Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiek28

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja nie miałem laski

Polecane posty

Gość dodaj nowy rrrmar
to nagle teraz Ci zaczelo przesszkadzac?:P najpierw naślubowałes milosc i wiernosc az do smierci a teraz co? PRZYSIĘGAŁEŚ.. ktos dobrze napisal o tej bibliotece :)

Gość ewelus21
Aha,wg was kobieta nie-dziewica nie jest warta miłości? jesteście ograniczeni przez swoje stereotypy i to was zaślepia. Jasiek,to powiedz w sądzie,że rozwodzisz się bo Ona nie jest dziewicą. Wspolczuje Twojej żonie:/ Poprze mnie jakaś kobietka?

Gość obuchem w łeb
Na 100% autor jest cienki w seksie, nie daje żonie rady i wymysla se problemy, żeby dać drapaka :D Czyli ciota nie facet :(

Gość pomyslunek
a nie pomyslałeś, jak ta twoja przyszła wielka miłość będzie się czuć jak się dowie, że miałeś przed nią jakąś inną? poza tym to nie wydaje mi się aby było można wybierać ot tak sobie miłości życia.

Gość Jasiek28
Ewelus pewnie miałaś wielu partnerów i dlatego tak bronisz mojej żony. Niestety święta ona nie była, bo miała kiedyś seks z niedawno zapoznanym kolegą, a z jednym exem mieszkała i pewnie robili to przynajmniej codziennie i na wszelkie możliwe sposoby

Rzeczywistoc jest aka, że jego pierwsza i jedyna kobieta miałą wielu partnerów przed nim, a on nie zasmakował innej. 🖐️ Ja się nie dziwię autorowi, też bym nie chciał takiej. Pewnie go chwilowo zamroczyło i teraz płąci za swój błąd. Dobrze, że są rozwody. :)🖐️ "Uważaj bo jak będziesz taki czepliwy to zostaniesz prawiczkiem jeszcze dłuuuugo" I co w związku z tym? Przynajmniej nie bedę tak cierpiał, jak autor. 🖐️ "Zamierzasz swoją kobietę przepytywać z jej przeszłości erotycznej? O dżizys" Oczywicie. Wiadomo, że większoć się nie przyzna, oburzy i takie tam. Choć niby takie wyzwolone, a potem jednak prawdę ukrywają. :classic_cool:🖐️

Gość mój nie ma urazu

"Aha,wg was kobieta nie-dziewica nie jest warta miłości? " Jest wara, oczywicie. Lecz niech bierze sobie takiego, który tez miał wiele partnerek. A nie nagle szukla stabilizacji u prawiczka. 🖐️

Gość ewelus21
Nie,było ich 6-nie uważam,że to dużo. A Twojej żony bronię bo szkoda mi jej,że wypomina jej,że nie ma błonki między nogami. I co z tego,że mieszkała z exem? Uznajesz wspolne mieszkanie dopiero po ślubie? A co z poznaniem siebie i swoich nawyków? Wspolne mieszkanie to nie różne pozycje jak Ty myślisz.

"Nie,było ich 6-nie uważam,że to dużo" To jest dużo, jak na 21 let. Szczególnie jezeli z każdym uprawiałas seks. :classic_cool:🖐️ W sam raz dla jakiego babiarza, który miał jakie 10+ partnerek. :P🖐️

Gość facet bez munduru
ewelus21 -> kobieta nie-dziewica warta miłości, ale nie warta wierności :P

Gość ewelus21
Prawiczek- to że panna nie jest dziewicą nie znaczy,że nie ma prawa wiązać się z prawiczkiem:) uważam,że może być świetną nauczycielką dla niego.

Gość ewelus21
Prawiczek-dużo? na jakim Ty świecie żyjesz? Nie uważam,że to mnie dyskwalifikuje. To przeciętny wynik.

