Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martasmy

czy maż mnie zdradził? czy brudne bokserki sa tego dowodem?

Polecane posty

moj maż wrocil kilka dni temu z pracy w brudnych bokserkach, co nigdy wczesniej mu sie nie zdarzało. piore jego bielizne od pieciu lat, wiec widze co wkladam do pralki. powiedzialam mu o moich podejrzeniach, a on przyjal strategie udawania glupiego, ze niby nie wie o co chodzi, a wiem na 100%, ze pamieta tamta sytuacje. ta sytuacja wydala mi sie podejrzana, bo wrzucil majtki do pralki i odwrocil na lewa strone, wiec chcial to ukryc. bokserki byly wybrudzone z przodu na zewnatrz i w tym otworze, ktory jest w boserkach. mam pytanie - glownie do mezczyzn - zdradzil mnie czy sie onanizowal? mysle, ze mezczyzni wiedza, jak i czym brudzi sie bielizna. ja nigdy na to nie zwracalam uwagi. tego dnia mielismy ze soba kontakt telefoniczny. po pracy bylismy umowieni na zakupy i wrocil szybko. tak naprawde mysle, ze tego dnia nie mialby za bardzo czasu, zeby to zrobic. mam jednak watpliwosci. wieczorem chcial sie ze mna kochac. potem kochalismy sie rano nastepnego dnia i w poludnie. czy porafilby mnie zdradzic i nagle okazywac mi tyle czulosci. czy tylko mial ochote na seks i sie masturbowal w pracy? jak mezczyzna sie onanizuje to robi to jak sciagnie bokserki czy przez otwor w bokserkach? prosze pomozcie bo ciagle o tym mysle. on nie chce mi nic wyjasnic, bo twierdzi, ze nie ma co wyjasniac.

Gość brrrunecik
Łaził cały dzień w śmierdzących majtkach? moim zdaniem zobaczył jak jakaś laska wypina tyłeczek i nerwy puściły

Gość bardzo możliwe
że sobie trzepnął w robocie gruchę, tak bywa. Gdyby zdradził, to pewnie starałby się lepiej zatrzeć ślady...

jak mezczyzna sie onanizuje to robi to jak sciagnie majtki czy wyciaga penis przez dziure w jatkach?

Gość barterbi
tylko jak beda brudne od okresu kobiety mozesz stwierdzic ze cie zdradzil (ew. ma problemy z wedzidelkiem i poszla krew ALBO walil konia wiecej niz 5 razy dziennie i nastapilo obtarcie). konia wali sie w, bez i przez dziurke - nie dojdziesz prawdy. natomiast jesli duzo spermy bylo od wewn. strony to mogl sobie zrobic dobrze i nie mial sie czym podetrzec i zrobil w majty. na zewn jesli sa biale slady moga to byc slady z pochwy a nie sperma - to sprawdz koeniczenie. mozesz tez szukac obcych malych wloskow lonowych.

Gość ale denna prowokacja
daj spokoj z takim idiotycznym tematem..... moze mu stanal, bo go cos podniecilo, plyn mu sie wydostal i zasechl a Ty od razu zdrade widzisz. moze tez byc tak, ze ma cos w rodzaju kobiecych uplawow, jest tysiace mozliwosci

to nie prowokacja. to moj dramat. bo mamy dziecko i nie wiem co dalej robic. nie moge sie spakowac i wyjsc do czasu, az mi to wyjasni

Gość czy Ty jestes normalna
??? dzieckiem sie zajmij a nie gaciami, szukasz problemow to je znajdziesz, zobaczysz.

Gość kored
Ja też nieraz sobie zwale w pracy, nieraz siedzę na necie i czytam różne tam to aż mi cieknie, a twój mąż skoro ma taką ochotę na sex to też pewnie szybko się podnieca i mu soki lecą. A co do majtek to zdarza się nieraz założyć na lewą stronę. Jak by cie zdradził to by majtki sam uprał albo wyrzucił :P

nie moge o tym zapomniec. poklocilismy sie bardzo, nie tylko o te bokserki. wlasciwie to ja sie klocilam, bo on milczy. duzo spraw sie zbieglo.

