Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minimoni

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Czym mężczyzna kieruje się przy wyborze kobiety z którą chciałby spędzić resztę swojego życia? Jakie cechy są najważniejsze, jaka kobieta powinna być? Czekam na odpowiedzi, :-)

Gość -Bin Laden-
Musi być miła, pozwalać mi pić piwo i mieć fajny tyłek. :)

Gość Psedłonim_
To proste: kobieta powinna być zewnętrznie czyli fizycznie bardzo atrakcyjna, mądra życiowo, doskonale wyedukowana, oczytana, pełna poczucia humoru, dystansu wobec siebie i otoczenia, zaradna, gospodarna, wrażliwa i miła.

Gość baron de drift
wyglądem i żeby młodsza była jeśli już patrzeć na jedną kobietę do końca życia to niech chociaż będzie ładna reszty nie warto nawet roztrząsać wiadomo musi być posłuszna, nie sprawiać kłopotów i nie marudzić :classic_cool:

Gość baron de drift
jeśli o mnie chodzi może mieć koleżanki nawet tak będzie lepiej :classic_cool:b

Dla mnie ideał kobiety to jest taki żeby przede wszystkim była człowiekiem,była uczciwa,kochała świat i umiała cieszyć się życiem,żeby zawsze kierowała się sprawiedliwością i mądrością człowieka,żeby rozumiała moje dziwne hobby,żeby umiała pocieszyć i zrozumieć człowieka,żeby nie krytykowała i porównywała do innych,nie poniżała mnie. jeśli chodzi o wygląd to brak kryteriów w tej dziedzinie. Ach,szkoda że już takich kobiet nie ma,mieć taką kobietę to marzenie człowieka.

Gość samiec_alfa_100
Ja chce tylko żeby kobieta mnie zaakceptowała takim jakim jestem, żebyśmy mieli wiele wspolnych tematów no i żeby podobała mi się fizycznie, nie musi być ideałem może mieć swoje wady które pokocham całym sercem ;).

Gość baron de drift
broda 25 niepokoi mnie twój brak kryteriów estetycznych obawiam się, że z takim podejściem, gdy je okażesz, każda kobieta będzie rozczarowana

Do baron de drift: Twój nie pokój interesuje mnie jak śnieg zeszłej zimy,zobaczymy jak twoja żona będzie wyglądać za 20 lat lub zachoruje,znając współczesnych ludzi to będziesz uciekać gdzie pieprz rośnie i wskoczysz na inny kwiatek,człowieku żeby zrozumieć mnie musisz sie kierować logiką tego świata a nie współczesną głupotą tego świata,zaobserwuj obecny świat i zobacz jak wyglądają rodziny i ludzie,czy są np:szczęśliwi,a potem pomyśl nad tym światem to morzę dojdziesz do logiki i mądrości człowieka.

Gość Ewellinka
broda - wydajesz się być fajnym facetem, którego słów mogłabym "słuchać" godzinami :) myślę, że jednak trafisz na swój ideał i stworzycie emocjonalnie nierozerwalną parę:)

brody chciałabys sluchac godzinami ?? No to całe szczescie ze słuchac bo jakbys miala go czytac to bys sie naucyzła błedy ortograficzne robic np w tak prostym slowie jak " MOŻE !!

I fajnie,znowu ktoś widział u mnie poważny błąd,jestem do niczego,kompletny śmieć ze mnie,kurde co to ze mnie za człowiek który nie ocenia drugiego człowieka,nie ma ideału co do urody,uważa że każda kobieta jest ładna .DO GAZU Z NIM!!!Nie nadaje się do tego świata!!!

Do Ewelinki: Droga Ewelinko wytłumacz mi jak to jest że na forum mówisz że mogła byś mnie słuchać godzinami a w realu żadna nie jest zainteresowana moimi spostrzeżeniami na ten świat,wy kobiety coraz bardziej mnie zadziwiacie,ale niestety za głupi jestem i chyba nie zrozumię w pełni tego świata.

