Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkaKKKJj

Test ciążowy kiedy zrobić naprawde

Polecane posty

Gość kasienkaKKKJj

słuchajcie wiem że ten temat sie powtarza,ale jak to jest naprawde po 6 dniach spodziewanej miesiączki wyjdzie test poprawny?

Gość nie wyjdzie

Gość kasienkaKKKJj
to kiedy wyjdzie prawidłowy,ja zrobiłam właśnie po 6 dniach i wyszły dwie kreski

najbardziej wiarygodny jest test po terminie spodziewanej miesiaczki- najlepiej 2 dni po

Gość a co to
jak 2 kreski to co innego. zazwyczaj pokazuje brak ciazy pomimo ciąży. gratuluje

Gość kasienkaKKKJj
no ja zrobiłam 6 dni po terminie spodziewanej miesiączki

Gość a co to
sory nie doczytałam że 6 dni od terminu miesiączki. myslałam ze od stosunku. gratuluje jeszcze raz

Gość kaskadka
ja zrobilam 3 dni po terminie

Gość abaw
gratulacje :) zazdroszcze :( tez marze o dziecku :( i doczekac sie nie moge :(

Gość kasienkaKKKJj
a bół jajników i twarde piersi.... zawsz miałam przed okresem,cały czas mnie boli,jest 7 dni po terminie,ostatnio miałam remont w mieszkaniu,byłam przemęczona,może okres sie spuznia z tego powodu,test może leopiej powtórzyć,mam wrażenie ze zaraz dostane okres,nie łudze sie ze to ciąza,

Gość a co to
kasieńka a to dobrze czy żle że 2 kreski

Gość a co to
ja mysle że jednak ciąża

Gość kasienkaKKKJj
ale ja nie chce tej ciązy!!!!!

Gość twój problem

Gość kasienkaKKKJj
co zrobić żeby poronić ?

Gość abaw
tak juz jest dziwnie to wszystko poukladane ze te co nie chca to maja a jak ktoras chce to nic z tego...

Gość jebnąć się w łeb

Gość kasienkaKKKJj
to samo mysle!!!! niech Bóg da dziecko tej kobieci ktora tak bardzo je pragnie!ja sie nie nadaje i już!!! mam jedno dziecko,nie chce wiecej!!!! jestem przerazona!!!! a powiem wam czym!!!paleniem papierosow!!!! nie moge rzucić!!!!pale po 10 na dzień!!!i tylko to mnie martwi!!!nie rzuce nie potrafie!!!mam wyrzuty sumienia. Przy pierwszym nie paliłam dopiero jak poszłam na swoje to mnie wciągneło i tak już zostało!!! pomóżcie!!! tylko dlatego nie chce mieć dziecka z powodu papiersow!jestem samolubna wiem!!!!

Gość też mi powód

Gość kasienkaKKKJj
a uważasz ze to nie powód? wiesz jak ciężko jest rzucić palenie.to okropne uczucie kurde mam takie wyrzuty a az sie trzęse zeby sobie zapalić. i co ja mam zrobic!!!!! nie rzuce,nie ma takiej opcji!!!

Gość fgsdfgfsdgd
Po siedmi dniach od spodziewanej miesiączki to mi wyskoczyły naychmiasowo - od razu zakropleniu próbki tak że nie zdążyłam nawet rąk umyć do końca - dwie tak grube krechy, że zpowodzeniem mogłam ten test zrobić też wcześniej.

Gość sdlfkdlgj/dfl
Ja zrobiłam dwa dni po terminie spodziewanej miesiaczki , krechy wyszły jak nic i jestem w ciązy :D Co do papierochów ja też pale, na razie skutecznie ograniczam,ale postaram się jak najszybciej rzucić je całkowicie.

Gość swiat spada na psy
kobieta chce usunac ciaze bo nie chce rzucic papierosow .kobieto czy ty jestes normalna?? rozumiem gwalt chorobe ciezkie warunki brak wsparcia w drugiej stronie ale przez fajki??szok .a zebys tak zdechla przy tez skrobance..

Gość fwefwefwe
Toż to właśnie jest zła sytuacja gdy jest się uzależnionym i truje się dziecko od momentu poczęcia. To jak świadome hodowanie kaleki! Już lepiej faktycznie odpowiedzialnie zrezygnowac z ciąży i usunąć. Ciąża z wpadki nie powinna być wyrokiem dla matki i dziecka. A potem pora rzucić palenie i się trochę w życiu ogarnąć, zanim się stworzy świadomie nowe życie....