Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara Elizondo

jestem nowa

Polecane posty

Gość
cholerka, to nie ja powiedzialam, tak radza na antykoncepcji:D:D

uprawialam petting z moim chlopakiem i on wlozyl mi palec czy jestem w ciazy??????????????????????? (buahahahaha sorki nie moglam sie oprzec)

Gość
''spuscil sie do wanny pol godziny temu, czy plemniki mogly mi wplynac do pochwy??'' odpowiedz: ''tak, ale jesli teraz zaczniesz skakac, min 10 min, jest mozliwosc, ze jeszcze wyleca'' :D:D:D

R_Ewelka - widać, ze nie czytałaś o tym, ze leżeli an sobie w ubraniach i odwieczne pytanie "czy jestem w ciaży....?"

niedawno był temat, ze brat czy ktoś kończyli do ubikacji i czy kobieta, któa zaraz po tym usiadła na desce w celu oddania moczu moze byc w ciaży...?

spuścił się w recznik, który ja potem zaniosłam do łazienki. Czy mogę być w ciąży? Tak, jeśli plemniki mają zdolność lewitacji, teleportacji, hibernacji i podróży czasoprzestrzennych :D:D:D:D

nie wieże że takie pytania mogą zadawać dorośli ludzie:P to śmieszne:) pytania tych gimnazjalistek są lepsze niż kabaret:P

zwiariuje przez to czekanie na 2 kreseczki.... nowy topik dla nowych sraczek tfu staraczek itp itd jest jakis syrop na lepsze pleminiki :)

Gość
przeciez to prowokacje;) nooo, staraczki wymiataja. Porod/coaza/macierzynstwo, lista tematow: wrzesniowki2008 czerwcowki2009 staraczki2007 majoweczki1810 jezu:D:D

Gość brzydali nie brakuje
"zdzirka- kliknęłam w foto przeciętnego kafeteriusza. Jestem przerażona Juz nie wiele mi pozostało " Saro jak nie masz faceta, nie licz że się z którymś zwiążesz 🖐️

Hej współżyłem z dziewczyną dwa tygodnie temu. Uprawialiśmy SEX przerywany nie doszło do wytrysku w pochwie ale jest mały problem spóźnia się jej okres już 6 dni.... co jest pomocy... wymiekam....... buahahahahahaha

najlepsze jest to, gdy ktoś oczekuje oceny typu " czy jestem ładna, itd..." i gdy ktoś napisze co mysli, autorka tematu zaczyna na niego najeżdżać, bo pzreciez powinni pisac, ze ejst piekna, zgrabna, itd... widelec- aj wiecznie robie błędy,a le to przez to, ze szybko pisze 😭 brzydali nie brakuje- jakie szczęście, zę mam meża :D który nie siedzi an kafe :classic_cool:

a mój facet nie chce dodoać naszego wspólnego zdjęcia na nk:( co mam o tym myśleć? on już pewnie mnie nie kocha... hahahaha:):):) rozwaliło mnie to

cholerka najfajniejsze sa te teksty o penisach, czy moj penis wam sie podoba, nie powiem czasami nawet ciekawe eksponaty panowie prezentuja ale jakby nie bylo mam faceta :)

Gość kto wam uwierz glupie pindy
ze macie faceta- te ktore maja i sa w szczesliwym zwiazku, nie zostawiaja swojego maila tylko idiota pustak da sie na to nabrac🖐️

Gość ja tez jestem nowa
skoro wszyscy piszecie pod czarnymi nickami,to moze podsuniecie jakis pomysl na moj nick?