Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KKKKKKKK

Dzisiejsza sytuacja z jego matka...doradzcie i pomozcie CIAG DALSZY

Polecane posty

że ty też to ja wiem ale ja pytam o moje ja

'sukienko, dowody moja droga dowody' cytując klasyka: nie rozśmieszaj mnie ;) Nie moja wina, że dzisiaj nie za bardzo mamy okazję podyskutować. Musiałabym powtarzać wszystko co napisałeś bo wiesz, że się z tym zgadzam (to a propos tamtego tematu). A na tym topiku musiałabym również powtarzać wszystko za Tobą i dodatkowo za kolegą MS. To trochę bez sensu :)

etap samoswiadomosci ksztaltuje sie w wieku okolo 2 lat zapamiętam :P

ZS - poddaję się :D Płaczę ze śmiechu, autentycznie :D Ikuś, no mówię, że ja... Jakby chodziło o Ciebie, to znaczy o mnie, to powinnaś spytać "ZS a TY też możesz"? I wtedy Szczery odpowiada, że TY możesz, albo że TY nie możesz odpowiada wtedy:) To tak jak z tą ikoną "mój komputer"... Powinno tam być "TWÓJ komputer". No bo jest mój a nie jego, prawda? :)

Ikuś, no mówię, że ja... Jakby chodziło o Ciebie, to znaczy o mnie, to powinnaś spytać "ZS a TY też możesz"? I wtedy Szczery odpowiada, że TY możesz, albo że TY nie możesz odpowiada wtedy Ms daruj sobie:) i tak wiem, że nie mogę:P to znaczy, że ty nie możesz?? no - nie możemy i już

Gość ja akurat zgadzam sie z
tym co powiedzial Twoj chlopak juz po fakcie. Ze powinnas powiedziec peawde - ze nic nie wiesz (bo wtedy nie wiedzialas). Zawsze tak jest, ze lepiej mowic mniej niz wiecej. Zwlaszcza, ze jego matka tez miala troche racji. Mieszka u niej wiec w sumie to powinien powiedziec gdzie idzie. Albo ewentualnie przynajmniej powiedziec kiedy wroci. Twoj chlopak z tego wszystkiego najlepiej sie zachowal. Bo mimo wszystko bronil Cie ;) A Ty, zwlaszcza znajac jego matke, nie powinnas mowic tego co powiedzialas.

i bardzo dobrze tak ma być czemu mamy z tym się kryć :P

To tak jak z tą ikoną "mój komputer "... Powinno tam być "TWÓJ komputer". No bo jest mój a nie jego, prawda? hahahahahahahhahahahahahahah

i bardzo dobrze tak ma być czemu mamy z tym się kryć Określenie "kryć" jest dla nas dwuznaczne zwłaszcza w kontekście wspomnianych wcześniej trojaczków:)

Określenie "kryć" jest dla nas dwuznaczne zwłaszcza w kontekście wspomnianych wcześniej trojaczków określenie "kryć" w kontekście trojaczków jest dla nas MS jak najbardziej jednoznaczne:)

Ikuś - jak coś może być jednoznaczne w liczbie mnogiej?! ależ ja mówię o kryciu, nie o kryciach:)

a może napijemy się wody?? bo za długo oni siedzieli na słońcu?? muszę się pożegnać pozdrów trojaczki

ja wiedzialam od dawna gdzie on idzie, zreszta idziemy tam razem, powiedzial jej ze na 16 jest umowiony i ze wroci dopiero jutro, bo zostajemy u mnie

Do czego tej wody? ;) ZS coś wspominał... :) 🖐️ Autorko, musze Cię zmartwić - zabiliśmy Twój temat pod Twoją nieobecność:) Cieszysz się? :)

'autorko, to bylo wejscie!' Nie wiem jak Ty ale ja o mało z krzesła nie spadłam.