Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewny siebie kolo

Mała rada dla nieśmiałych

Polecane posty

Gość
No i chuj z tego. Nie wyszło. Ja jestem jak dzieciak - muszę wsadzić palce między drzwi aby zapamiętać na całe życie żeby drugi raz tego nie robić.

Zaraz, zaraz. Od kiedy to celem BNB czy kogokolwiek na tym świecie ma być wkupywanie się w łaski samic ? Ktoś tutaj na głowę upadł ? Więcej godności !

Gość
Byłem ciekaw czy Oferma odmówi "mysle ze" tych lodów. Dla kobiety to pewnie byłoby coś w rodzaju wyprawy do zoo. Takich jak my w końcu nie spotyka się codziennie. :D

Gość
Akurat naszych genów kobiety nie chcą. Nawet gdyby były bezpłodne a my ich jedyna szansą na dziecko.

Przekazywanie genów to cel życia zwierząt. Ludzie są zwierzętami, ale niektóre jednostki wybijają się ponad to, stając się istotami bardziej ludzkimi. Chcesz się teraz BNB redukować czy rozwijać ? Bo ja uważam, że skoro już nie będziesz się rozmnażał, to masz dobrą okazię nie zawężać swego celu życia tylko do rozmnażania się, to logiczne. Gadanie, że celem życia jest rozród, to pranie mózgu.

Stąd takie sugestie kierowane do bezsamiczkowców by sobie strzelali w łeb uważam ża prymitywizm i debilizm. Pomijając już, że samobójstwo samo w sobie jest niepotrzebne.

" ale niektóre jednostki wybijają się ponad to, stając się istotami bardziej ludzkimi" i pod wpływem bodźców stymulujących określony obszar mózgu już im, że tak powiem, część niesforna nie fika? mózgi działają nadal :P "to masz dobrą okazię nie zawężać swego celu życia tylko do rozmnażania się, to logiczne." mam starać sie pójść do nieba? niestety powstrzymanie się od kopulacji nie będzie liściem do wieńca mojej niebiańskiej chwały gdyż nie zrobienie czegoś tylko dlatego, że nie miało się okazji nie dowodzi niezłomności charakteru :D

Patrząc na wypowiedzi offermy i BNB mogę podziękować Bogu, że już wieku 23 lat wiem co to znaczy pocałunek, wiem co to znaczy obudzić się u boku kochanej kobiety. Mimo, że właśnie mam 170 cm wzrostu i w dodatku jeszcze łysieje ;) Ale ich rozumiem bo mając 19 lat też tak myślałem jak Oni. Też myślałem, że nie znajdę dziewczyny bo przecież inni są lepsi. Na I roku studiów miałem dziewczynę na wydziale swoich marzeń. I zwróciła na mnie uwagę bo zauroczyło Ją mój specyficzny humor i zadziorność :P Ale trwało to krótko ale zaraz miesiąc później była następna dziewczyna co byłem z Nią 4 lata. Teraz to mogę spełniać się zawodowo iść na kolejne studia teraz na Politechnikę wydział mechatroniki i na AWF ;) Tak jestem spełniony :D ;)

"y bo przecież inni są lepsi." widzisz ty tylko myslałeś niekótrzy mająna to dowody "Na I roku studiów miałem dziewczynę na wydziale swoich marzeń. " co świadczy że jesteś "fajny" "ą mój specyficzny humor i zadziorność " to pewnie też " Teraz to mogę spełniać się zawodowo iść na kolejne studia teraz na Politechnikę wydział mechatroniki i na AWF " i to więc sorry 🖐️

Gość
Tak, tak bo jak ukończysz szkołę to się dziewoje będą się pchać drzwiami i oknami LOL Miałeś szczęście i tyle. Nas każda kopie w dupę. A raczej kopała bo nikt z nas nie jest chyba na tyle naiwny aby dalej próbować jak radzi tu pewien Don Juan.

"ma znaczenie bo oznacza, że zaradny jesteś" pójdź na pedagogikę na kiespkim dziennym uniwerku i skończ ją robiąc niezbedne minimum i zaliczając wszystko tylko na podstawie odkserowanych notatek... na 3 z hakiem i jak taki przykład dowodzi zaradności i nieprzecietnej atrakcyjności osoby która ukończyła szkołę? :D 🖐️

Gość
Ukończenie szkoły = zaradność? Powiedz, że robisz sobie jaja bo nie wiem jak można napisać większą bzdurę. Wsadź głowę pod kran bo chyba cipka namieszała ci w głowie.

To najlepiej zróbcie schron przeciwatomowy i tam żyjcie do końca życia. Was pogłaskać to już gryziecie. Nie wiem może Wy szukacie jakieś modelki stąd niepowodzenia. Na brzydszą dziewczynę nie spojrzycie. Nie znam Waszej historii

Gość
"Was pogłaskać to już gryziecie" Pogłaszcz lepiej swoją niunię "może Wy szukacie jakieś modelki stąd niepowodzenia" Tak jakby zwykła dziewczyna nie mogła powiedzieć "spierdalaj" do nas. Po prostu niemożliwe :P "Na brzydszą dziewczynę nie spojrzycie" A po co? Na mnie żadna nie patrzy. Kwestia wzajemności :D "Widzę, ze Wam ktoś w życiu straszną krzywdę zrobił" Zrobiły. Zrobiły. "Powodzenia w życiu" Zbędny sarkazm

Gość ziomeczek
Lelouch Lamperouge Widać, że chamem jesteś i zwykłym społeczniakiem, więc się nie dziw, ze żadna na Ciebie nie spojrzy. Ani humoru, ani polotu ani ambicji. Pewnie znasz jedynie numer 997. Dzwoń po psy bo boją haha : )))))

Gość ziomeczek
biją*

Gość
Ziomeczek ... STOP Przyjeżdżaj ... STOP Kuń zdech ... STOP Trza orać ... STOP Chomąto czeka ... STOP Łociec

Gość ziomeczek
O brawo jednak coś z humoru masz. Aż tak beznadziejny nie jesteś! Grandissimo!

Gość DDA85
A co mówili na tym filmiku o seks lalkach?