Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czemu nikt sie nie cieszy, ze siatkarze dali czadu?!?

Polecane posty

Gość
ja trzymam kciuki tak, ze sinieje mi reka az do lokcia:o

Gość
ok laski, ale musicie bujac sie do Lodzi:classic_cool: ja tanca nie uprawiam:classic_cool:

Gość
jesli nie tym razem u mnie, zawsze mozesz oberzec mecz na Sop Cast'cie:classic_cool:

Gość
PS, naprawde chcesz przegrac pojedynek na dokonczenie zdania ''A ja uprawiem.." ??:D nie prowokuj:P:D czlowiek chce dobrze, to mu jeszcze kaza sie przeprowadzac😭

Gość
finansistka, pol dnia marzylam o tym, zeby wrocic z pracy do domu i rozbujac forum:D:D

Na chwilkę tylko! Przygarnę Cię do akademika. Co mi przypomniało.. Ja mam telewizor. Na szafie stoi. Tylko jak to to podłączyć?

Gość
te verde, pamietaj. podstawa zawsze jest kntakt i wtyczka:classic_cool:

Oj ja jestem mondra i wiem, że to za mało. Co potem? Antena jakaś, czy coś. Skąd to, gdzie to? Chyba powinnam sobie znaleźć chłopaka dzisiaj.

A propo kieców, to właśnie sobie jedną dziś kupiłam, czerwoną, w lumpie :classic_cool: Jestem zachwycona, więc podłapuję temat, coby się pochwalić :D

Gość
PS, nie na tym topie, bo jak zwykle wszyscy sobie pojda:D cyt.: ''od dzisiaj Kurek i slowo Fantastycznie uzywamy zamiennie'':D ''Bąkiewicz serwował już chyba od południa, więc wybaczymy mu tę zepsutą zagrywkę" :D

Gość
te verde... a ja kupilam sobie dzisiaj zajebiscie wielkiego ptysia i wlasnie wpiertalam go z zapalem jakbym tydzien nie jadla:o :D

Gość
zatancz ze mna - ja w drugim nie odezwalam sie ani slowem i caly set mialam palec wskazujacy w buzi:o mam tak, jak sie denerwuje, nie mowcie nikomu:o:o

Gość asia_21
Braaaaaaavo Biaaaaało-Czerwoooooooooooooni !!!!!!!!! Jaaaak ja się cieeeeeeeeszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteście GENIALNI !

ja kciuka tak wymoczyłam w gębie, aż mi się taki pomarszczony zrobił (wiecie - jak się za długo w wannie siedzi, to takie opuszki sie robią) :classic_cool: Ale co zrobić - chłopaki od zawsze wywoływali we mnie niesamowite emocje :D

Gość
no dobra, winogrona sa lepsze:P tak czy inaczej te verde, sama sobie z tv nie poradzisz, radze zawolac sasiada:classic_cool:

finansistka85--->zgadzam się,polscy siatkarze w porównaniu do naszych piłkarzy i ich ostatnich "osiągnięć" są zajebiści;)

Gość
finansistka - dokladnie, takie zmarszczki!!:D ale co to byl za meeeeeeecz:D uwielbiam ich😘:D:D

Gość
wygraja, musza wygrac, a jak nie.. nie ma takiej opcji:D

Gość
te verde, przepraszam. zawsze mozesz zadzwonic do montera, on ci ustawi:classic_cool: i zgarnie 30zl:D