Nie ma idealnej recepty. Trzeba chcieć być razem, dojrzewać i zmieniać się razem. Najważniejsze, to żeby patrzeć oczami moimi na świat i rozumieć. Ja staram się jak mogę, ale ... Najważniejsze, żeby była świetnym przyjacielem i o tym mówiłem parę razy... dam się pokroić jeśli mnie zrozumie i gdy będę najbardziej żałosnym błaznem spojrzy na mnie w sposób: 'jesteś kmpletnym idiotą, ale i tak Cię kocham"

Gość Normalnosc 84
nie myslala ze jak pozna faceta to on bedize jak stworca swiata wszystko jej da. NIE ! faceci kochaja te kobiety ktore potracia pierw dac a potem wymagać

Gość baron de drift
broda rzecz w tym, że ja się z Tobą zgadzam :D serio jestem ze swej natury poligamiczny i dość liberalny ale wiem, że upowszechnianie takiej postawy rozpieprza społeczeństwo bez stabilnej rodziny (której nie mam aspiracji zakładać /jeszcze a może w ogóle/) opartej o elementarne wartości, pójdziemy na dno ale mnie o co innego chodziło, dobrze gdy kobieta się nam fizycznie podoba także dlatego, że dla niej jest to ważne! bez tego będzie pewien zgrzyt

Do baron de drift: Czy myślisz że jak pójdziesz na kurwy i będziesz prawił jej komplementy to będzie miało to znaczenie?

Gość baron de drift
człowieku żeby zrozumieć mnie musisz sie kierować logiką tego świata a nie współczesną głupotą tego świata broda logika tego świata jest jedna silniejszy i sprytniejszy zjada słabszego i mniej rozgarniętego wbrew powszechnym wyobrażeniom tzw współczesna głupota i narzekanie na czasy w których przyszło nam żyć nie jest niczym nowym ludzie zawsze roili sobie o starych dobrych czasach oczywiście żyjemy w okresie intensywnych przemian obyczajowych i innych ale natura ludzka nie zmienia się jedynie intensywniej przejawia się w takich formach, które niegdyś były głęboko skrywane nihil novi sub sole

W porządku,powiedz mi czy współczesny człowiek rozróżnia odwagę od głupoty,czy jak jedziesz na motorze 200km czy to jest odwaga czy głupota?

Gość baron de drift
broda nie bardzo rozumiem...? co mają do tego prostytutki z których usług nie korzystam ale nie sądzę aby konieczne było prawienie im kompelmentów :D jakiś taki agresywny jesteś :O

Gość a takie pytanie do mezczyzn
czy jesli przespi sie z Wami na pierwszej randce, to z gory ja skreslacie, jako kandydatke na zone?

Widzisz nie rozumiesz tego świata a tym samym mojej idei i mojego światopoglądu,a tym samym nie rozumiesz mojego ideału kobiety,ty jesteś z tego świata a ja chyba z poprzedniego tylko że urodziłem się w niewłaściwym czasie.

Gość baron de drift
myślę, że mówiąc o odwadze zakładamy jakiś cel wyższy zapewne nie trzeba jeździć 200 km na motorze ale przyjemne to to jest jak cholera :D zatem 200 km na motorze to niekoniecznie odwaga ale fantazja ułańska już tak! od fantazji ułańskiej do szarży na bolszewika dość blisko a piękna szarża na wroga to już odwaga pełną gębą

Czy jestem agresywny?Chyba trochę tak,staram się bronić ludzi który ten świat wyklucza z normalnego funkcjonowania w społeczeństwie,prawa do miłości,przyjaciół,wyrażania swojego zdania itp.

Gość baron de drift
mówiąc TEN świat mam na myśli świat taki jaki był i jest NIEZMIENNY Tobie wydaje się, że zmiany zachodzące w obyczajowości, kulturze są swiadectwem zmian w naturze ludzkiej i dzielisz rzeczywistość na dwa światy przeszłość lepszą i terażniejszość - gorszą więc mówię jeszcze raz: człowiek nie zmienia się w istocie swej natury, psychiki w Ziemi obiecanej, nie pamiętam czy w książce ale u Wajdy, jest taka scena, w której padają słowa: dla mądrych zawsze jest dobry czas i odpowiedź: a kiedy będzie dla uczciwych..?