Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wdowapoleninie

Jak udawać chorobę?

Polecane posty

Gość Wdowapoleninie

Tak, wiem, pytanie zadawane setki razy :) Koniecznie próbuję wymigać się od niechcianego wyjazdu... Słyszałam o ziemniakach, zatruciach, gorączkach, itd... W skrajnym przypadku interesuje mnie nawet krótki pobyt w szpitalu. I proszę bez głupich komentarzy, jak wy próbowaliście migać się od szkoły/pracy/obowiązków? Może jakieś śmieszne historie :) ?

Gość Wdowapoleninie
Adenozynotrójfosforanowa - wow, co za nick :) Niestety... Pozostałe tylko desperackie kroki. Poza tym ciekawią mnie wasze sposoby, historyjki :) My name is - Heheh :D

Gość tak ja
ja w gimnazjum koniecznie chciałam złamać ręke bo nie lubiałam lekcji w-f. poszłam do kumpeli, ona zawineła mi reke bandarzem i tłuczkiem do mięsa miała walić:) ale miała jakąś blokade ze mocno nie mogła uderzyć a ja tez troche spietrałam i nic z tego:):):) a jak nie chciałam is jeden dzień do budy to udawałam wymioty. biegłam do kibelka i udawałam ze wymiotuje, noc wczesniej nie spałam wogule zeby wyglądać blado i potem spać cały dzień że niby taka słaba jestem::) życzę powodzenia!