Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKKKKK

Dzisiejsza sytuacja z jego matka...doradzcie i pomozcie

Polecane posty

nie wiem ktory post z dzis byl prawdziwy ale skoro twoj chlopak potrafi o siebie zadbac i jest po studiach to czemu nie pracuje? Oboje powinniscie zaczac cokolwiek zarabiac i odlozyc bo wiesz wedlug mnie to takie samolubne myslenie ze jego mama ma wszystko wam zalatwic tzn wynajm sorry a co ona z tego bedzie miec ze syna nie bedzie widziec przecierz ona by sie nie zgodzila po co ma placic za wynajm mieszkania z ktorego wy mielisbyscie korzystac? yyy sorry jesli cos wyc hcecie to sami to robicie nie tak a pozatym dobra czasem ty nocujesz u niego i myslisz ze teraz po tym co powiedzialam bedzie tak dobrze? babka bedzie na ciebie cieta i w sumie skoro twoj chlopak potrafi o siebie zadbac to czemu cie wmieszal w ta gadke? mogl powiedziec ze nic tobie nie powiedzial a milczenie potiwerdzilo ze jednak cos wiesz yyy ile wy mazie lat ze macie takie podejscie do zycia ze tyle wam sie nalezy?

tylko proszę cię bez żadnych koni............

zwlaszcza ze jej syn nie ma 13 lat i potrafi o siebie zadbac, cieplo sie ubrac jak zimno na dworze, zjesc jak glodny itd. Nie potrafi o siebie zadbac skoro mieszka u matki Ciepło sie ubiera za matki forse Jak głodne to je to co kupiła matka a matka w swoim domu ma prawo zrobic i mowic i pytac o wszystko o co chce jakl synusiowi nie pasi to wypad i niech sam sie utzrymuje i nikt go o nic pytac wtedy nie bedzie

Gość tak mam ale co ty masz z tym
wspólnego- chyba tylko twoja wścibska natura dała o sobie znać -bez obrazy

wspólnego- chyba tylko twoja wścibska natura dała o sobie znać -bez obrazy jeszcze się rozpłacz będzie na co popatrzeć :)

Gość KKKKKKKK
ubrania kupowal za swoje pieniadze, obiady gotujemy sobie sami tez sa swoje pieniadze, ale nie pracujemy wiec nie wystarczy na wynajem, i nigdy w zyciu nie chcialabym zeby ona za cos nam placila albo cos kupowala bo do konca zycia by wypominala. mam nadzieje, ze jak chlopak znajdzie prace to sie wszystko zmieni, ale mieszkamy w niewielkim miescie i o prace trudno

Gość ciekawe jak kupujecie
za swoje, skoro nie pracujecie :D stypendium naukowego w wakacje sie nie dostaje :D

Gość ike do czego ty pijesz
????

Gość KKKKKKKK
z tych pieniędzy które dają nam rodzice to własnie z tego kupujemy ubrania i jakies jedzenie od czasu do czasu. na nic więcej nie starczy

Gość KKKKKKKK
odlozylismy z roku akademickiego, ja dostawalam alimenty(w wakacje tez dostaje) i stypedndium on stypendium i dalo sie odlozyc na swoje wydatki w wakacje

Gość ike wiem
że wyszło trochę śmiesznie iż podrywa cie kobieta ale to norma w dzisiejszych czasach-luzik zaznaczy...m fakt ,że ON jest kobietą a ty się , tak zruszyłaś ....po co się pocisz tak od rana

ike wiem że wyszło trochę śmiesznie iż podrywa cie kobieta ale to norma w dzisiejszych czasach-luzik zaznaczy...m fakt ,że ON jest kobietą a ty się , tak zruszyłaś ....po co się pocisz tak od rana zat o widzę ty jesteś pijana/ny:)

zs nie ale efekty zatapiania widać na spisie tematów:)

Gość ike wiem
tak jak mówisz, nie inaczej ale po twoje wypowiedzi mniemam żeś popiła bo wszystko widzisz w necie a może to jakaś nowa technika o której jeszcze świat nie słyszał ...taa

Gość ike wiem
...radze pisać ciężkie myśli lekkiej głowy bez słowa widzę i nikt juz sie nie czepi- spadam kochanieńka papapap

ike, zs mozecie isc sobie dyskutowac na inny temat? nie ale możemy tu podyskutować na inny temat:)

Gość kkkkkkkkk
prościej będzie przenieść temat do nowego topiku

a tak serio autorko to o czym chcesz tu jeszcze rozmawiać ?:) ty przedstawiłaś problem my odpowiedzieliśmy- nie to co chciałaś usłyszeć temat sam w sobie jest zakończony nie szukaj zrozumienia dla gówniarskiego postępowania wśród dorosłych:)

Gość ja_wiem
KKKKKKKK skoro tylko powiedziałaś co myślisz, to czemu ukryłaś najważniejsze? Powinnaś dorzucić kobiecie jeszcze że jest wścibską babą - wtedy byś była szczera do bólu, pewnie przepraszać też byś nie musiała, bo przecież tak myślisz. Heh, chyba teściowa mówiąc "żałuję, że się zgodziłam, żeby u nas nocowała" dała Ci delikatnie do zrozumienia, żebyś więcej nie przyłaziła.