Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az sie patrzy na was zle

pytanie do ciezarnych dziwnie ubranych

Polecane posty

Czemu ma słuzyc to ubieranie sie w normalna odziez mam na mysli te swetry i inne obcisłe ciuchy w których wyglasdacie jakby was nie było stac na ciążową odzież wygladacie oblesnie zróbcie cos z soba

Gość głupi jesteś
Ja w ciąży nie jestem, ale podobaja mi się kobiety z opiętym brzuszkiem, fajnie to wygląda, na pewno lepiej niż w wielkich workowatych swetrach.

Gość ggger
z opietym brzuchem wielka dupa i grubymi gierami ohyyyyda

Gość zarówno ubranie
niczym namiot wyglada źle na cieżarnej jak i obcisły t-shirt zwijający się nad pepek i ukazujący goły brzuch.:o

Gość fwfwe
No mnie na przykład nie stać na specjalne ciuchy. Noszę więc co mam i w co się jeszcze mieszczę. Wg mnie wyglądam OK. No i co?

Gość juyt
nie stac cie????? ja pierdziele a co dasz bahorowi jesc skoro cie nie stac na nic??

wam wszystkim wydaje sie ze wygladacie ok skoro tak chodzicie ubrane ale wam sie tak tylko wydaje

Gość fwfwe
Nawet twoja matka jakoś wykarmiła nawet ciebie, choć teraz pluje sobie w brodę, to ja wykarmię bez trudu swoje, nie martw się.

Gość kaskadka
a co cie obchodzi jak wygladamy?? nie podoba sie to nie patrz proste glupia prostaczko. A ty pewnie uwazasz ze sama wygladasz tak super co?? Niejedna patrzac na ciebie mysli "co za wiocha"

Gość kaskadka
poza tym mi sie nie podobaja ubrania dla ciezarnych i nie mam zamiaru ich nosic bo sie jakiejs tepej hrabinie nie podoba

Gość co za głupota
Równie dobrze możnaby miec pretensje do wszystkich kobiet ważących ponad 65 kg, że swoim wyglądem i "tuszą" budzą niesmak co wrażliwszych przechodniów, jak również do tych ważących poniżej 48 kg, bo kto ma ochotę oglądać takie chude szczypiory??? Że o wszystkich brzydkich osobach już nie wspomnę, powinny mieć zakaz wychodzenia z domu! Ludzie, zajmijcie się swoim życiem, przestańcie zawracać sobie głowy innymi!

Gość fwfwe
Hehe, dodam że mogę się pochwalić że nawet teraz, w ciąży, prawdopodobnie wyglądam lepiej niż większość z was tutaj, z frustracji rzucających błotem. I tak ma też wiele ciężarnych. Skoro mogą sobie pozwolić na wkładanie normalnych bluzek, byle elastycznych, to niech swoje zgrabne brzuchy pokazują.

Gość grytka
one nie wygladaja jak kobiety w ciazy tylko jak chodzace inkubatory oblesne !!!!

Gość grytka
zgrabne??? jak takie zniekształcenie moze byc zgrabne??

Gość ciąża i zgrabny
brzuch???? :D

Gość grytka
pokaz zdjecie i swoj "zgrabny"bebech

Gość wg mnie ...
już nie chodzi o sam wygląd... ale te większe ciuchy są lepsze dla dziecka... są luźniejsze więc nie uciskają brzuch i zakrywają go, dzieciątku jest cieplej :) Chyba nie chcecie krzywdy dla maluszka :D

Gość matkoooooooo
ale problem ich brzuch ich zycie, noscie co chcecie 🖐️

Gość fwfwe
Phhh! Ktoś się podszył z tym linkiem. Ale jak inny jest naiwny, to niech sobie nawet zawirusowaną stronkę wrzucić. A skoro o brzuchach, to pewnie że ciążowy może ladnie wyglądać. :)

Gość nie mam nic ani do ciezarnych
ani ich stylu ubierania ale ten brzuch wyglada okropnie :O gdzie tu wdziek i zgrabnosc ? :O:O

Gość brrrr aż mnie ciarki
przeszły jak zobaczyłam ten brzuch z linka. :o

Gość i ja czasami widuję
ciężarne z wyesponowanym brzuszkiem, które wyglądają ślicznie i uroczo, ale większość, jeśli brzuszek jest wyeksponowany wygląda obleśnie, to chyba najlepsze słowo.

Gość Wiecie co przegladam
sobie te fotki brzuchów i naprawde brzuch brzuchowi nierówny...jedne w 20 mies. ciazy wygladają jakby juz mialy rodzic taki ogromny brzuch a u innych ledwo widac.

ja jestem w 8 miesiącu ale osobiście uważam, ze wyczucie taktu u kobiet ciężarnych jest naprawdę bardzo ważne. Sama nie moge patrzec, jak kobiety ubierają obcisłe krótkie bluzki i łażą z brzuchem na wierzchu, podreślając każde zaogrąglenie. Dla obcej osoby ani to nie jest ładne, ani interesujące, a wręcz niesmaczne. Moim brzuszkiem może się zachwycac mój mąz, ale nie obcy na ulicy. A niesteym taki widok narzuca się sam z siebie, wecz razi w oczy. Teraz jest bardzo dużo świetnych ubrań, które super leżą na kobietach ciężarnych, a nie eksponują w krępujący sposób tego, co intymne i przeznaczone tylko dla matki i ojca dzieciątka :) dziś w ciązy można wyglądac bardzo atrakcyjnie i taktownie, trzeba tylko trochę ruszyć glową

i zgadzam sie z tym, ze kobieta w ciazy, podkreślając zbyt nachalnie i w niodpowiedni spoóśb brzuch, wygląda po prostu brzydko. Samej mi się figura niewiele zmieniła, przytyłam tylko 5,5 kg, więc wystaje mi tylko piłeczka z przodu, a jednak mam świadomośc, że nie mam się czym szczycić na ulicy, bo wyglądam jak pingwin :D Więc co dopiero kobiety, które przytyły po 15 kg. Nie ma się co okłamywać - figura jest nieproporcjonalna, i to zawsze

klaudka----popieram cie w 100000%

Gość niektóre nie mają umiaru
ani dobrego smaku. Wieśniarą się jest, czy się jest w ciąży, czy nie i wieśniarą się pozostaje :) Obcisła, jeszcze często elastyczna, przykrótka bluzka, podkreślająca wystający pępek, nie wygląda dobrze w ciąży. Wyglądacie (mówię do tak się noszących ciężarnych) niesmacznie, nieestetycznie i prostacko. Taka jest niestety smutna prawda i dobrze, żebyście miały świadomość, co myślą sobie ludzie, mijając wasze wywalone brzuchy na ulicy.

Gość titilinka
na moj brzuch nie moze patrzec nawet maz bo mu na to nie pozwalam dla mnie taki brzuch jest po prostu brzydki i tyle wole zeby pamietał mnie jako szczupła dziewczyne, a gdybym miała odsłonic brzuch na ulicy i łazic w za krotkiej bluzeczce to bym sie spaliła ze wstydu, piekne w kobiecie w ciazy jest to ze ma w sobie nowe zycie a nie jej wyglad

Bozzzze a myslicie ze jak wyglada brzuch w 40tc?? brzuch tamtej pani jest piekny bo jest w nim Dziecko! tepe baby... ciekawe jak wy bedziecie wygladac w ciazy... same zauwazycie ze chodzenie w worku na kartofle tez jest okropne... zgadzam sie, powinno sie chodzic w ODROBINE luzniejszych ubraniach, ale tak aby matka i Dzieciatko sie czuli komfortowo. To tak samo jak zabronic 40-letniej kobiecie zalozenia mini bo to wyglada niesmacznie. Niestety-takie jest zycie. Lepiej wyglada kobieta w ciazy, niz kobieta w piersiami na wierzchu i mysli ze to seksowne... niech kazdy chodzi jak chce