Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KKKKKKKK

Dzisiejsza sytuacja z jego matka...doradzcie i pomozcie CIAG DALSZY

Polecane posty

Gość ta glupia ike
to wszedzie sie wpierdoli z buciarami i zaofftopuje wszystko,niedowartosciowana,bezczelna idiotka,zal

Aczkolwiek podejrzewam, że na kolegę działa to samo co na mnie Przepraszam za takie porównanie, "to samo" jest... eee... no, zawiesiłem się ms, jak zwykle twoje podejrzenia sa sluszne :-)

kto tam kogo zaatakował jest sprawą dyskusyjną. jak na moje oko - klasyczna wścibska mamunia, która nie moze zaakceptowac tego ze jej dziecko powie coś komus innemu a nie jej. a juz zwłaszcza jesli tym kims jest partnerka. chce byc od niej ze wszystkich sił wazniejsza - klasyczne hasło "a jej to powiedziales", "obcym mówisz a mamusi nie powiesz". potem próba wydębienia od dziewczyny zeznań, czyli udowodnienie że dziewczynę tez ma po swojej stronie, a jednoczesnie zmuszenie jej do otwartego aktu nielojalnosci (jak by sie poczuł chłopak gdyby dziewczyna powiedziała matce co i jak? - ja bym sie chyba poczuła zdradzona). w sytuacji gdy plan nie wypalił - równie klasyczne odgrywanie ofiary ("ja powinnam wiedziec") i wzbudzanie poczucia winy ("jak Ty sie odzywasz", "masz u mnie minusa"). podobnie jak szantaż psychologiczny - "to ja się zgodziłam zebyście razem nocowali, a tu takie coś, nie chcecie powiedziec gdzie wychodzicie". generalnie toksyczna mamusia i tyle.

chłopcy:>? wy macie się ku sobie?? mam nadzieję, że z tego trojaczków nie będzie...........

frufru- i co druga mamusia jest właśnie taka:)

Ike, Ty zazdrośnico nie będę się wypierać bo jeszcze i mi jakimś "jełopem" się dostanie

Widzę, że tutaj nie mniej ciekawie Sukienko, dzis jest wyjatkowo ciekawie, tylko dlaczego nie chcesz nawiazac ze mna dialogu, jak na prawdziwa czlonkinie przystalo :-)

ZS - poczułem się w pełni usatysfakcjonowany tą wypowiedzią ale to ze względu na postać jej autora, któremu nie można zarzucić braku przenikliwego umysłu :) A co:) Rączka rączkę myje :)

Gość grazzzzynka
Powtarzam po raz n-ty - MAMUSIA ZACHOWAŁA SIĘ BRZYDKO. Pytanie tylko, jak na to zareagowac. Dla mnie jest to proste - JA decyduję, czy zachowam sie z klasą, a nie kto inny. czy kto inny mnie nazwie kurwą, szmatą, bedzie wypytywał o rzeczy, które go gówno obchodzą - wszystko jedno - i tak JA decyduję, jak odpowiem. Na każde chamstwo mogę odpowiedzieć z kulturą. Nawet tak, żeby poszło w pięty - ale żeby od strony formalnej nic mi nie można było narzucić. skoro autorka uważa, ze kulturalnie odzywa sie tylko wtedy, jak druga osoba jest kulturalna - to swiadczy to o tej jej kulturze tak, jak swiadczy. I oczywiscie - WOLNO JEJ

Ike - oby tylko jełopem, kubły z mordami tez latały chcesz mnie zastraszyć ??

"teraz to się interesuj grażynką" - zazdrosne inteligentne kobiety tez na mnie działają, proszę Cię przestań, moje serce może tego nie wytrzymać :)

moje serce może tego nie wytrzymać stanie ci ?? serce znaczy się

Gość olammmmmm
powiem szczerze ze zachowałaś sie glupio i bezczelnie i dziwie Ci sie skąd w tobie tyle tupetu

Ms, ty mozesz mi zwracac uwage w dowolnym momencie. ja też ??:D