Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupa1977

czy chodzicie do fryzjera? Ile płacicie?

Polecane posty

Nie byłam wiele lat... Podcinam włosy sama. Czy to prawda, że płaci się za tę przyjemnosc jak za zboże? Napiszcie ile ostatnio wydaliście...

Gość kijowo owo
nie dla przyjemnosci chodze, ale z koniecznosci, bo nie da sie miec fajnej fryzury, obcinajac wlosy samemu. Place od 40 do 80zl, Warszawa.

za dekoloryzacje, plus farbowanie na nowy kolor, plus ścięcie i wymodelowanie płaciłam ostatnio 50 zł.

a ja zapuszczam i nie chodzę, końcówki podcinam sama co kilka miesięcy. Jak jeszcze chodziłam z tym do fryzjera, obcinała mi z 7 cm, to za dużo. W ogóle to nigdy nie byłam zadowolona z fryzjera, za dużo włosów straciłam przez to szachrajstwo. Mówie końcówki, baba przycina 7cm i domaga się 40zł :-o

ja mam długie wlosy i chodzę do takiej fryzjerki co msc i mi przycina tylko 1 cm włosów by szybciej rosły:)

ja chodzę do super fryzjera stylisty dzisiaj za strzyżenie płaciłam 75zł,farbowałam sobie sama :)

Gość waleryja
Chodzę, nie wyobrazam sobie nie chodzic o sama sobie obcinac wlosów. Juz miałam fazę, ze nie ufałam fryzjerom i obcinałam się sama - wygladalam jak przygłup, ale to dopiero po czasie na zdjeciach sie widzi. A ile sie płaci - to zależy gdzie pójdziesz. Ja wyczailam mlodą kobitkę w takim zwykłym zakładzie a la "u pani stasi", która umie obciąć włosy fajnie, nowoczesnie, a nie na starą babę. i płacę 23 zł, wiec chyba ujdzie. u innego fryzjera płacę 50 zł, do droższych nie chodzę, ale są duuuuuuuuuuużo drożsi, gdzie za cięcie i po 150 zł, i lepiej sie płaci

Ja tez z reguły nie byłam zadowolona... A jak by ze mnie zdarli jak pisała kijowo owo 40-80 zł to bym ich chyba pocięła nozyczkami.... A tak w ogóle to czy kobieta może isc do męskiego? Słyszałam że mają wszystko taniej...

Gość ostatnio za ścięcie
bardzo dlugich włosów, lekkie podcieniowanie i czesanie zapłaciłam 60 zł. warszawa. Ale wydaje mi się, że obniżyli cenę, bo kiedyś płaciłam 80. Tak mi się wydaje.

ja kilka lat temu obcinałam włosy w Jean Louisie David'sie w Warszawie. zapłaciłam 70 pln i byłam bardzo niezadowolona. moja koleżanka w jakimś hiper mega ekskluzywnym salonie co to się gwiazdy tak strzygą i farbują za samo ścięcie płaci 170 zeta. ja łażę do młodej dziewczyny na "osiedlaku" i zawsze wychodze zadowolona, a dziewczyna widac ze lubi to co robi i dokladnie zawsze pyta ile ma byc podciete i w trakcie pokazuje czy tyle starczy.

Gość
o pol roku strzyge sie sama🖐️

Gość gruszkakula
Ha:-) A ja w Sieradzu chodzę, do takiego osiedlowego, w piwnicy w bloku. Babka się zna na rzeczy, widać, że lubi to co robi. Jestem z niej zadowolona, za podcięcie końcówek bez mycia płacę 12zł:-) Z myciem 15.

Gość SLUCHAJ MNIE
jak pojdziesz do zwyklego zakladu to za podciecie albo pocieniowanie dasz mniej wiecej do 2 dych. a w lepszych salonach wiadomo-drożej. radzilabym nie podcinac samodzielnie wlosow, no chyba ze masz bardzo ostre-fryzjerskie nozyczki. zwyklymi jak podetniesz to bedzie ok tylko przez krotki czas, bo takie zwykle nozyczki bardziej ci zniszcza wlosy i w efekcie bedziesz musiala szybciej znowu podciac. wiec moja rada- odżałuj te 20 zł i idz do fryzjera.

Gość SLUCHAJ MNIE
no wlasnie dla fryzjera czesto koncowki to 10 cm, ale jak powiesz np 3 cm i ani cm wiecej to przeciez nie obetnie ci na zlosc tych dziesieciu

ja za malowanie zwykle place od 50-70zł teraz ide do naprawde dobrej fryzjerki i powiedziala ze bedzie mnie to kosztowalo ok 90 zł wlosów samych sciąc juz dawno nie bylam ale na cennikach widzialam ceny od 10zł wzwyż zalezy czy chcesz jeszcze wyprostowac czy wymodelowac

Gość sukasukahahaha
trza powiedziec tak: prosze mi podciac tak z 3 centymetry. ale nie wiecej! jak podetnie pani wiecej to nie zaplace

Ależ ja mówię wyraźnie i głośno, że chcę podciąć tylko 2 cm :-o Niestety prawie zawsze wychodzę z zakładu z objętością włosów o połowę mniejszą :-o

Gość sprit on
Ja płacę za męskie strzyżenie 12 złotych najwyżej 15 złotych, Jak dobrze że nie jestem kobietą,

Przecież te krótkie fryzurki to dużo pracy - chyba więcej niz np. przy samym podcinaniu końcówek długich włosów... Ja widuję też inne zależności - np. zwykłe jednorazowe golarki dla mężczyzn - zawsze tańsze niż te dla kobiet - mimo że niczym tak naprawdę się nie różnią...

ja chodze do fryzjerki tej samej juz 2 lata. I bylam w zeszlym tygodniu - i za obciecie z dlugich na poldlugie,do tego modelowanie + prostowanie zaplacilam 30 zl,normalnie bierze za cos takiego ok.40-45 zl,ale ze jestem jej baaardzo regularna klientka,to tyle zaplacilam. Dodam,ze ZAWSZE jestem zadowolona,a fryzjerka jest naprawde kreatywna osoba,i jesli uwaza,ze w wymyslonej przeze mnie fryzurze bedzie mi brzydko,to nie chce mnie obcinac:)