Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Może

Polecane posty

Gość DialogTelecom
Nie podawaj aż takich szczegółów bo jeszcze cie ktoś rozpozna i będzie wpadka ze piszesz na kafe:classic_cool:

Gość giefe.
Ależ nie wierz w te daty,zwyczajnie wymyślone na potrzeby zademonstrowania przykładu..:).Jak będzie z Twoim rękawem?

Gość DialogTelecom
No coż giefe wypłakać się mozesz. Co z tym życiemnie tak? az tak zle? przecież zycie to nie tylko sparwy przyziemne..spójrz na drzewa w wieczornym słońcu, na niebo---to jest życie..w dodataku piękne

giefe. wydurnianiem się na pewno nikomu krzywdy nie wyrządzę:)

Gość DialogTelecom
Pisząc o szczegółach miałem na myśli zielone oczy koleżanki wyżej:D ;)

Gość zielona kropla
DialogTelecom---> poetycko zaczyna sie robić :)

Gość DialogTelecom
Poetycko? Może i tak. Ważne jest dostrzeganie takich szczegółów. Nie mówiąc już o takich darach jak muzyka, literatura..;)

poetycko znaczy niebezpiecznie bo proza życia może okazać się brutalna,a z nią poezja zawsze przegra :)

Gość giefe.
xyzed Pewny jesteś,iż nie wyrządzisz?A jeśli taka jedna czy druga zakocha się w tej Twojej durnowatości pisanej i spać po nocy nie będzie mogła?Uważaj,czają się na Ciebie te ,które nie marudzą.:). Dialog Gapo.Życie jest cudowne by narzekać.Żartowałam nieco,że zapłakać chcę.Nie chcę.:).

Gość DialogTelecom
Dokładnie tak xyzed Ale skoro giefe już styrana zyciem chłopka przegrała? To warto szukać pocieszenia w tym o czym wyzej napisałem;) nic w tym złego

Gość zielona kropla
Od zwykłego "Może" w tytule wątku, zrobiły sie już 2 strony na kafe , hehe ;))

giefe.a jestem pewien ,jak Ty w ocenie mej durnowatości :D:D:D:D

Gość DialogTelecom
No to dobrze giefe bo już sie bałem o swoją koszule:P że zalejesz ją łzami;) A Ty co w zyciu dostrzegasz ze jeszcze sie trzymasz mimo jakichś tam problemow?

Gość giefe.
Dialog?Jako optymista widzę świat przez szklankę do połowy pełną.Nie pustą.Cieszy mała rzecz,choćby kolorowy liść na chodniku.

Gość DialogTelecom
Słusznie:) Zbliża się jesień wiec liście nabiorą jeszcze ładniejszych barw;) Ja tez jestem optymista. Glupotą jest poddawanie się w trudnych chwilach które każdy kiedys przeżywa.

Gość hahahahhaaahahhaa
tylko patrz żebyś się nie zaczepiła o ten lisc i zębów sobie nie wybiła : D

Gość giefe.
A gdy owy liść wybije mi zęba?.Co pocznę wtedy?. Dialog czasem nie masz wpływu na trudności,które spotykasz na swej drodze.I niekiedy nie umiesz Sobie z tym poradzić.Czy wtedy nazywasz Siebie głupcem?Lub osoby,które są "chwilowo"bezradne?Które się poddały są głupie?A może potrzebują rękawa koszuli?:).

Gość DialogTelecom
Nigdy nikogo nie nazywam głupcem. Za to szanuje ludzi którzy radzą sobie z trudnościami a chwilowe poddanie dopaść moze najsilniejszych. Ważne jest szukanie rozwiazan i nie powtarzanie błędów.

giefe. tylko wskazuje ich durnowatość :D Coś mi giefe. w Twoim pisaniu nie pasuje ale cóż każdy może mieć chwile słabości :D:D:D Czyż nie?? Co oczywiście wg mnie nie oznacza,że jest durnowaty :D:D:D

popieprzony to nie widzisz,że ktoś tu kogoś chce wyrwać ?? :D:D:D

Gość DialogTelecom
Prosze sobie nie przeszkadzac;) ale zdaje się że autor tematu jest mężczyzną więc nie bedzie zainteresowany wyrywaniem osobnnika tej samej płci tym bardziej popieprzonego;)

Gość gf.
xyzet :).Cóż Ci nie pasuje?Czy mógłbyś jasno i przejrzyście Swoje obawy wypisać?. popieprzony Również zainteresowany wyrwaniem na małe bzykanie laseczki ,która nie marudzi?. Dialog Słusznie.Nie nazywaj:).

Wyrywanie mam za sobą :) już mnie nie interesuje. :P Tylko, że z ową pcią nadobną tak jest, że nie napisze jak człowiek "tak jestem do wyrwania" tylko trzeba podchody robić i po co życie utrudniać?

:D:D:D:D:D nie ukrywam,że giefe. mnie deczko zaintrygowała swoją lekkością osądów :) Natomiast za śmieciami typu piróg czy jacyków nigdy -delikatnie mówiąc- nie przepadałem :classic_cool:

Gość DialogTelecom
"Tylko, że z ową pcią nadobną tak jest, że nie napisze jak człowiek "tak jestem do wyrwania" tylko trzeba podchody robić i po co życie utrudniać?" I to jest najciekawsze ;) to tak jak interpretacja poezji. Możliwość wydobycia z siebie ogromnych możliwości..

Gość giefe.
popieprzony Cały urok w podchodach,nie wiedziałeś?.:).Zwodzić,kusić i czarować.Oto mój cel.? xyzet Bajki opowiadasz.Ja skromny obywatel nikogo nie mam zamiaru intrygować i osądzać .Ani lekko a ni ciężko.:). Dialog Co mówisz?:).

Gość DialogTelecom
A już myślałem ze temat zamknięty..miłe zaskoczenie;) Co cie tak odciąga od nas? A mówie tyle, ze starania o kobiete to najbardziej podniecająca rzecz dla mężczyzny. A im kobieta bardziej niedostępna tym większe daje Nam możliwości wykazania się z pomysłowości;)

Gość giefe.
I ja tak uważam.Im kobieta bardziej ucieka tym mężczyzna bardziej chce Ją dogonić..A wiesz co się stanie gdy Ją dopadnie?:). Dialog Praca mnie odciąga.