Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na koniec świata

Dlaczego teraz nie ma takich kobiet, co to z miłości nie poszłyby za mężczyzną

Polecane posty

Gość Biagio Marini
I trzecia sprawa, koleżanko, odpowiem za Ciebie. Czułabyś się zażenowana, zawiedziona i rozczarowana, gdybyś musiała w drodze do pracy napawać Twoje oczy tłumami facetów popierdzielających przez miasto w spódnicach, garsonkach i innych kieckach...

Mam deja vu. :) Poza tym muszę Cie kiedyś przepytać na wykrywaczu kłamstw, bo może Ty jednak naprawdę tak myślisz (po napisaniu czego, nadal stwierdzam, ze uznaję to za wysoce nieprawdopodobne) A moja figura trochę urosła - aktualnie mam do zrzucenia 1 kilogram. :)

Gość Biagio Marini
Luśka, trudno się dziwić, że cierpisz na zjawisko o franuskiej nazwie deżawu. Zwłaszcza w odniesieniu do własnej figury. Zresztą większość kobiet ma podobny problem. A wystarczyło posłuchać dobrej rady życzliwego człowieka...

Gość Biagio Marini
??? Zamierzasz posiadać prawnuki? No tak, zważywszy na gminną wieść, że jesteś u finiszu potrójnej ciąży...

Gość marcin32
Wiele wspaniałych kobiet, które pragną miłości znajdziesz tutaj: http://iduo.pl Skoro szukasz miłości to radzę Ci tam zajrzeć.

Gość Biagio Marini
Że niby to ja napomknąłem o posiadaniu czegoś tak bardzo dosłownego, jak wnuki, tak?

Nie mam dziś więcej czasu na potyczki słowne, więc odpowiem tylko, że "nasze" masz rozumieć jako prawnuki ludzi naszego pokolenia. Jak mniemam, dalej wątku pociągnąć się nie da. :)

Gość Biagio Marini
Szalenie mi przykro, Luśka, iż sądzisz, że nie dam rady dalej ciągnąć wątku. Zostań, a przekonasz się, w jak wielkim błędzie jesteś (jak zwykle, zresztą...).

Gość Biagio Marini
A nie prościej kobiecie powiedzieć, że boli ją głowa?

Gość Biagio Marini
Hullo!