Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermil

Obcinanie włosów na krótko ok. 50 roku życia.

Polecane posty

Gość hermil

Dlaczego bardzo dużo kobiet ok. 50 roku życia obcina się na krótko? Też to zauważyliście czy to tylko w moim regionie tak się dzieje?

Gość hermil
Nie zgodzę się z tobą. Moja matka nie miała ani rzadkich ani słabych ale stwierdziła, że ją denerwują. Druga sprawa ścinanie włosów ich nie zagęści, są przecież preparaty polepszające stan włosów.

Gość może nie chce im się o nie
dbać.

Gość z jednego prostego powodu
długie włosy w dojrzałym wieku postarzają, o wiele lepiej w tym wieku wygląda się z krótką dynamiczną fryzurką :)

Gość piczko
Ja też to zauważyłam! One noszą takie włosy bo trudno im jest wybrać inna, odpowiednia do ich wieku fryzurę, a fryzjerki tez często nie maja polotu.

Gość kukulka9344
nie tylko starsze babki obcinaja wlosy,mlode kobiety okolo 30 lat i co niektore wyglądaja na 37,38-- krotkie wlosy -kolor beznadziejny jakis rudy i jak stare baby wygladaja

Gość hermil
Tylko,że te kobiety ich zwykle nie tapirują. Moja mama wygląda naprawdę nieładnie z tą krótką fryzurą a ma takie fajne i gęste włosy.

Gość hermil
Ok długie włosy postarzają ale żeby zaraz je obcinać na bardzo krótko? Gdyby kobieta ok. 50 obcięła włosy tak do ramion czy uszu powiedzmy( oczywiście jakoś ładnie) to wyglądała by lepiej. Moja siostra ma 33 lata i też się opitoliła na krótko bo ją włosy wkurwiają. Jakaś masakra.

Gość hermil
Mi też powiedziała, że mogłabym je obciąć. Mąż by mnie chyba wyeksmitował na wycieraczkę przed drzwiami :-)

Gość hermil
Kant zgadzam się z Tobą. Czasami widzę kobiety z krótkimi włosami i wyglądają super. Ale są to fryzury np ładnie wycieniowane na końcówkach, z grzywką opadającą na czoło i też ładnie wycieniowaną. Ale jak się kobieta obcina na krótko tak, jak facet to nieładnie wygląda.

Gość hermil
Najgorsze, że moja siostra miała takie fajne włosy. Kiedyś stwierdziła, że te kobiety z którymi pracuje mają czas na dbanie o włosy a ona nie i matka jej je obcięła w domu- nożyczkami.

Gość jak kobieta ma zgrabna czaszke
to bardzo ladnie bedzie wygladala wlasnie opitolona prawie na lyso ;) Ja sobie nie wyobrazam, zebym kiedykolwiek sciela na krotko. Raz w zyciu tak zrobilam, wystarczy ;) A facet chyba by mnie pogoil, jakby mi taki pomysl do glowy przyszedl :D

Gość hermil
A jak kobieta ma duży nos to krótkie włosy są raczej niewskazane?

Gość a mama mojego chlopaka
wprowadzila trend odwrotny, po 40tce opitolila sie na krotko a teraz majac 53 lata zapuszcza wlosy;)

Gość hermil
No i ja wygląda w tych długich włosach?? :-*

Gość kjgtfjlkfjglkfdjgvlkf
:-^ :-4

Gość użytkowniczka
Moja mama też z 10 lat nosila krótkie włosy, teraz ma 55 lat i zapuszcza :)

hermil No i ja wygląda w tych długich włosach?? :-* Pewnie fatalnie. Jak dla mnie nie ma gorszego widoku niż pani po 50tce, czy też 60tce z rozwianym włosem do pasa albo co gorsza z warkoczem dyndającym w okolicy bioder. Znam taką jedną artystkę. Koszmar.

długie postarzają? moja mama ma 55 lat i zawsze obcinała na krótko, teraz zapuściła ma do ramion, gęste, pofalowane i wygląda super i młodziej:)

Gość użytkowniczka
Bo nie mozna wszystkiego wrzucac do wora "dlugie wlosy". Jak kobitka starsza nosi dlugie wlosy do pasa jak switezianka, to wygląda, jakby nie umiała sie pogodzić ze swoim wiekiem i chciała pozostac małą dziewczynką. To tez zależy, jak sie nosi - madonna czy pamela będą sie prezentować inaczej niż pani merkel na przyklad. W każdym razie dziwnie wyglądają hipisowskie włosy w nieladzie u babki w takim wieku. Ale włosy do ramion, lekko za ramiona, starannie obcięte - nie ma w tym nic postarzającego

Gość halina51
A ja mam zawsze krociutkie, obcinane maszynka, wygoda :-)