Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara Elizondo

jestem nowa

Polecane posty

nie wiecie ze jak ktos sie chce przypierdolic to zawsze znajdzie jakis sposob hihi a co za problem miec piecdziesiat roznydch adresow email?

widelec- otóż to, nie wszystkie tematy na ciazy są głupie. Takze te majówki, sierpniówki, itd... są potrzebne dla tych kobiet. Bo mogą wymieniać sie doświadczeniami, obawami, itd...

mnie np. bawią tematy łączmy się czerwcówki itp.... które są zakładane po raz SETNY. ale temat o tym, że kobieta pyta, jakie będą lepsze podkłady, nie wydaje mi się za nic głupi... ale może to ze mną jest coś nie tak... tak czy inaczej dziwi mnie tutaj "szoooook" R-Ewelki spowodowany tematem o podkładach :O

moze i tak :))) jesli urazilam tworce tematu o podkladach to strasznie psepraszam :))) juz nie bede hahhaha

to teraz was zszokuje. Pisałam na pewnym temacie kiedys typu "sierpniówki" Pozostały stamtąd naprawdę fajne przyjaźnie, wiele pomogłyśmy sobie, nadal sie kontaktujemy, nie tylko wirtualnie. Dlatego eni potępiam tego, bo znam to z tej "drugiej" strony Ale czy ejstem w ciazy i tak wymiata :D

Gość
haha, co do tych zdjec, zauwazylam pewna wlasciwosc: jak ktos zaklada temat pt ''patrzcie jaki paszczur'' - wszyscy jada po autorze, a laske ze zdjecia chwala, ze piekna, ze ladna, naturalna blablabla. jak temat brzmi ''ona jes sliczna!!" od razu sypia sie gromy - przeciez to brzydal, bleeee, okropna:D:D

Gość
cholerka - tylko po co po raz setny zakladac ten sam temat?? i teraz pytanie za milion: czemu czerwcowki nie moga zaprzyjaznic sie z majowkami?:classic_cool:

ja staram sie być obiektywna, chociaz gdy widze 10 temat założony przez pewną laske ze swoim 50 zdjeciem, nerwy puszczaja. Pamietam topik o dziewczynie, która pytała, czy ciem,ne włosy bedą jej pasować. wszystko fajnie, gdyby nie to, ze twarzy, włosów praktyczniue nie było widac, za to sylikon był an pierwszym planie. Oczywiscie, gdy napisał ktoś, ze pzresadziła z solarium, musiała sie pochwalic, zę była w Grecji,a piersi są dla meża. Koebita miała chyba 22 lata

zdzirka- nie znam odpowiedzi na to. Ja byłam an jednym temacie, z jednym miesiącem, z jednym rokiem, wiec nie wiem jak to jest :)

jeszcze jedna rzecz na kafe mnie irytuje. Niby oprócz róznych degeneruchów siedzą tu normalne osoby. Ale wczoraj przekonałam się że jak założyłam jeden jedyny normalny temat z powaznym pytaniem, nie odpowiedział NIKT. a zaraz potem założyłam coś idiotycznego- od razu chór odpowiedzi.

Gość
rewelka, mam prawie 5letnia corke:) generalnie mi nie przeszkadzaja ani staraczki, ani lipcowki, maja swoj osobny dzial i poki nie poszerza go o dyskusje ogolna, czasem daja mi po prostu niezly ubaw i nie mam nic przeciwko:D

chodzi o to, że majnen chłopaken nie wie, co ma wziąć ze sobą jadąc do moich rodziców oficjalnie prosić ich o moją rękę (bo moja matka nie wyobraża sobie, żeby mogło być inaczej). Mamie kwiaty, problem jest z ojcem.

troche przyglupawe,ale nie mialam juz cierpliwosci do wymyslania,bo wszysko co wpisalam ZAJETE haslem. tak wiec od dzisiaj jestem nowa i mam takie wlasnie pseudo.