Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czemu nikt sie nie cieszy, ze siatkarze dali czadu?!?

Polecane posty

Nie widziałam żadnej partii rozegranej przez rusków, więc nie wiem, w jakiej formie są te gady 😠 Ale jeśli forma jest taka, jak na wcześniejszych mistrzostwach, to będzie ciężko... Ale wierzę w naszych... Gdyby był komplet, z Kadziewoczem, Wlazłym i Świderskim, to ruski nie miałyby żadnych szans..

Gość tormelia
Pooolskaaa!!!! Nie było aż takiego napięcia jak w ostatnich dwóch meczach, ale to dobrze, bo bym na zawał pierdolnęła :D

Gość
raczej:D wypije dzisiaj za naszych reprezentantow, cala przyjemnosc po mojej stronie:P uda sie, zobaczycie:classic_cool:

Gość
szczerze, to nie wiem, zacznie sie pewnie tak jak dzis, popoludniu - o braz, a wieczorem final. w sumie to nie wiem czy juz wiadomo o ktorej, ale na pewno na polsacie:classic_cool: PS, bedzie biba?:D

Gość
finansistka - ale to juz final, tak???

Gość
finansistka:D PS, dobra dobra, ja juz tam wiem, co ty masz w tym kubku przy komputerze w pracy:D

Gość
haha:D:D:D pomaranczowemu braz kojarzy sie z klata :classic_cool:

no cóż... Brąz i klata + kafeteria dla mnie oznacza jedno = parującego kloca :D:D:D:D:D Z góry przepraszam, ale naprawdę każda pomarańczka na każdym topiku wali ten tekst... Nie wiem dlaczego ? :D:D:D

Gość
PS pewnie, ze nie bedzie plackuf, bedzie karkufka :classic_cool::D i nie podskakuj, bo wylapiesz i bedzie kokonik:classic_cool::D ok dzieciaki, uciekam celem zakupienia mrozonki warzyw chinskich hortexu w pobliskiej Biedronce:classic_cool: pozniej zanurze sie w dwoch litrach wina i bede o was myslec:classic_cool: milego wieczoru😘❤️🖐️ :classic_cool::D

Gość
no ale myslalm, ze tez napiszecie 'pa zdzirka, baw sie dobrze, kocham cie, bedziemy tesknic'' :o

Gość
aaa, soraveczka, zwracam honor:classic_cool: :D nie docenilam cie PS, przepraszam:classic_cool: teraz naprawde znikam, bye bejbis:classic_cool:🖐️