Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjec_polski

znacie Centrum Nauki i Biznesu ŻAK?

Polecane posty

A ja polecam :) I nie mam zamiaru tłumaczyć dlaczego, uważam, że warto i tyle :)

Gość gość
Skoro do ŻAKA chodzą studenci to na 3 lub 5 letnich studiach nic kompletnie się nie nauczyli. Skończyłam kierunek w ŻAKU technik rachunkowości pracuję w tym zawodzie i zdecydowałam się na kolejny kierunek. Czy niepochlebne komentarze biorą się z tego, że ktoś zapisał się do szkoły po to by mieć np. Rentę z ZUS, nie chodził i nie podszedł do egzaminu?

Gość były uczestnik
Nie, biorą się z tego, że nauczycielom nie chce się przychodzić na zajęcia, umawiają się z uczniami, że w razie kontroli byli na pseudo wycieczce, zajęcia się nie odbywają, uczniowie piszą prace przepisując wszystko z internetu, a wykładowcy - nauczyciele na lekcjach czytają wszystko z książki i z łaską odpowiadają na pytania uczniów, bo sami nic nie wiedzą. Tak jest w Gdyni. Sprawa poszła nawet do Kuratorium Oświaty, ale Dyrektorka się wybroniła.

Gość gość
Witam, czy ma ktoś z was do odsprzedania książkę przygotowującą do egzaminu na technika rachunkowości A.65. Sporządzanie dokumentów dotyczących rozliczeń z ZUS A.65.1; A.65.2 A.65.3 (Ewa Kawczyńska-Kiełbasa) oraz inne np. Pracownia ekonomiczna Bożena Padurek A.35 Chętnie odkupię? może jest już ktoś po egzaminie i ma jakieś materiały? Mój e-mail AmeliaAmi@wp.eu

Gość gość z Włocławka
Włocławek niestety ale u nas Żak to totalna katastrofa gorszej szkoły nie ma jest to tylko papier, nikt nic w tej szkole nie wie zajęć nie ma ,a jak się człowiek o coś dopomina to powinienł przepraszać że żyje stanowczo wszystkim odradzam szkoda zmarnowanego czasu bo wiedzy niestety tam nie zdobędzie się i to nie z winy wykładowców bo są to fajni ludzie oni też nie wiedzą kiedy i jak pracują zajęcia po 12 godzin na zjeżdzie którego nikt nie wie czy będzie czy już był . Gdyby wcześniej mnie ktoś ostrzegł to bym sobie znalazł szkołe gdzieś indziej a tak rok do tyłu jestem

Gość gość
Ja chodzę do ŻAKA w Krakowie na rachunkowość, jestem na III semestrze i jutro mam egzamin państwowy - pierwszy z czterech jeśli chodzi o naukę to polecam , nie jest łatwo ale nie chodzi o sam papier ,przynajmniej mnie. Wykładowcy fajni .Kiedy trzeba coś "dotłumaczyć" -nie ma problemu -ale też i wymagający. Coś za coś . Pozdrawiam wszystkich .

Gość gość
Z mojej grupy nikt nie zdał matury ( LO dla dorosłych ) Lipa bo chciałam iść na studia :(

Gość gość
A do jakiej szkoły chodzisz ?

Gość gość
żenua pod każdym względem - poszłam do sppss lublin pl i jestem bardzo zadowolona

Gość gośćEdyta
Jestem po rocznej szkole w Żaganiu,florystyka.Jestem mega zadowolona!

Gość gość
Ludzie, co do kierunku biomasaż! NIE MA CZEGOS TAKIEGO!!! NIkt Was nie zatrudni nikt z Wami nie bedzie rozmawiał, JEST TYLKO TECHNIK MASAŻU jako uprawnienie do wykonywania tego zawodu!

Gość xxxStylistkaxxx
Cześć wszystkim, ja też jestem ciekawa jak jest w Żaku? Chciałabym zapisać się do Oddziału w Inowrocławiu na kierunek Wizażystka/stylistka? Ktoś słyszał jakieś opinie albo tam uczęszczał? Warto? Z tego co patrzyłam na stronie jest to kierunek płatny, więc nie chciałabym wyrzucać pieniędzy w błoto. Będę wdzięczna za wszystkie rady. :) Pozdrawiam.

Gość adi adi
Z takimi szkołami to też zależy od odziału. Ja ze swojej strony przestrzec mogę jedynie przed oddziałem bydgoskim - szkoła przez wybitnie niekompetentną Dyrekcję ma okropną opinię. Jest dokładnie tak jak napisał wyżej "były uczestnik" jeszcze nikt im się do dup porządnie nie dobrał. ODRADZAM !!!!!!!!

