Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małomodna

dziewczyny doradzćie mi co sądzicie o tych ciuszkach

Polecane posty

Gość małomodna
Gość hihihih2
masakra i wies

Nie bardzo rozumiem ,chcesz aby ci podać które z tych bluzek są oki.? Ja bym wybrała 4 i 5 pozycję .

Gość małomodna
chce aby mi ktoś doradził w sprawie tych ciuszków sweterków i bluzeczek mam 24 lata

Gość straszne daj sobie spokój

Gość z miasta
no wioseczka jakby ;]

Gość małomodna
hmm a co wam sie nie podoba w tych sweterkach

Gość gość
To tandeta i z wyglądu i z materiału. Rozleci się, zbiegnie po pierwszym praniu. W dodatku te ubrania oprócz może 4 i 6 są nieładne:o. Dobre może dla malolaty na szkolną dyskoteke, ale nie dla dziewczyny 24 letniej.

Gość małomodna
to jakie ciuszki byście mi poleciły

Gość gość
Trudno doradzać, bo każdy ma swój styl. Ja na tą jesień kupiłam sobie długi szary sweterek wiązany i ściągany pod biustem w stylu retro z krótkim rękawem, śliwkowe, tak jakby moherowe bolerko lekko kimonowe, pantofle na wysokim obcasie zapinane na pasek też takie w stylu retro i dużą, czarną torebkę worek. Planuje kupić jeszcze jakiś długi, ciepły rozpinany cardigan. Podobają mi sie wszelakie bluzeczki z bufkami i podkreślające ramiona.Przejdz się choćby do jakiś sieciówek. Ja zawsze jestem zadowolona po zakupach w Reserved:) Nie wybieraj krzykliwych kolorów, ani bardzo obcisłych sweterków. Korzystajmy że wrócila moda na rzeczy kimonowe, długie. Strasznie mi sie podobają plisowane krótkie spódniczki i krótkie sukienkiodcinane pod biustem ala lata 60-te, ale jak mówie-każda ma inny gust.

Gość KaSSia taka
mi się tam podobają. mam podobny gust. I nie nosze tego co jest modne- ale to co mi się podoba i w czym dobrze się czuję :)

Gość wacia
Mnie sie nic z tego nie podoba. Strasznie bazarkowe te ubrania. Juz najszybciej ostatnia pozycja, ale to tak z braku laku - i wyłacznie w wersji granatowej. Masz 24 lata, to najlepszy wiek, możesz sie ubrac jak młoda sexy kobitka, więc szkoda ubierac sie jak stara-maleńka i to a la tirówka

straszne propozycje...:( Moze ujdzie w tłumie tez sweterek azurowy w fiolecie,ale tez nie rzuca na kolana...Idz do H&Mu i w tej cenie cos sobie wybierzesz.Te propozycje sa koszmarne. pzd