Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekkość bytu

PO CO ON TO ROBI??????????????????

Polecane posty

Gość Lekkość bytu
Muszę jeszcze dodać, że czasem zachodzi rano przed moje drzwi, puka penisem w drzwi, a kiedy otwieram onanizuje się i ucieka, krzycząc do tego, że jest turbodymaczem. Rozumiecie coś z tego?

"Muszę jeszcze dodać, że czasem zachodzi rano przed moje drzwi, puka penisem w drzwi, a kiedy otwieram onanizuje się i ucieka, krzycząc do tego, że jest turbodymaczem. Rozumiecie coś z tego?" Puka się ładniejsze listonosz dwa razy.

'a pamietasz swoje "nadal odmawiam odpowiedzi"?' Oczywiście. Możesz od razu przejść do konkluzji zamiast zadawać pytania, na które znasz odpowiedź :) Chyba, że to po prostu takie budowanie napięcia.

"Chyba, że to po prostu takie budowanie napięcia" - mówi się "na pięcie" aczkolwiek budować, zgodnie z przepisami BHP powinno się na całych stopach:)

Oczywiście. Możesz od razu przejść do konkluzji zamiast zadawać pytania, na które znasz odpowiedź Chyba, że to po prostu takie budowanie napięcia. naturalnie, ale przypomnij sobie swoje "nic" :-)

Tak tak, pozostaje mi tylko lizanie rany lub ewentualnie dalsze rozciaganie mglistej, subtelnej, tajemniczej poswiaty, co robisz wrecz koncertowo :-)