Gość NOVA szkoła
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Zapisałeś się do szkoły, ale Twój kierunek nie wystartował? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? :) :) :) Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas :) Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! :) ul. Krakowskie Przedmieście 57/3, 545 074 345

Gość gość Magda es
To zależy od oddziału, ja chodzę do Łodzi na Piotrkowskiej jestem teraz na 2 semestrze bhp, jest ok, ogólnie jestem zadowolona.

Gość piter Kraków 89
wszystkie szkoły rządzą się tymi samymi prawami. ŻAK jest na rynku 20 lat ma 80 oddziałów. na szkoły się zawsze narzekało a jak już jest coś za darmo? w Polsce? jestem zdania, że każdy powinien się sam przekonać. będzie pasować OK nie będzie? rezygnować. Ja do Żaka zapisałem się już 4 razy ale nie chodziłem wcale - czas ochota czas. Może jeszcze kiedyś się zapiszę tak, żeby poznać nowych ludzi mieć jakieś durne zniżki ale żeby coś się działo. Szkół takich są dziesiątki, powstają i upadają, tylko się prześcigają, kto większy plakat wywiesi i więcej ulotek rozda. Ale (wracam do początku) 20 lat na rynku i 80 miast? To o czymś świadczy. Poza tym wydaje mi się, że nauczyciele często się powielają i uczą tu i tam i wszędzie. Mogłaby się zwiększyć (uatrakcyjnić) oferta darmowych

Gość Niedoszła pracownica
najgorszy pracodawca na świecie!!! wyobraźcie sobie, że przeszłam dwuetapową rozmowę kwalifikacyjną na sekretarza szkoły, następnie przez 2 tygodnie zwodzili mnie zapewniając, że praca na mnie czeka (dzięki temu odmówiłam w dwóch innych miejscach, gdzie również chciano mnie zatrudnić), aż w końcu po moich kilku kolejnych nieodebranych telefonach i unikaniu rozmów, kiedy w końcu zadzwoniłam z innego numeru, dowiedziałam się, że rekrutacja jest już nieaktualna i mi dziękują. szok!!! i oni chcą uczyć czegokolwiek ludzi??? powinni zacząć od uczciwości i kultury u siebie, a dopiero potem brać się za naukę innych. unikajcie jak ognia tej pseudo szkoły, bo was też mogą wykiwać jak nie w taki to inny sposób - żenada!!!

Gość gość
Nie polecam Liceum dla Dorosłych w Gorzowie Wielkopolskim ,starszy bałagan, pani od matematyki ż.... nie umie nic kompletnie, wzorowi uczniowie sobie dadzą rade a tym którzy się uczą słabiej nie daje ta pani w ogóle szansy jakiejkolwiek.. Strasznie trzeba kłóć .Poziom jak w normalnym liceum ogólnokształcącym jeżeli chodzi o matematykę z tą Panią jedna wielka porażka.

Gość gość
młodzi, przyszli niedoszli adepci, czego chcecie się nauczyć w takich pseudoszkółkach to ja nie wiem.... do wszystkich wybierajacych sie na rzekome kierunki medyczne, po tych kursikach opiekunów i techników masaż ))BIOMASAŻ NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO W POLSKIM ZASZEREGOWANIU- prosze isc sie zapytać gdziekolwiek w szpitalu czy przychodni!!! nigdzie was nie zatrudnią!!))) albo medycyna albo fizjoterapia na WYZSZEJ UCZELNI i to tylko uniwersytety medyczne badź awfy, po tych szkółkach bedziecie bezrobotni ! smiech na sali jak dajecie sie nabierac na tandetny marketing i propagandę były nauczyciel

Gość gość
Witam, Uczęszczałam do Szkoły Żak Białystok, i naprawdę mogę polecić szkołę! Zajęcia odbywały się wg planów zajęć, organizowane były wyjścia na różne targi i pokazy w ramach zajęć. Obsługa w sekretariacie bardzo dobra. Mają dobrą kadrę, ciekawe kierunki, koleżanka kończyła administrację i bhp i też była bardzo zadowolona. Także ja polecam.

Gość gość
Witam, jak każda szkoła- są niedociągnięcia. Ale ja jestem zadowolona. Zrobiłam LO, poszłam na florystę. Jak ktoś nie chodził, tylko zaświadczenia brał to niech się nie wypowiada źle... Żak w Bielsku

Gość Anna_Magdalena
Witam czy uczy sie może ktos na kierunku pracownik socjalny w chorzowie ? Czy warto się zapisac na ten kierunek ?

