Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a. fajna

Całowanie a ...stawanie

Polecane posty

Gość a. fajna

Dziewczyny, co wy na to jak całujecie się z chłopakiem i czujecie, że jemu stanął? Przeszkadza wam to, czy wręcz odwrotnie? W ogóle często wam się coś takiego zdarzyło czy rzadko? A do chłopaków: Jak się w takiej sytuacji czujecie? Skrępowani czy może inaczej? Często wam się tak zdarzyło? Jak zareagowaliście?

Gość no to chyba prawidłowa reakcja
dziwne byłoby, gdyby jego męskość nie dawała znać o sobie w takiej chwili. Zdrowy odruch

Gość Blood elf
jasne, ze sie czuje fajnie, a czemu mialabym czuc sie zle w takiej chwili?

Gość a to niby zle
ze "jemu staje" to fizjologia jest natury nie da sie oszukac a po za tym to bardzo mile jest :-)

Gość
Jak sobie coś takiego wyobraziłem ..a rzeczywiście tak mogłoby być, bo jak tylko patrzę na dziewczyny albo myślę to mi czasem staje... to chyba bym się spalił ze wstydu i zapadł pod ziemię. Nie wiem, nie mógłbym spojrzeć w oczy dziewczynie gdyby mi się coś takiego przytrafiło, serio Pamiętam jak tańczyłem z dziewczyną czasem to celowo myślałem na inny temat, bo czułem, że robi się niebezpiecznie

Gość
--->mawronka To był właśnie taki taniec przytulany A Tobie się coś takiego przytrafiło w tańcu z chłopakiem? Albo podczas całowania?

Gość a. fajna
A ja myślę, że niektórym dziewczynom mogłoby to przeszkadzać. Np takim bardzo religijnym. Pewnie byłyby zdziwione i oburzone uważając, że to oznaka złej woli i jakichś grzesznych myśli u faceta. Jest może wśród was jakaś religijna dziewczyna?

Gość chór wujów
"oznaka złej woli i jakichś grzesznych myśli" niektórym na pewno, niestety jakos zwykle na takie trafiałem niektóre to jakby z ksiezyca spadły

Gość Blood elf
religije dziewczyny chyba też powinny wiedzieć, ze facetowi staje nie zawsze dlatego ze on powie "no wstawaj" tylko czasem tego nie kontroluje :o

Gość cedzak
Też się krępowałem w takich sytuacjach, dlatego często chodziłem w obcisłych slipach :)

Gość niewiniątko*
religijna nie znaczy dewotka :) jeżeli dziewczyna czuje to coś do faceta to się może speszy czy zarumieni - zdziwi ale na pewno nie oburzy

Gość a. fajna
upp..:)

jak religijnej przeszkadza naturalna reakcja męskiego ciała na podniecające bodźce to niech sie nie całuje z facetami.

Gość viera viera
to bardzo ludzkie i mile ;) gorzej by bylo gdyby mu nie stawal :P

Gość załamanaTakaJa
a jesli mu nie staje jak caluje swa ukochana?? jesli mu nie staje jak ją piesci...jak dotyka jej piersi "muszeliki".... czy ktoras z was poczula by sie strasznie?? bo ja tak mam, a moj facet nie moze zrozumiec ze ja przez takie sytuacje czuje sie nie atrakcyjna, nie pociagam go...eh...

Gość Adser
Mi zawasze staje. Przecież wiadomo że jak się całujemy to nie mamy rąk wzdłuż tłowia tylo gdiześ błądzą. Lubię jak kobieta sprawdza ręką moją reakcję.

" A ja myślę, że niektórym dziewczynom mogłoby to przeszkadzać. Np takim bardzo religijnym." a dziewczyny religijne to nie idątańczyć z facetem o którym majągrzeszne mysli a tylko z kościelnym, organistą i księdzem plebanem (ale tylko jak jest po 60) :D 🖐️

zła zła zła chwila chwila - jak całuje tak, że nie ma mocnych by nie stanął!! kurcze pocałunki są dobre, uważam to stanie z komplement:)

Gość effkazpoznania
mojemu takze sie zdarza to czesto.i mi sie to podoba:)nie wiem czemu miałoby mi to przeszkadzać. Wiem ze podobam mu sie i to jest mile

Taak czujemy się niezręcznie ponieważ często się dzieje to w miejscach publicznych a zwierzęcy instynkt z chęcią kazał by nam zerwać z niej ubranie i wziąć na gorąco i bez zastanawiania się nad konwenansami ;)

"zła zła zła staje młodym, niewyzytym chłopakom - starsi potrzebują wiecej zeby sie podniecic. bardzo ciekawa teoria" - akurat się z nią zgadzam. Jak byłem prawiczkiem to silniejszy powiew wiatru mnie usztywniał, teraz przy całowaniu - owszem, pod warunkiem że będzie coś dalej. Po co mi wydatek energetyczny po próżnicy?

""zła zła zła staje młodym, niewyzytym chłopakom - starsi potrzebują wiecej zeby sie podniecic. bardzo ciekawa teoria" - akurat się z nią zgadzam. " To nie teoria, to fizjologia, nawet ja, baba, o tym wiem 🖐️ Ania - raczej nie, kobieta też raczej nie.