Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Może

Polecane posty

Gość DialogTelecom
Gdy ją dopadnie? Nadal powinien się wykazywac. W wielu dziedzinach;). Chyba ze do siebie nie pasują. Wtedy kobieta nazywa sama siebie "Styrana życiem chłopka" bo zazwyczaj problemy sercowe najbardziej poniewierają ludzmi.

Gość DialogTelecom
Ciekawa chociaż ta praca która cię odciąga?;)

Gość giefe.
Tak,powinien wykazywać się aż po grób.Bo gdy przestanie znaczy to..?.Co znaczy,gdy mężczyzna przestaje się wykazywać?.Bo co czuje kobieta kiedy zauważy to wiem/y.:).Powiedz,jak uważasz,jak Twoim okiem sprawa się ma. A praca ciekawa.A co?.Jesteś ciekawy czym się zajmuję obecnie?.Przecież Ci nie powiem dzisiaj.:). W każdym razie ja już odchodzę.Dobrego dnia.:).

Gość DialogTelecom
Według mnie..Nie zawsze znaczy to, że już nie zależy mężczyznie tak jak na początku. Zycie to nie tylko miłe niespodzianki i ciągłe ubóstwianie kobiety. Czyż samo bycie dobrym, dbanie o rodzine nie jest staraniem sie? Jest. Trzeba to doceniać;). Dobrze, ze masz ciekawą prace. Przynajmniej nie musisz narzekać na prace:D To też ważne;). W takim razie do popisania;).. Odwiedzaj jeszcze.

Gość DialogTelecom
Witam w rozpoczynający się pochmurny wieczór. Ale ale.."Bo co czuje kobieta kiedy zauważy to wiem/y." Rożne są kobiety więc i myśli na ten temat różne. A ty? Byłaś/Jestes w takim stanie teraz? Zaniedbana? Więc co czujesz?

Gość gf.
Dzień dobry w rozpoczęty słoneczny dzień :).

Gość DialogTelecom
Dzień Dobry:) Mój dzień też słoneczny. Aż miło wychylić się przez okno i ogrzać twarz w słońcu. Ale niestety tylko chwilowo..proza życia wcześniej wspomniana nie pozwala na zbyt długie kontemplacje.

Gość vbhjb
to dupe wystaw na slonce

Gość gf.
Dialog :).Wiatr jesienny czuć mimo słońca.Lubię taką pogodę.Miło wtedy słucha się Bacha.Proza życia powiadasz?Doczekać się nie mogę kiedy opowiesz:).Wiesz?.I ja tylko na chwilę teraz ,mnóstwo spraw na głowie/w głowie mam.

Gość DialogTelecom
Bacha? Owszem;) ale wieczorami. Poranki powinny być ozdobione innymi nutami według mnie. Czekasz aż ja opowiem? Może opowiem ale jak na razie to nie doczekałem się jeszcze odpowiedzi na postawione wyżej pytania. Rozumiem, ze brak czasu nie pozwala lecz mimo wszystko licze na zaspokojenie mojej ciekawości;)

Gość gf.
Daję pierwszeństwo w wypowiedziach Dialog.Wieczorami słucham dżezu:). Lekkiego dnia.

Gość DialogTelecom
Nie zgadzam sie. Pozwól mi być dżentelmenem. A dżez jak najbardziej dotego papieros i szklanka z % cudownie rozgrzewa;)

Gość vbhjb
ja pierdole jaka dyskusja :D i co to w ogóle jest ten DŻEZ ? :D

:) ani jazz ani tym bardziej Bach mnie nie odpowiadają.Wolę dobrego rocka lub bluesa ale każdy woli to co woli :)

Gość DialogTelecom
Dzień coraz ładniejszy. Słońce najmocniej świeci w południe to prawda. Aż chce się iść w jego stronę:) Patrzeć na piękno przyrody i największa ozdobę tego świata...kobiety ;)

Gość DialogTelecom
Cześć X i Blues I Rock i wszystko co dobre mile widziane;)..słyszane

Ale i tak najbardziej lubię dźwięk ciszy ,gdy siedzę w taką pogodę jak dziś , na szczycie jakiejś góry,z której roztacza się pikny widok i nikt gitary nie zawraca dziwnymi pytaniami bądź stwierdzeniami pseudofilozoficznymi :) Ot tak lubię sobie stanąć na szczycie i powiedzieć : O kurwa jak tu pięknie :)

Gość giefe.
Dialog :).Jesteś uprzejmy.Czy to moje złudzenie?:).Odpowiadając na nurtujące Cię pytanie mówię:byłam i częściowo jestem.A co czuję?Myśli jak dzień-nieprzewidywalne.Nie wiemy jaki będzie kolejny dzień.Wstajesz rano i świeci słońce.A innym dniem pochmurno.Mimo tego staramy się nie wracać do tego co było przykre.Lecz jak mówiłam,nie mamy wpływu,myśli same przychodzą.I człowiek ryczy i kudły wyrywa.:).Nie znaczy to,że się nakręca bo lubi cierpieć.Choć wiem,że istnieją na świecie istoty,które wprost uwielbiają się zadręczać.Należysz do Nich?.

Gość gf.
xyzet Witoj:).Dzisiaj nastój na góry?Romantyku?.Czyżby góra lodowa Cię spotkała po wczorajszych niecnych zamiarach?.

Gość DialogTelecom
Co to znaczy częściowo? Wytłumacz prosze? Tak xyzed..masz racje:)

Gość gf.
xyzet Powiedz,czy te twierdzenia pseudofilozoficzne ja niby prawię?:).

A może przydałaby się taka góra lodowa dla schłodzenia romantycznych zapędów :D:D:D:D

Gość gf.
Dialog Kolor oczu zdradzić mogę,nie więcej:).

Gość gf.
xyzed Lepszy kubeł zimnej wody.Lej :).

gf. akurat ciebie o to nie podejrzewam :D ,a wystarczy że mi pseudo przekręcasz :D:D:D:D:D:D

gf. sknera jesteś :P nawet góry lodowej żałujesz :D:D:D

Gość gf.
iksigrekzet :).:).

Gość DialogTelecom
Kolor oczu wolę odkrywać sam;) A co oznacza stwierdzenie "częściowo" to inna kwestia i nie mająca w sobie żadnej tajemniczości:) Śmiało

Gość gf.
iksigrekde ?

Gość gf.
Wstydzę się Dialog.