Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maddlenne

porady kosmetyczki...masz pytanie? zadaj je

Polecane posty

Gość Pani Magdo jest Pani

Gość Nici555
Witam wszystkich:* Mmam do ciebie pytanko mam 19 lat mam juz pierwsze zmarscczki mimiczne wokło ust i na czole:( do tego rozszerzone pory, pelno wągrów cere mieszana z tendencja do przesuszania sie i na dodatek naczynka mi zaczynaja pekac:( normalnie masakra:((( szukam sposobu na zrobienie cos z ta moja buzka kiedys chodzilam na solarium ale prz okres zimowy mam zamiar sobie zrobic przerwe. mam do ciebie wielka prozbe powiec mi co moge stosowac zeby poprawic kondycje mojej cery i ewentualnie na jakie zabiegi moge sie udac do kosmetyczki i jak jest ich cena???

Gość DO MADDLENNE
MAM OGROMNY PROBLEM Z ZASKORNIKAMI UZYWAM OSTREGO PILINGU MASECZEK ALE MAM TEGO DUZO NA NOSIE NA BRODZIE NA POLICZKACH TEZ OD WYCISKANIA POWSTAJA MI PLAMY JAK POJDE NA SOLARIUM A NA NOSIE OD WYCISKANIA WYSZLY POPEKALY MI NACZYNKA!INTERESUJE MNIE: *COS NA TE ZASKORNIAKI COS CO MOZE ROZSZERZE PORY ZEBYM MOGLA JE WYCISNAC BEZ RPOBLEMU *COS NA PRZEBARWIENIA NA TWARZY ZEBYM NIE BYLA TAK PLAMIASTA I COS MOZE NA NACZYNKA BEDE WDZIECZNA ZA POMOC

Gość lidzia007
..

Gość lidzia007
witam mam pytanko kupiłam sobie maszynę do mikrodermodrazjii i chciałam bym sie dowiedzieć jakie kosmetyki mam używać?do zabiegów np do ultra dzięków itd mam cerę trądzikową tłusta proszę o pomoc

Gość kilcia
Jak długo goją się uszy po ich przekłuciu?Dlaczego nadal zarastają dziurki(prawie 2 lata po ich przekłuciu)?

Gość Oli$
2 dni temu wydusiłam wągra nad ustami. Teraz to miejsce mnie boli i jest czerwone. co robic?

Do dziewczyn które mają kaszaki ,sprubójcie kupić sobie kapsułki liść oliwny firmy merido wiem że wielu dziewczynom kapsułki te pomogły może to być gronkowiec a wcale o tym nie wiecie ja je biorę ale na gardło żaden lekarz mi nie pomógł ,bolało mnie chyba ze 4 lata i nic jak troche poczytałam zaczełam je brać ,gardło już nie boli a myślałam że to nowotwór a to gronkowiec powodzenia w leczeniu

Gość nata83
Witaj Maddlenne, Mam cerę naczynkową, a co za tym idzie ciągle różowo-czerwone policzki i nos. Stosuję AveneDiroseal, piję wapno i lykam wit. B6 i Rutinoscorbin. Czy są jakieś zabiegi kosmetyczne, które mogą zmniejszyć rumień? Na czym polegają? Poradź jakiś dobry, niedrogi zielony korektor pod make-up. Pomóż proszę, bo wyglądam jak burak!!

Gość Przyszłe kosmetyczki
jakie maseczki z naturalnych warzyw polecasz ??

Gość Justynaa134
Mam 20 lat, niestety pojawiają się u mnie jeszcze pryszcze, szczególnie przed i w trakcie okresu.. próbowałam już wszystkiego i nic niestety nie pomaga na czerwone przebarwienia, które po nich pozostają. Oczywiście staram się tuszować je podkładem czy pudrem, ale efekt i tak nie utrzymuje się długo na twarzy. Jakimi sposobami czy kosmetykami mogłabym się ich pozbyć..? proszę o pomoc!!

Gość agnieszka__
Mam pytanie dotyczące depilacji pastą cukrową/woskiem. Jak często powinno się depilować skórę (pachy,nogi), aby włoski odrastały rzadziej?

Gość gość
Wcale nie powinno sie depilowac włsków,po cos one tam rosna,nie próbuj poprawiac natury

Gość gość
Depiluj regularnie, mniej więcej co 3 tyg, a depilacji stosuj kosmetyki opozniajace odrastanie.

Gość gość 1 11
Mam pytanie,czy po mezoterapii mikroigłowej na cellulit ( uda,posladki ) można chodzic do salonu na rollmasaz?