Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocky Balboa 25

Co zrobic? Rozdarty na 2 strony.

Polecane posty

Gość palanttttttttttttttttttttttttt
dzięki, że nas obrażasz - nas, które mają zasady a bronisz byle panienki z imprezy fajny system wartości, nie ma co

"Rocky Balboa 25 - Jesli nie jestesmy małzenstwem to w sumie jestesmy w pewnym sensie wolni, a swojej dziewczyny stracic nie chce." rozumiem wobec tego ze jakby Twoja kobieta Cie puściła w trąbę to tez nie miałbyś pretensji? ostatecznie jestescie tak jakby wolni... :O

Gość Rocky Balboa 25
jestes glupie suki ,ktore udaja swiete a na widok innego faceta maja mokro w majtkach haha

Gość tyuoi
ludzie na kilometr widac ze koles sobie jaja z was robi i was specjalnie podburza a wy to lapiecie jak mlode pelikany i sie oburzacie.

verdine 20-nie faceci nie sa poj**ani....zwyczajnie nie sa monogamistami i staje im na widok innej ladnej kobiety i czesto koncza z nia w lozku, bo ogladanie golego ciala partnerki przez 10 lat naprawde staje sie nudne ,trudno wam to zrozumiec? a potem placz i zgrzytanie zebow ok - ja rozumiem zdrade ale nie ze szmata z imprezy!! skoro z niego taki macho to niech poderwie panne z zajebistym wykształceniem, super praca i z wielkim domem! a nie zwykła puszczalską z imprezy! takie koles ma wysokie mniemanie o sobie ze bierze pierwsza lepsza ktora sie nawinie? załosne. czyli według Ciebie kazdy zwiazek nie wazne czy jest milosc i zajebisty seks powinien skonczyc sie po 5 latach?? zeby czasem do zdrady nie doszło? gratuluje...

Gość tak wcześnie dziś lekcje
skończyłeś dzieciaku czy na wajsach byłeś?????

Gość do rocky
odpowiedz sobie samna pytanie czy ty bys chciał zeby twoja dziewczyna robila cie w rogi? tak jak to ty zamierzasz robic z ta poznana w dyskotece?

Tak może i jestem naiwna:) Ale swoje zdanie o takich typach mam i facet, który mając dziewczyne, ślini się na widok innej i co więcej umawia się z tą inną na seks, dla mnie jest skreślony...i chociażbyś się tutaj produkował niewiadomo jak to w moich( i pewnie nie tylko ) oczach jesteś zwykłym zerem.bo wiem, że swojej dziewczyny nie kochasz, jesteś z Nią tylko po to, żeby od czasu do czasu Ci obciągnęła, a jak boli ją głowa to szukasz innych ciepłych dziurek, wśród chętnych pań:classic_cool: jesteś słodki:o i nie pieprz mi tu o jakiejś miłości bo gówno wiesz co to jest🖐️

Gość kaskadka
jesli to nie prowokacja a mysle ze jest, to koles jest popierdolony jak diabli.

Gość Rocky Balboa 25
ladyess glupia krowa:classic_cool:

Gość Rocky Balboa 25
Nie odpuszcze sobie tej niuni, miala zajebisty tyleczek, nic tylko sie zabawic tym tyleczkiem:)

Gość Rocky Balboa 25
NO DOBRZE. JUZ WAS NIE BEDE MĘCZYŁ. TAK WIEC CHCIAŁEM POINFORMOWAC ZE WYMYSLIŁEM TEN WĄTEK I JEST TO CZYSTA PROWOKACJA. :) DZIEKIUJE ZA WYPOWIEDZI, GDYŻ UBAW MIALEM PRZEDNI :) niEKTÓRZY SIE WKRECILI TAK MOCNO ZE ZACZELI OPOWIADAC O SWOIM ZYCIU BUAHAHA. Dzis poniedzialek i nudzi mi się od rana, dlatego ten prowokejszyn. Pozdrawiam serdecznie :P

Gość coraz wiecej radosci
nie kazdy jest taki cwelem i prostakiem jak ty. wiesz jak mialem moze lat 20 to mi stawal na widok kazdej w mini i mysalem o tym zeby ja zaliczyc. ale obecnie lat mam 27 i mam duuuzo wyzsze wymagania co do dziewczyny nie tak latwo mi zaimponowac.. to ze mi laska dupa pokreci nie wystarczy.lachon i tyle ktra mialo pol miasta. daruj sobie kretynie swoje wypociny i bzykaj co popadnie..nie stac cie na zajebista ladna madra dupe wiec sie zadowalasz połsrodkami. jestem frajerem.

Gość popieram ladyeees

tak czy siak nie zmienia to mojego zdania o tobie ze jestem frajerem.

gratuluję pomysłu... ale dla mnie i tak palantem pozostaniesz

Gość zrób tej dziewczynie przysługę
i rzuć ją dla tej laluni

Gość Rocky Balboa 25
Do "coraz wiecej radosci" - pół firmy ma z Ciebie beke, tak sie wkreciłes hehehe, naprawde udany jestes. A co do palanttttt - no chlopaki mowia ze znasz sie na rzeczy :P

buahahaha....

Gość Rocky Balboa 25
a tak wogule to jestem poje.any, prymitywny, warze 150 kilosuw i sapie przy wchodzeniu po schodach, nie mam dziewczyny bo takie głópie nie istnieją

Hehe no i widac ze na koncu ktos sie podszyl :) Pewnie jakis zraniony i zdruzgotany uzytkownik :P

Gość tyuoi
od razu bylo widac ze to prowokacja... :o jeszcze sie duzo musisz nauczyc jesli chcesz byc wiarygodny w swoich bajeczkach :o

Czy od razu było widac? Watpie. Duzo osób sie nie tylko wkręciło, ale wręcz zakręciło. Gdybym chciał byc bardziej wiarygodny to bym sie do tego przyłozył. Pisałem tak z marszu.... mimo to ludzie pisali i pisali hehe.

hahahahhaha Reques - już się wyżej na Twój temat wypowiedziałam

ale o co się tak wściekacie? o to, że daliśmy się wkręcić? trzeba było się nie wypowiadać

Owszem sperma juz jest na monitorze, mozesz ją zlizac, jak zwykle :D

miłego dnia... ja mykam na uczelnię:)

a wiesz co? ZWISA MI TO I POWIEWA;]