Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola19

Seks gupowy - czy to dobra zabawa czy zboczenie, które należy leczyć?

Polecane posty

Gość Jola19

Jak uważacie. Ja swoją drogą uważam, że to świetna zabawa. Polecam się zatem jeśli ktoś ma ochotę http://www.jola19.xt.pl

Gość bredze
a z koniem to też sex grupowy jakby co to się piszę na taką imprezkę

Gość 1234567.......
jak komuś to odpowiada to mnie nic do tego ....mnie osobiście nie kręci coś takiego zdecydowanie wolę sex M+K i na tym koniec :)

Gość gość
Jest to bardzo silne zaspokojenie seksualne dziewczyny. Najgorszy jest pierwszy raz lekki uczucie wstydu na gości przed innymi niż chłopak. Zazdrość chłopaka powoduje że jest lepszy w łóżku gdy widzi jak pieszą ją inni.

Gość gość
Pierwszy raz w grupie jest stresujący i lekko wstydliwy...jak to przełamiesz to później już tylko sama przyjemność ale musi Cie to kręcić. Jak czujesz teraz obrzydzenie albo masz jakieś duże opory to nie ma co próbować. To cię musi rajcować jak np. o tym czytasz albo oglądasz - wtedy wiadomo, że możesz spróbować ale też bardzo ważni są ludzie, atmosfera itd. Jest to mocno zboczone...ale nic w tym złego to w końcu se...ks. Każdy robi co lubi a nam (innym) nic do tego.

Gość gość
Zaczyna się namiętnie całować i powoli rozbierać a kończyć minetką tak by była mokra cipka wtedy swobodnie wchodzą k***ski kochanków w cipkę.