten moj weekend, moze za tydzien😭