Gość Jasiek28
Moja miała 4 i uważam, że to stanowczo za dużo. Poznałem ją jak miała 22 lata. Czasem żałuję, że nie jestem jakimś brzydkim, spokojnym szaraczkiem. Może wtedy bym miał żonę ze skromniejszą przeszłością

Gość brokuł zielony
a tu was boli :D puszczacie sie kurewki, "korzystacie z życia" a potem dziwicie sie biedactwa ze nikt nie chce takiej wyjeżdżonej rury. mój jest pierwszy i nie ma takich problemów jak wasi biedni faceci którzy maja szmaty z odzysku

Gość Jasiek28
Ewelus może być nauczycielką, ale potem on może sobie poszukać uczennicy

"Prawiczek- to że panna nie jest dziewicą nie znaczy,że nie ma prawa wiązać się z prawiczkiem uważam,że może być świetną nauczycielką dla niego. " Nie. Nauczycielką moze i będzie ale to nie zmieni faktu, że taki facet to frajer. :o🖐️

Gość 32 la
masz zaborcza nature, poczucie wlasnosci mylisz z miloscia! NIE KOCHASZ JEJ, wspolczuje dziewczynie bo pewnie bardzo Cie kocha, gdyby wiedziala ze jej nie wyjdzie z poprzednim chlopakiem a z Toba, pewnie czekala by na Ciebie, a Twoja zona jak kazdy jest czlowiekiem i poprostu zyla , miala zwiazki , rozstawala sie i dalej szukala swojego szczescia! niestet ona jeszcze o tym nie wie ale Ty tym szczesciem nie jestes dla niej , zrobisz jej przysluge jak ja jak najszybciej zostawisz! zal mi jej , nie Ciebie , ty musisz duzo jeszcze przezyc zeby zrozumiec co jest najwazniejsze w zyciu!

Gość k jak konserwa
facet babiarz nie jest wart tego by być z dziewicą, a do tego wierną mu dziewicą:D

Gość jak dla mnie to tak
Może nauczycielką, ale nie partnerką :(

Gość Jasiek28
32 la ona również uprawiała sex, który nie był z uczucia

Gość brokuł zielony
teee hipokryta sie znalazł nie sądź innych według swoich niskich pobudek nie każda marzy by sie szmacić i nie każdy marzy o takich szmatach

Gość ewelus21
hipokryci- wypluj te słowa. Po co mi prawiczek o pogladach 80 letniego dziadka...wolalabym chyba zostac wiecznym singlem:D Do reszty- jak grochem o ścianę-myślicie że dziewice są takie święte?? pamiętajcie,że istnieje coś takiego jak sex oralny idioci

"Prawiczek-dużo? na jakim Ty świecie żyjesz? Nie uważam,że to mnie dyskwalifikuje. To przeciętny wynik ." No tak 6 to mało, bo koleżanka miała 12tu. 🖐️ Nic Cię nie dyskwalifikuje, możesz przeciez sobie znaleźć babiarza. :)🖐️ " TE prawiczek nie kozacz i nie udawaj świętoszka. Sam pewnie zerznalbys taka ewelus21 żal mi takich świętoj**liwych prawiczków" Być może ale na pewno nie chciałbym jej na partnerkę do stałego związku. :)🖐️

Gość ewelus21
zielony brokuł-nie wyzywasz mnie, jak nie znasz

"Do reszty- jak grochem o ścianę-myślicie że dziewice są takie święte?? pamiętajcie,że istnieje coś takiego jak sex oralny idioci" Już się zaczynają wyzwiska? :(🖐️ Dziewczyna po oralu dla mnie nie ejst dziewicą, tylko dziewczyną z błoną dziewiczą. 🖐️

Gość ewelus21
Prawiczek-co do stałego związku- mój były(cale szczęście że już były) chodzi z jakąś 18letnią panienką-peewnie stwierdzicie,że jest szczęsciarzem. Ostatnio odezwal sie do mnie,ze teskni i pragnie mnie... A dziewica nie jestem:) wiec sobie dalej truj:D

Gość Jasiek 28
Juz nie moge wytrzymac tego ogromnego ponizenia,ona jeszcze smieje mi sie w nos

"Prawiczek-co do stałego związku- mój były(cale szczęście że już były) chodzi z jakąś 18letnią panienką-peewnie stwierdzicie,że jest szczęsciarzem. Ostatnio odezwal sie do mnie,ze teskni i pragnie mnie... A dziewica nie jestem wiec sobie dalej truj" Czego to dowodzi? Jak mniemam były prawiczkiem nie jest, więc nie ma w tym nic dziwnego, że chce wrócić do swojej niedziewicy. 🖐️