Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszaczka maniaczka

poprosze mamusie co rodzily z zzo

Polecane posty

Gość straszaczka maniaczka

czy to jest naprawde ulga w bolu? czy te bole po podaniu zzo sa do wytrzymania? rodzilam 23 godziny i nie chce powtorki

Dla mnie to bylo wybawienie z bolu. Po 9 godzinach boli dostalam epidural i przestalo bolec...:) Nastepnym razem biore od razu, nie czekam ani jednego skurczu :p

Gość jej mama
cudo! rodzenie bez zzo powinno być zabronione!

Gość Kosma22
ja przyjechalam do szpitala z 8cm rozwarcia - od 10 godzin mialam bolesne skurcze - pod koniec juz naprawde cholernie mocne, na nogach nie moglam ustac. Dostalam zzo. I... po minucie zupelna ulga. ZERO bólu. POchodzilam po korytarzu z usmiechem na ustach jakies 30 minut i zaczely sie "bóle parte" czyli odczucie ze chce sie kupe ;) no i rodzilam jakies 20 minut - skurcze to bylo tylko odczucie. Normalnie sobie z poloznymi rozmawialam, cos o serialach :) POLECAM!!!

Ja zzo dostałam po 4 godzinach skurczów. Dało sie je przezyć, ale skoro była taka możliwość i zaczynały bolec mocniej- skorzystałam. I mój poród to była baka. Zero bólu, zartowałam, spacerowałam, zdawałam relaję telefoniczna zainteresowanym. Polecam!!!!