Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: a dlaczego ja sie mam zajmowac ? niech sie zajmuja ci co je zrobili. nie mowie ze to latwe tylko tlumacze ze lex nie tyra na rodzine a graza nie siedzi w domu tylko u nich jest odwrotnie i tyle. ja bym wolal na dwoch etatach pracowac niz sie 3 kaszojadami zajmowac to juz chyba widmok w poprawczaku mial lepiej niz lex z 3 synow masz juz konkretne urojenia od picia niegotowanej wody... ja pracuje i zarabiam konkretnie nie męczac sie specjalnie. a ciebie to uwiera ze mam zone,.synow i grupę fanek. chcialbys tak ale sie boisz bo krejze by cie odcieła od lodówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: =To jest emota, którą często stosuje Krejzi. Ale to przypadek i tak sądzę Madzia ponoc modka jesteś i nie wiesz czy to ja czy nie ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: pierwszy raz ci ktoś zadzwonił do drzwi że tak przeżywasz? Nie ja tylko jego się obawiam w tej rzeczywistości innym otwieram i czego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: pierwszy raz ci ktoś zadzwonił do drzwi że tak przeżywasz? On jak opisuje swoich znajomych z reala, to zawsze jakieś dziwne typy... Takie pato-blokowe, może dobrze, że uważa biorąc to pod uwagę Edytowano 1 godzinę temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Knur nawet nie umie pisać ze swoja narzeczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: No właśnie dopóki nie uchylisz drzwi mogom zrobić nic więc lepiej nie ryzykować swojej pozycji Z Mopsu bab też nie wpuszczasz? A stan licznika gazu, prądu jak podajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie ja tylko jego się obawiam w tej rzeczywistości innym otwieram i czego! może sie dowiedział o notariuszu i gotówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: no widzisz lexiu jak ci pomoglem w dedukcji przypomniales ją, bo ostantnio mi wbila na priva prosząc o nudesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Fajnie że stara rymcyma zdechła i leżaka tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Z Mopsu bab też nie wpuszczasz? A stan licznika gazu, prądu jak podajesz? dokładnie, a przecież jeszcze kominiarz, przeglądy gazowe, elektryczne, wymiana licznika, juz nie mówiac o grubszych remontach typu wymiana pionu to mieszkanie musi być nieźle zapuszczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 710 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie ja tylko jego się obawiam w tej rzeczywistości innym otwieram i czego! Taki wielki kulturysta obawia się w wizjerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Jeszcze opcja że jeden stoi żebyś otworzył, a wiedzie ci dwóch albo trzech na chatę i naćpani dopuszczą sie wszystkiego. Najlepiej sie zabarykadować i nie otwierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: masz juz konkretne urojenia od picia niegotowanej wody... ja pracuje i zarabiam konkretnie nie męczac sie specjalnie. a ciebie to uwiera ze mam zone,.synow i grupę fanek. chcialbys tak ale sie boisz bo krejze by cie odcieła od lodówki tak tak pamietam jak sie cieszyles ze oszukales system i wziales hulajnoge na 3 osoby i jak dzieciom obiecujesz od 3 lat bilet lotniczy i truskawki. daj spokoj lex nic do ciebie nie mam ale juz sie nie raz wygadales ze baba pracuje i na ciebie spadaja obowiazki domowe. ale co mnie ma uwierac sadzisz ze ktos ci zazdrosci kuli u nogi ? jakich fanek ? te uposledzone baby ktore bajerujesz to wyznacznik czego poza ich glupota ? bajeruj dalej ja ci zycze 3 bombelka elki niech ci sie wjedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Z Mopsu bab też nie wpuszczasz? A stan licznika gazu, prądu jak podajesz? ty nie wiesz ze w blokach liczniki sa na klatce schodowej poza tym sa zwykle zdalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 588 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Z Mopsu bab też nie wpuszczasz? A stan licznika gazu, prądu jak podajesz? A ty masz jeszcze jakieś przedpotopowe liczniki u