Gość na pewno gził się przez
ten otwór w bokserkach - wystawił lufę przez dziurę, za mocno dobił, otarł się koledze o pupę i gacie pobrudził lubrykantem - innej możliwości nie ma

my nigdy nie kochamy sie przez otwor w bokserkach, zawsze bez. tzn. na poczatku czasami tak, ale nigdy nie bylo finalu przez otwor w bokserkach

twierdzi, ze mnie nie zdradzil, ze nie potrafilby. wydaje sie byc szczery. wiec dlaczego nie chce mi wyjasnic tamtej sytuacji? przeciez gdyby chcial mnie oszukac to by nasciemnial, ze sie onanizowal, a in nic nie mowi. nie tlumaczy sie. jakby chcial mi zamydlic oczy to by sciemnial ile sie da. a on nic

Gość kndjdnjd
JA jak bym zdradził to bym się przyznał nieraz jak na nas krzyczycie to my milczymy z miłości do WAS bo kłótnia nic nie daje

Gość brrrunecik
ja czasami walę przez bokserki ale wówczas wszystko mam pobrudzone nawet plecy

Gość kndjdnjd
Może się wstydzi powiedzieć co robił może to dla niego krępujące. nieraz robimy różne rzeczy i nie chcemy powiedzieć o tym żonie.

nie uzalezniam decyzji o naszym zwiazku od tych bokserek. powiedzmy, ze byly one gwozdziem do trumny. wiele sytuacji sie nawarstwilo, nazbieralo przez te lata

Gość kndjdnjd
Kobieta ma problem i chce wypłakać. Trochę wyrozumiałości.

Gość kndjdnjd
A macie dzieci ??

Gość shkHSIUQW
mógł być podniecony i pójść w pracy się onanzować do toalety gdyby zdradził raczej byłby bardziej ostrożny i pewnie zdjął by bokserki a tak poszedł do kibelka wyjął pitolka przez dziurkę iszybko się spuścił nie zdejmując bokserek może go inna laska podnieciła i posedł się onanizować możliwe że potem jak się z tobą kochał myąlał o niej

Gość krisssssss
nie zdradzam żony mamy udany seks ale czasem jak widzę seksowną laskę i sie podniecę zwalę sobie konia i nie zdejmuję bokserek nawet bo jestem taki napalony i prawię ekspoloduję na sam widok mam 30 lat

Gość krisssss
Ale nie powiedziałbym żonie że się onanizuję głupio by mi było tym bardziej że ją kocham, podoba mi się ubię się z nią kochać a takie incydenty zdarzają mi się zadko jestem wtedy bardzo podniecony zrobię sobie dobrze i zapominam o tym a gdy sie kocham z żoną myślę o niej a nie o dziewczynie przez którą sobie w pracy konia zwaliłem

Gość krissss
Ostatnio przyszła do mnie do biura seksowna laska stanął mi poszedłem do kibelka onanizowałem sie bardzo szybko doszedłem Po godzince znów stanął i znów zrobiłem sobie ręką dobrze w zeszłym roku przytrafiło mi się nawet że tak się podnieciłem że onanizowałem się przez majtki i miałem całe brudne ale bardzo zadko mi się zdarza to robić nie częsciej niz 1-2 w miesiącu

Gość krisssss
Martasmy a byłabyś zazdrosna gdyby twój mąż robił tak jak ja?? bo ja nie chcę zdradzać a laski czasem bardzo na facetów dziłają dlatego wolę zrobić sobie dobrze ręką

Gość Robert 555
Ja kiedyś oglądałem w pracy zdjęcia modelek i potem się skończyło na onanizowaniu w kibelku byłem bardzo nagrzany Nie raz nie zwalę nawet konia a trochę mi soki puszczą jak popatrze na laseczki ale jestem jeszcze młody i szybko się podniecam