Gość rzeszów nova
Matura poszła Ci nie najlepiej? – Przyjdź do Nas i poszerz swoje horyzonty! Serdecznie zapraszamy do kontaktu z Sekretariatem Szkoły NOVA Centrum Edukacyjne w Rzeszowie w celu poznania szczegółów kształcenia - telefonicznie 796 998 004. A przede wszystkim zapraszamy do odwiedzenia Nas osobiście- ul. Kolejowa 1 w Rzeszowie, piętro II. Służymy pomocą od poniedziałku do piątku w godzinach: 8:00- 20:00, oraz w soboty 9:00-15:00. W ofercie kształcenia posiadamy bogatą ofertę kierunków darmowych, ale również organizujemy kursy krótkie m.in.: administracyjne, kosmetyczne, komputerowe, stomatologiczne, florystyczne, księgowe.

Gość fared
Syn mój chodził na kierunek Technik BHP, wczesniej syn mojego kolegi - są już absolwentami i bardzo zadowoleni. Kolegi syn pracuje już po wyuczonym fachu. Otworzyli oczy, myśleli, że BHP to nuda. BHP jest kierunkiem interdycyplinarnym, dotyka praktycznie wszystkie dziedziny życia w procesie funkcjonowania wszelakich podmiotów w głównej mierze gospodarczych. Nie wiem jak inne oddziały - Sosnowiec ŻAK ma dobrą opinię.

Gość gość beata
Ja jestem po żaku w Legnicy i jetem zadowolona .Byłam na darmowym kierunku opiekunki środowiskowej i pracuję w zawodzie.Skończyłam też w żaku drugi płatny kierunek terapeuta uzależnień i też wszystko było ok. Terapeuta bardzo ale to bardzo ciekawy kierunek i z tego co wiem od przyszłego roku startuje kontynuacja i ponoć zakończona egzaminem państwowym .Jedyne co mi się nie podobało to język obcy bo nie da się nauczyć języka w 30 godzin. JA POLECAM - LEGNICĘ

Gość zasatanawiającasię
Zastanawiam się nad zapisaniem się do żaka na biomasażyste lub konsultanta ds. żywienia oddział Nowy Sącz. Czy ktoś mi może podać plusy i minusy? Wiem że wiele zależy od chęci i kierunków oraz nauczycieli ale może ktoś się teraz tam uczy na tych właśnie kierunkach i wyrazi swoją opinie. Myślałam też nad teb edukacja również w sączu, gdyby ktoś coś wiedział, opinie, recenzje proszę o komentarz

Gość gość
Jeśli chodzi o kierunki roczne to skończyłam darmową florystyke i było tak fajnie i oczywiscie bezpłatnie super czas. Wybrałam też rejestratorke medyczną bo pracuje w administracji i ta sama kwestia - super grupa, bardzo fajni prowadzący, wykładowcy - same konkrety i dyplom. Mój mąż skończył kilka lat temu LO i mature zdał, bo chciał i to chyba kwestia najwazniejsza. Chodził na zajecia nie olewal. dla mnie miło spedzony czas, mogliby wiecej nowoczesnych kierunkow wprowadzic bo jeszcze bym sie wybrala

Gość gość
lepszą opinię ma szkoła Plus Edukacja. mają fajne kierunki i wiele z nich nawet za darmochę. nie ma problemu z niczym, bo wszystko jest jasno napisane w ich regulaminie. do tego nauczyciele ida ze wszystkim na reke. naprawde dobra szkola.

Gość gość
Ja akurat żaka mogę polecić z czystym sumieniem. Jestem nauczycielką, od kilku lat pracuję i zarabiam tyle co kot napłakał i od 3 lat nie mogę odrobić stażu. Odbiło mnie to wszystko i zapisałam się do żaka na technika administracji. Dużo nauki, super kadra. Co prawda jeśli chodzi organizację to bajzel ale na ,,słynnych krakowskich uczelniach'' wcale nie jest lepiej. Po dwóch semestrach mam super koleżanki, wspaniałą babkę od prawa, która tłumaczy na chłopski rozum. Czuję się pewnie, bo wiem że już trochę znam się na przepisach. Ja ze swojej strony mogę tylko polecić. Planuję zrobić też rachunkowość.

Gość gość
Njalepsza ze wszystkich szkol policealnych jakie spotkalam, wysoko wykwalifikowana kadra, mila obsluga Zak w olsztynie najlepsza ze szkol nie wiem jak jest w innych oddzialach w polsce