siebie? Przecież od dawna są już liczniki z odczytem radiowym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Prze...e a leżak i tak tych złomów do grobu nie zabierze xD Ja tam namiotu nie muszę pilnować xD Mam wolność xD A leżak jest ubezwłasnowolniony od swojej meliny i gratów ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Taki wielki kulturysta obawia się w wizjerze? Temu jednemu tak bo jest nieobliczalny a znam jednego kulturyste co na cmentarzu leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: dokładnie, a przecież jeszcze kominiarz, przeglądy gazowe, elektryczne, wymiana licznika, juz nie mówiac o grubszych remontach typu wymiana pionu to mieszkanie musi być nieźle zapuszczone Nie mam zielonego pojęcia jak on żyje i kogo wpuszcza do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: przypomniales ją, bo ostantnio mi wbila na priva prosząc o nudesy widzisz ja lepiej wiem jakie nicki maja twoje byle niedoszle a wy wszedzie widzicie te same osoby albo krejzi albo sliwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu ty też niedługo będziesz lezal obok swojej starej leżak xzD Rymcyl tak samo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: On jak opisuje swoich znajomych z reala, to zawsze jakieś dziwne typy... takie pato-blokowe, może dobrze, że uważa biorąc to pod uwagę w takich środowiskach wiadomości sie szybko roznoszą, może przyszedł po "pożyczke" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 710 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: przypomniales ją, bo ostantnio mi wbila na priva prosząc o nudesy Szansa, że ktoś ciebie poprosi na priv o nudesy jest taka sama jak na 6 w totka. Nie odlatuj bez kontroli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, IV Knur RP napisał: tak tak pamietam jak sie cieszyles ze oszukales system i wziales hulajnoge na 3 osoby i jak dzieciom obiecujesz od 3 lat bilet lotniczy i truskawki. daj spokoj lex nic do ciebie nie mam ale juz sie nie raz wygadales ze baba pracuje i na ciebie spadaja obowiazki domowe. ale co mnie ma uwierac sadzisz ze ktos ci zazdrosci kuli u nogi ? jakich fanek ? te uposledzone baby ktore bajerujesz to wyznacznik czego poza ich glupota ? bajeruj dalej ja ci zycze 3 bombelka elki niech ci sie wjedzie zazdoscisz wszystkiego bo ta twoja krejze do mnie podbija i cie goni do kibla w tym czasie.. Edytowano 1 godzinę temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: ty nie wiesz ze w blokach liczniki sa na klatce schodowej poza tym sa zwykle zdalne Nie mieszkam w bloku, ale ty mieszkasz to wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Krejzi woli młodszego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Szansa, że ktoś ciebie poprosi na priv o nudesy jest taka sama jak na 6 w totka. Nie odlatuj bez kontroli. ja mysle ze sie mozesz mylic i nie doceniasz glupoty kafeterianek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: tak tak pamietam jak sie cieszyles ze oszukales system i wziales hulajnoge na 3 osoby i jak dzieciom obiecujesz od 3 lat bilet lotniczy i truskawki. daj spokoj lex nic do ciebie nie mam ale juz sie nie raz wygadales ze baba pracuje i na ciebie spadaja obowiazki domowe. ale co mnie ma uwierac sadzisz ze ktos ci zazdrosci kuli u nogi ? jakich fanek ? te uposledzone baby ktore bajerujesz to wyznacznik czego poza ich glupota ? bajeruj dalej ja ci zycze 3 bombelka elki niech ci sie wjedzie Sam jesteś upośledzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Przespał się na melinie. Albo właśnie brak snu i jedzie na czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Jesteście ogólnie wszyscy nic nie warci xD 0 zera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: widzisz ja lepiej wiem jakie nicki maja twoje byle niedoszle a wy wszedzie widzicie te same osoby albo krejzi albo sliwka chlopie ty caly dzien i noc gnijesz na kafe, co sie dziwic ze je rozpoznajesz. ja z doskoku jako gosc przelotny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach