Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na koniec świata

Dlaczego teraz nie ma takich kobiet, co to z miłości nie poszłyby za mężczyzną

Polecane posty

Gość 25 mg
Jeszcze jedno. Pozwole sobie zwrócic ci uwage na pewien fakt w twoim zachowaniu, ktory mnie strasznie wkurwia, za przeproszeniem. Zachowujesz sie jakbys pozjadał wszystkie rozumy, wyżej srasz niż dupe masz ;) Masz strasznie wąskie horyzonty myślowe, nie dopuszczasz możliwości tego , że ktoś inny też może mieć racje. I pozwole sobie stwierdzić, że na pewno nie jestes facetem, za ktorym baba chcialaby pojsc na koniec swiata. Amen.

Gość bo on ma straszne kompleksy i
tutaj sie musi powywyzszac. Chamem cuchnie na odleglosc ale ubolewa, ze zniza swoj poziom dyskusji... do jedynego, jaki zna, bo potrafi tylko obrazac innych zeby poczuc sie lepiej. Wracajac do tematu, nie ma takich kobiet, bo nie ma takich mezczyzn. Jezeli ktos nie ma sobie milosci, to tez jej nie dostanie. Wymagac trzeba najpierw od siebie.

Gość mała-ona
Tylko wcale nie wiem czy mężczyźni w ogóle chcą takich kobiet,które poszłyby za nimi na koniec świata. Chyba wolą tam pójść sami lub z kolegami. Kobieta może zostać w domu.

Gość hahaha nie moge
Czytam: "Mężczyzna powinien nosić kobietę na rękach, poiwnien układać ją w puchy, powinien czuwać nad jej snem, powinien zaglądać jej w oczy, powinien odgadywać i zaspokajać choćby najbardziej wymyślne życzenia i fanaberie, ale maszerować na koniec świata za babą gotowa jest tylko ciota, nie mężczyzna!" i mysle sobie, co za ciota to napisala. Ja bym sie chyba takim porzygala. Wole prawdziwego faceta, ktory nie boi sie trudow partnerstwa i bycia odpowiedzialnym chocby za siebie samego, ktory potrafi byc wsparciem ale tez ma tyle odwagi, ze potrafi sie przyznac do slabosci. Cioty ukladajace w puchy zazwyczaj zostawiaj kobiete sama w potrzebie i trzeba ich bronic przed duzymi psami...

Gość Psedłonim_
Proszę mi wykazać, że choć jednym słowem twierdziłem, że mężczyzna ma być niezaradny? A co szkodzi zaradność w połączeniu z męskością, czułością, wrażliwością na piękno otaczającego świata, dużą wiedzą o tymże świecie, obeznaniem za pan brat z książką, symfonią, piękną liryką a także paru innymi kategoriami życiowymi? Bo ja tego nie rozumiem.

Gość Psedłonim_
:) 25 mg, a czy człowieka, który się upiera, że 2x2 jest 4 również można ze spokojnym sumieniem nazwać kimś, kto pozjadał wszystkie rozumy? I można jednocześnie mu zarzucić, iż nie toleruje poglądu innego człowieka, który się upiera, że 2x2 wynosi 6.?

Gość 25 mg
Cuchnie od ciebie artysta. Masz racje, nie ma nic złego w byciu za pan brat z książką. Jeśli nie jest to tak jak u ciebie przenoszenie książki do rzeczywistości. Utopia istnieje tylko na papierze idealisto ;)

Gość Psedłonim_
Facet, który przedkłada piwo z kumplami nad towarzystwo kobiety jest zwykłym dupkiem nie zaś mężczyzną.

Gość do psdlo..
szkodzi, jezeli zaraz za tym idzie pogarda i obrazanie innych. Toj est chamstwo, ktorym sie tutaj nie raz popisales. A tandetne frazesy mozesz sprzedawac na rynku razem ze swoja tworczoscia...

Gość Psedłonim_
Artystą? Nie, nie, koleżanko 25 gm. Jeśli już to rzemieślnikiem sztuki. A to nie jest zupełnie to samo. :) Poza tym, dlaczego próbujesz mnie obrazić stosując co i rusz brzydkie słowa w moim kontekście i pod moim adresem?

Gość mg 25
Hmm odnośnie "pozjadania rozumów". Mam tutaj na myśli twoje stwierdzenie, ze zniżasz sie w tej dyskusji do niższego poziomu, wręcz dziecinnego, bo zostajesz przez to zmuszony przez kobiety, ktore wyrazaja swoje zdanie, tym samym ośmieszając je i dajac do zrozumienia, że sa głupsze od ciebie. Na przyszłosc: zwracaj bardziej uwage na dobór słow ;)

Gość 25 mg
Przepraszam, ale mam za dużo testosteronu :P

Gość mała-ona
a co gdy kocha się takiego dupka, i nawet byłoby się w stanie iść za nim na koniec świata, wszedzie, w myśl zasady" gdzie ty Kajus tam ja Kaja", ale on wcale o tym nie marzy, tego nie chce?

Gość 25 mg
Wtedy idziemy do psychologa i leczymy sie z chorego uzależnienia ;)

Gość Psedłonim_
Cześć, Luśka? Jak mi idzie? :)

Gość Psedłonim_
Odnoszę wrażenie, Luśka, że 25 mg powoli przeistacza się z zagorzałej, tupiącej nogami przeciwniczką, w zachwyconą moją skromną osobistością fanką. :) Nie sądzisz?

Gość mała-ona
gdybyż to było takie proste sprzedawano by już leki na nieszczęśliwą miłość, bez recety, w kazdym markecie ale nie mówmy,że takich kobiet już nie ma

Gość Psedłonim_
Albo się kocha, albo się nie kocha. Ale jak już się kocha, to nie dla zabawy. Druga sprawa: gdzie masz oczy, skoro wiążesz się z dupkiem? Odpowiedz sobie na pytanie: czy dupek zasługuje na Twoją miłość?

Gość 25 mg
taaaa, uważaj bo polece jeszcze za toba na koniec świata...

Gość mała- ona
A pamiętasz "hymn o miłosci" św.Pawła? miłość nie zawsze jest kwestią świadomego wyboru poza miłośc prawdziwa nigdy nie ustaj, wszystko przetrzyma... nie, on nie zasługuje, ja już znam na to pytanie odpowiedź sądzisz,że mi z tym łatwiej?

Gość Psedłonim_
Jeśli sądzisz, Mała, że miłość jest "ślepa", to się grubo mylisz. Nic bardziej "widzącego", niż miłość. Paradoksalnie potwierdza to przywołany Hymn do miłości autorstwa niejakiego Pawła z Tarsu. :)

Gość Psedłonim_
Spokojna głowa, 25 mg. Już ja tego dopilnuję, żeby Ci się role nie pomyliły. (O ile zechcę, oczywiście. :)

'Luśka, nie pozbawiaj ludzi złudzeń..." Racja, to że ja nie trafiłam do bajki, nie znaczy przecież, ze inni nie będą mieli więcej szczęścia. :) Psełdonimie, zaraz ocenię, czy rzeczywiście mamy to do czynienia z dobrym materiałem na kolejną fankę. Ale znając Twoje możliwości, już teraz mogę stwierdzić, ze z pewnością! Tym bardziej, że kto, jak kto, ale Ty się na kobietach znasz, jak mało kto!

Gość Psedłonim_
Ależ Luśka, nie wiem, gdzie mam oczy podziać... Mogłaś choć łyżeczkę dziegciu dodać do tej beczki miodu...

Gość aaaaa....
A czy jakikolwiek facet w tych czasach wogóle by zauwarzyl że dziewczyna by poszla za nim nawet w ogien oni tego nie widzą i nie doceniaja a jestem święcie przekonana że każda z nas jeśli by ktoś ją pokochał i zasługiwał na aszą miłość poszła by za nim na koniec świeta...

Gość 25 mg
jakież znowu role? ja swoja role znam, nawracać głupców :P