Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunio84

CZY TO CIĄŻA?????????????????

Polecane posty

Gość gunio84

Zażywam tabletki anty, oprócz tego zawsze mamy gumkę. Ostatnio zażywałam antybiotyk Duomox. Skończyłam w piątek, w sobotę miałam lekkie krwawienie - jakby śluz z krwią, a z mężem kochałam się we środe. Tak sobie myślę, czy możliwe żebym zaszła w ciażę - wprawdzie mieliśmy gumkę i nic się z nią nie stało, ale...no właśnie - gumka nie chroni w 100%, a tabletki po antybiotyku nie działają...mam już 3 dzieci i nie chce więcej. miepokoi mnie ten śluz z krwią w sobotę - może oznaczał owulację??? jeśli owu była w sobotę, to czy możliwe jest zapłodnienie we środę?i dodam jeszcze, że miewam rano mdłości, piersi mnie bolą, a okres mam dostać dopiero z za tydzień

Gość moim zdaniem malo
prawdopodobne. przy antybiuotyku dzialanie tabletek jest oslabione ale nie spada do zera poza tym mieliscie dodatkowo gumke. objawy o ktorych piszesz moga byc pozostalosciami po chorobie i zblizajacej sie miesiaczce. nie stresuj sie bo to moze spowodowac opoznienia w dostaniu okresu.

Gość gunio84
no tak, ale skąd ten śluz z krwią w sobotę - może to jednak była owulacja? i czy nawet jakby była to można zapłodnić się 3 dni po niej?

Gość gunio84
MOŻE KTOŚ JESZCZE SIĘ WYPOWIE?

Gość cionża na 1010000000000

Gość gunio84
wiem, że to nie test.chciałam tylko poznać wasze zdanie...czy tabletki po antybiotyku+gumka i koniec na zewnatrz to dobre zabezpieczenie nawet jeśli doszło w sobotę do owulacji

Gość głowa do góry lllll
wiesz co mysle,ze nie jesteś w ciązy w końcu była prezerwatywa :) my stosowaliśmy przez 3 lata tylko prezerwatywy i w ciąże nie zaszłam wiec głowa do góry :)

Gość dajcie spokojjjjjjj
jestes w ciazy na 100%.pomysl dziewczyno!tak latwo sie w ciaze nie zachodzi.niby jakim cudem????

Gość gunio84
no takim, że tabletki anty mogły nie działać po antybiotku, prawdopodobnie w sobotę miałam owulację, a gumka, jak to gumka - najmniej pewne zabezpieczenie

Gość dajcie spokojjjjjjj
jak checsz byc zaplodniona skoro byla gumka i koniec na zewnatrz?a Twoje objawy sa typowo okresowe i sama sobie wmawiasz ciaze.

Gość karafarak48
jak dla mnie nie masz mózgu kobieto. jesteś blondynką i nie skończyłaś szkoły średniej, prawda? jakim cudem chcesz być w ciąży skoro żresz tabletki, facet ma gumę i na dodatek spuszcza się na zewnątrz(!)? czym cię miał zapłodnić? samym posuwaniem? od tarcia nie ma dzieci, tyle ci powiem. wejdzie nieuk na forum i pisze bzdury.

Gość dajcie spokojjjjjjj
karafarak48 dobre:)ubaw mialam po pachy!!!:)