Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce mi krwawiiiiiiiii

Jestem załamana.ON mnie oszukuje i zdradza.

Polecane posty

Gość kostka rubika
wpada do ciebie na 3 godziny i ładowarkę ma u ciebie? To pojebus jest

Gość No dobra to ona
powiedziała, że jest i podszedł do telefonu a ty co?nie zapytałaś kto odebrał?Co on powiedział?

Gość kdjfloireguser
źle jej radzicie. Nic nie wiesz napewno. jak do niego wpadniesz to jeszcze powie, że mu nie ufasz i sie obrazi, wyjdzie na jego. Bądz czujna.mozeszsie tam koło jego bloku pokręcic tylko. albokogos tam wysłacniby akwizytora alesama never

Gość kdjfloireguser
" UFAJ I SPRAWDZAJ"

Nie niezapytalam kto to obebrał.Bo myslalam ze to jego matka ale jak do mnie wczesniej dzwonil to mowil ze matka dzis pracuje do 18.Tak ladowarke zostawil u mnie bo w poniedzialek spal u mnie i zostawil i zapomnial wziasc.

No dobra to już wiemy a, teraz zamiast się użalać nad sobą możesz jeszcze zadzwonić na tel. domowy i sie dowiesz czy jest czy nie... zawsze możesz powiedzieć, że się martwisz :) i dlatego dzwonisz:D

Gość nic jeszcze nie wiesz i
nie chcesz się dowiedzieć tylko sie żalisz.Ja już bym była u niego.Lepiej się dowiedzieć zawczasu czy zdradza czy nie

Nie bede sie ponizac i dzwonic do niego.Mial byc o 19 i nie ma go nadal.Mogl zadzwonic, napisac na gg ze nie przyjdzie ale widac jak mnie traktuje.Zapewne pol nocy nie bede spala.I myslala dlaczego tak sie zachowal i co sie za tym kryje.

no chyba lepiej zadzwonic niż nastepnego dnia udawac ze nic sie nie stało. On Ci pusci jakas słodką bajeczkę w którą Ty uwierzysz i nadal bedziesz sie z nim spotykac. Zadzwon jeszcze raz, bo inaczej faktycznie bedziesz cała noc myslała co jest grane.

Gość kosmata_myśl
zadzwoń i daj znać co powiedział :]

Przyjechal juz.Jednak ta kobieta co odebrala to jego matka.Zadzwonilam i odebrala ta sama kobieta i powiedziala ze M. wlasnie do mnie pojechal.musiala wczesniej wrocic z pracy.

Gość serce mi krwawiiiiiiii
i wszystko sie wyjasnilo.Ale ze mnie panikara

wiec co robisz na kafe? nie powinnas zając sie facetem? i co to za związek kiedy widujecie sie od 17 do 20? a co potem? dziwne... dlaczego sie spóźnił? dlaczego miał wyłączony telefon?

Gość serce mi krwawiiiiiiii
Tak weszlam tylko na chwile wam powiedziec.Wylaczony telefon mial bo mu sie rozladowal a ladowarka jest u mnie.Spoznil sie bo mu samochod sie zepsul i czekaL na brata.Nie zadzwonil powiedziec ze sie spozni bo nie pamieta mojego numery telefonu na pamiec.Ja jego tez nie pamietam.I czekal na brata bo on pozyvzyl mu samochod.

Tiaaa.. Piszesz na okrętkę to samo i do tego raz że T. raz, że M. zdecyduj się dziewczyno, bo to może z Tobą jest coś nie halo:P

Gość coś w
tym jest

Gość autorko przeszkadzal ci
moj post, bo zawieral prawde i zglosilas go na smietnik. Idz sie leczyc i daj spokoj temu facetowi. Na sile szukasz ojca dla swojego nowonarodzonego dziecka . Zajmij sie lepiej tym malenstwem.