Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nineczka -nineczka

najgorsze jest to czekanie, na te upragnione 2 kreseczki!!!!

Polecane posty

Gość Layla boom
Ja piąty cykl starań, testów ciążowych poszło na pęczki... owulacyjnych również. Liczę, że próby podjęte w tym miesiącu przyniosą efekty ;) Grunt to pozytywne nastawienie ;) Życzę i sobie i Wam wszystkim dwóch kreseczek.

Gość nineczka -nineczka
ola a stosowałaś te testy nie są jakieś lipne?????????? bo rzeczywiście są bardzo tanie, Witam nowe dziewczyny, my też 2 lata po ślubie przestaliśmy się zabezpieczac i nic ciąży jak nie było tak nie ma ten miesiąc był dla nas bardzo intensywny jeśli chodzi o przytulanie zobaczymy co z tego wyniknie w niedzielę mam mieć @

Gość Layla boom
No to trzymam kciuki ;) A jeżeli chodzi o testy z allegro to ja kupowałam tylko owulacyjne takie na sztuki i chyba są ok.

Gość nineczka -nineczka
Layla boom - nie dziękuję razem zawsze raźniej :))), ja kupiłam kiedyś w aptece testy owu za 5 sztuk zapłaciłam 28,50zł

ja sobie tez kupie te testy owulacyjne,bo podobno warto :) ja @ mialam miec w sobote,a do dzis nie dostałam;/ pewnie bym sie cieszyla gdyby test zrobiony w piatek (juz nie moglam wytrzymac) nie pokazal jednej krechy ;/

Gość Layla boom
Ja do tych testów owulacyjnych miałam tylko jedno zastrzeżenie - otóż jak uczyłam się ich stosować według instrukcji to tam rysunek wyraźnie pokazuje, że kreska testowa powinna być takiego samego koloru lub nawet ciemniejsza od kontrolnej - u mnie była ledwo widoczna (bardzo blady róż). Zastanawiałam się czy to wina testów czy też może ja nie umiem ich właściwie odczytywać. W tym miesiącu testowanie rozpoczęłam wcześniej tzn. 8 dnia cyklu. W poniedziałek pojawiła się bardzo blada różowa kreseczka, jest naprawdę ledwie widoczna. Wczoraj też blady róż... Zobaczymy dzisiaj.

Gość Layla boom
Marikkaa spróbuj innego testu, bo wielokrotnie czytałam jak dziewczyny używały kilku testów i niektóre pokazywały ciążę a inne nie.

Gość kropa8gazeta.pl
a u mnie w pracy koleżanka powinna dostac okres tydzień temu i nie ma jak ja jej zycze zeby go nie dostała (tak zdarza sie pierwszy raz)...staraja sie juz 2 lata:(

Gość nineczka -nineczka
Marikkaa - skoro miałaś miec w sobotę to rób test i daj nam znać co i jak :)))) trzymam kciuki żeby się udało