Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkaJA

Czy chciał WRÓCIĆ do Was eks?Jak tak to po jakim czasie od rozstania?

Polecane posty

Na dodatek wprowadzaliśmy się do Niego razem. On nawet nie wie, jak to jest TAM mieszkać beze mnie. Sam przyznał, że gdy po rozstaniu musiał przyjechać do Gdyni i spać sam, to płakał. A gdy zaczęliśmy się spotykać i nie mogłam spać u Niego którejś nocy, to wyjechał do kolegi, żeby nie spać samemu... ...znam Jego wrażliwą stronę...hmm...zmienna jest jednak niczym chorągiewka...

"Kochać się z kobietą i spać z nią to dwie namiętności nie tylko różne, ale prawie przeciwstawne. Miłość nie wyraża się w pragnieniu spółkowania (to pragnienie może dotyczyć niezliczonej ilości kobiet), ale w pragnieniu wspólnego snu (to pragnienie dotyczy tylko jednej jedynej kobiety)." -Milan Kundera- Piękne!!! Ustawię to sobie jako stopkę :-) Ktoś już to ma jako stopkę, ale...co mi tam!

Gość zuzia_a
BLUE JA JESTEM, NA ZAJECIACH...... Boli jak to boli:( wczoraj bylam silna,nie odbieraalm i w ogole suka a dzis wymiekam:( unikam go ale jest starszzzznieeee

Zdaję sobie sprawę, że boli jak cholera...ale postaraj się wytworzyć rodzaj muru, który Cię odgrodzi od niego i cierpienia...powtarzaj też sobie najgorsze rzeczy pod jego adresem. Gdy go znienawidzisz, będzie Ci łatwiej. Może to nie ma nic wspólnego z miłością do bliźniego, ale najwyższy czas, żebyś zadbała o siebie. Bądź egoistką!

Bardzo lubię Kasię :-) Jako nastolatka słuchałam polskiego rocka! Przestałam słuchać muzyki, która kojarzy mi się z Nim/nami albo która po prostu jest sentymentalna..to mi nie pomaga...wracają wspomnienia, a to nie jest przyjemne...to tylko sprawia mi ból, a ja teraz robię wszystko, żeby się od niego uwolnić.

Gość zuzia_a
Jesteście kochane! napisał do mnie po zajeciach- chce porozmawiac:O pyta mnie czy ja chce? odpisalam ze "moze kiedys" o 16 ide do pracy wiec jak cos to tam okazja bedzie. chce porozmawiac! zeby wiedzial jak bardzo rani i jakim jest klamca. mnie i inne tez. chociaz malo mnie to. Teraz ja jestem egoistka!! tak ma zostac!!

Nienawiść na pewno pozwala łatwiej zapomnieć, a jeśli nie chcesz tak radykalnie to mów sobie kij mu w oko i podobne rzeczy, tym bardziej jak masz świadomość że z swojej strony zrobiłaś wszystko.Jeśli nie chcesz wyrzucać rzeczy z nim związanych to schowaj je do pudła a pudło w jakieś trudno dostępne miejsce.Nie słuchać żadnych piosenek o końcu miłości/ nie oglądać filmów i poprosić znajomych żeby nie rozmawiali z tobą o nim.To pomaga, nie do końca ale pomaga. A jeśli ktoś lubi starego rocka i chce naprawdę dołującą piosenkę to proszę http://www.youtube.com/watch?v=XsIubn5Pp6s

Brawo Zuzia! Chce porozmawiać??? Taaa....chce Cię zmiękczyć, żeby mieć do kogo przychodzić, gdy będzie miał zły dzień - wiadomo po co... Napisz mu, co o nim myślisz i jak się czujesz. Ciekawe czy wtedy będzie miał ochotę porozmawiać :-)

O nie, animo! Mnie nie wrobisz w takie piosenki ;-) Ja już jestem ponad to :-) W moim domu teraz gości cisza, ewentualnie Enigma :-)

No i bardzo dobrze przynajmniej się nie nakręcasz :) a co do twojej stopki to nie wiem czy to nie jest z ,,Nieznośnej lekkości bytu"

A tak poza tym...wszystko wskazuje na to, że w ptk w nocy będę w Wawie :-) Malgora, Chucky, liczę na Was :-) Kto jeszcze ze stolicy ma ochotę na spotkanie?

Gość zuzia_a
Pasuje az za bardzo:(

Pamiętaj więc o tym, gdy będzie chciał znów "zapukać" do Twych drzwi...już raz to przerabiałaś, skończyło się cierpieniem jeszcze większym niż przy rozstaniu...rozbudził nadzieję, a potem ją zabrał. Sadysta bez empatii. Większość mężczyzn tak robi, więc nie daj sobie niczego wmówić!

Blue- no to fajnie,tylko co do piatku musisz dogadac sie z MALGORA,zeby Cie jakos odebrala,bo ja niestety nie dam rady:/ ale sobota jak najbardziej,tak jak pisalam jestem za:) jeszcze chyba Gilda jest z Wawy- co Ty na to?

Ale książki też radzę nie czytać (na razie) do wesołych nie należy.Najlepiej skupić się na sobie i odpuścić, ja całą sytuację przedstawiłem sobie ostro: 1.jest z innym 2.prawdopodobieństwo że do mnie wróci zerowe 3.Jak będę ją męczył to jeszcze dostanę sądowny zakaz zbliżania:)) - żart 4.Wybiłem sobie z głowy pomysły co jej wyślę pocztą na urodziny (poroniona myśl) 5. nie słucham smutnych piosenek etc.

to pewnie bedziesz w Wawie tym pociagiem o 00.30? ON zawsze nim do mnie przyjezdzal :(

animo- wlasnie ja bym chciala wiedziec na 100%,ze on jest z ta inna..wtedy bym inaczej juz o tym myslala i mialabym inne podejscie

ehh Blue- znam caly rozklad pociagow z Wawy do Trojmiasta i z powrotem..kurcze tesknie tez za Gdanskiem i tym klimatem..to bylo zycie :)

Plus dla Ciebie Animo :-) Ja mam mimo wszystko nadzieję, ale niech mnie Bóg skarze, jeśli pomyślę o słuchaniu sentymentalno/melancholijnej muzyki :-P ...ja jeszcze staram się nie wspominać...jak to zaczynam robić - zaraz zmieniam tok myślenia. I tak myślę o M, ale myślę o NIM, nie o wspólnej przeszłości albo o chwilach z Nim. Nie wiem czy jasno się wyraziłam...

Wierzę to na początku boli cholernie ale przynajmniej wiesz na czym stoisz, i mogłabyś postarać się układać sobie życie na nowo a nie wyobrażać sobie ,,jak jest naprawdę"

Blue- no mam nadzieje,ze nam z Black wyjdzie ten wyjazd w grudniu do Ciebie,bo chcialabym:) tylko wlasnie licze,ze ona tez pojedzie,bo samej bedzie mi ciezko troche.. wlasnie a co sie stalo z Black??opuscila nas??