amelka10 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 Hejka. Która z Was w pierwszym dniu cyklu po odstawieniu tabletek anty zaszła w ciążę? jestem ciekawa bo z mężem staramy się o maleństwo i nie wiem czy mam jakies szanse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja fufela Napisano Wrzesień 10, 2009 juz noromalnego krawienia nie dostala :) teraz sliczny synek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka10 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 Ja jak brałam tabletki to 25 dnia dostawałam okres i wypada ze to dzis a okresu nie mam. w poniedziałek mialam takie dziwne bóle brzucha i strasznie bolały mnie same sutki. hehe. i myślałam ze to tak okresowo, ale minęły te bóle i okresu nie mam. nie wiem czy poczekac a moóe zrobie test? jak myślisz? byłabym najszczęśliwsza na świecie gdybym była w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja fufela Napisano Wrzesień 10, 2009 test nie zaszkodzi a bedziesz wiedziala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka10 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 Aile synek już ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka10 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 Ale miałaś fajnie tak w pierwszym cyklu ze tak utrafiłaś z owulacja, bo ja nie wiem kiedy ja miałam. po tabletkch to tak trudno wyliczyc a do tego w pierwszym cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w pierwszym cyklu po Napisano Wrzesień 10, 2009 odstawieniu tabletek miesiaczke mozesz miec dużo po terminie kiedy wypadało Ci krwawienie z odstawienia....brzuch Cie moze bolec od tego ze jajniki wreszcie zaczynaja pracowac pełną parą....odstawienie hormonow to rowniez fluktuacje hormonalne....mi sie wydaje ze okres dostaniesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja fufela Napisano Wrzesień 10, 2009 to sie zdazylo mojej kolezance jej synek ma juz3,5 roku :) brala tabsy cale liceum odtawila po maturze i w czerwcu juz na zakonczenie roku powiedziala ze jest w ciazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach