Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wyjec_polski

znacie Centrum Nauki i Biznesu ŻAK?

Polecane posty

Gość pseudo on
Najlepsza ze szkoł policealnych w moim przypadku okazała się szkoła zak. Uczylem sie w olsztynie, profesjonalna pomoc i obsługa pan w sekretariacie, wysoki poziom nauczania. najlepsze co moglem zrobic praca znalazłem w przeciagu 2 miesięcy od zakonczenia nauki w szkole. Szczerze polecam!

Gość gość
Zachęcamy do zapisu do Gimnazjum i Liceum dla Dorosłych - zaocznie W związku ze zmianami w systemie edukacji, gimnazja są likwidowane, wraca ośmioletnia szkoła podstawowa oraz czteroletnie liceum. To ostatni dzwonek aby ukończyć szkołę w starym systemie! Prowadzimy właśnie zapisy na wrzesień! Mamy też najbogatszą ofertę kierunków szkół policealnych!!! Zachęcamy do rejestracji online nawww.blue.edu.pl oraz do kontaktu z pracownikami sekretariatu szkoły w Rzeszowie przy ul. Grottgera 10 pok 219 bądź telefonicznie 794 422 707

nie polecam u mnie zajęcia trwają krócej niż na planie

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne ma bogatą ofertę edukacyjną! Podczas gdy inne szkoły skończyły nabór, my prowadzimy go dalej! Posiadamy w ofercie blisko 100 kierunków kształcenia w szkołach policealnych, liceach ogólnokształcących, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i językowych. Nasze atuty to: - NOWOCZESNOŚĆ - szkoły w centrum miasta i pracownie wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt! - RZETELNA WIEDZA - najlepsi wykładowcy! - INDYWIDUALNE PODEJŚCIE - ceny na każdą kieszeń! Wydajemy też legitymacje i zaświadczenia do ZUS! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Można zapisać się również za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl

Znam tą szkołe i nie polecam, o wiele lepiej jest w nova ce. Szczególnie na kierunku specjalista od spraw dietetyki!

Gość alllla15859
A ja polecam szkołę w Dąbrowie Górniczej, miła atmosfera, super sale, wykładowcy i praktyczna nauka zawodu! kończe teraz kosmetyke i wiele się nauczyłam! Planuję po skończeniu zrobić sobie jeszcze wizaż i słyszałam, że zaczynaja kursy- na pewno skorzystam, bo wiem jak wygląda praktyka! W tej szkole nie ma suchej teorii!

Gość uuuunnnn
NOVA - jakim trzeba być desperatem, żeby reklamować się na babskich forach dyskusyjnych? Tutaj pytają o Żaka, jedną z pierwszych szkół tego typu w Polsce - a nie o jakąś NOVĘ, matko, sama nazwa wskazuje, żeby się nie zapisywać do czegoś, co NOVE. Ha ha. A wracając do Żaka... szkoła pomimo tego, że "różnie bywało" i można jej sporo zarzucić (nikt nie mówi, że nie)... NADAL i od DAWNA utrzymuje się powiedzmy "na rynku". O czymś to świadczy, prawda? :) Nauczyciele są ludzcy, sekretariat jeszcze bardziej.. kto chce się uczyć - ten się uczy, kto nie chce - ten nie... kazdy w Żaku dostanie to, czego chce. Jedni kują do matury innym zalezy na papierkach... i to ich sprawa! Żak to rozumie! Wszak nie papier jest ważny a to co w głowie, prawda? Także z wachlarza szkoł tego typu - polecam Żaka... tylko.

Gość gość
Pewnie, że znam! Skończyłem tam dwa kierunki i mam dwa dyplomy i dobrze płatną pracę. Zaufaj po ŻAK'u każdy Cię przyjmie, a przynajmniej mam taką nadzieję ;D ZAK daje spore możliwości rozwoju i całą gamę umiejętności praktycznym. Wiadomo, zależy też od kierunku. Według mnie to jedna z lepszych opcji, które teraz mamy na oferowanym rynku. PS. Chce się zapisać na jeszcze jeden kierunek ^^

Gość JoannaB
Ja nie rozumiem skąd te wszystkie negatywne komentarze. Ja kończyłam liceum i zdałam maturę. W mojej grupie było kilka osób, które nie zdały, ale to były osoby, które nie miały w planach zdawać matury, poszły tylko spróbować. Uważam, że jak ktoś chce to bez problemu można zdać maturę. Wiadomo, że trzeba się uczyć, czytać lektury. Ale chyba po to się idzie do liceum! Ja chodziłam w Nowym Sączu, maturę zdałam w zeszłym roku, a teraz wybieram się na jakieś kierunek policealny, tylko jeszcze nie zdecydowałam jaki. Zastanawiam się nad dietetyką albo rejestratorką medyczną. Co polecacie?

Gość gość ja
zapisałam się do LO w żaku ,umowę podpisałam że zero wpisowego zero opłat ,a teraz po 3 miesiącach wchodzę w aktualności a tam pisze że LO płatne 99zł !!! Ico teraz mam zrobić ?czy przyslą mi jakis rachunek za te 3 miesiące ? !!!

Gość tytankaaaa

Przecież ta opłata wchodzi dopiero od przyszłego semestru... Jak zapisałaś się w poprzednim to nie płacisz. Najpierw pytaj, później pisz na nich w internecie 

Gość Gość

Uczęszczam do szkoły od roku. Poziom - dno. Możesz zrobić kopiuj/wklej, leżeć i zbijać bąki i masz wszystko zaliczone. Plan zajęć - totalny chaos. Wrzucany czwartek/piątek przed weekendem z zajęciami więc wcześniejsze zaplanowanie czegokolwiek na weekend nie wchodzi w grę. Non stop zmieniany, skracany przez nauczycieli = nie nauczysz się niczego. Nieobecność na zajęciach należy usprawiedliwić MAKSYMALNIE w poniedziałek po zjeździe. Więc jeżeli ktoś jest chory bądź normalnie pracuje (sekretariat jest czynny do godziny 17:00) to ma problem, bo innej opcji nie ma. Co chwila zmiany dyrektorów. Kontakt w sekretariacie dramat. Kontakt mailowy - jeszcze gorzej. Cyrk na kółkach ogólnie rzecz biorąc i nie polecam nikomu. Nie zwracajcie uwagi na pozytywne opinie pisane przez osoby zatrudnione w Żaku bądź ich bliskich 🙂

Gość iga78787878
Dnia 10.01.2019 o 14:05, Gość Gość napisał:

Uczęszczam do szkoły od roku. Poziom - dno. Możesz zrobić kopiuj/wklej, leżeć i zbijać bąki i masz wszystko zaliczone. Plan zajęć - totalny chaos. Wrzucany czwartek/piątek przed weekendem z zajęciami więc wcześniejsze zaplanowanie czegokolwiek na weekend nie wchodzi w grę. Non stop zmieniany, skracany przez nauczycieli = nie nauczysz się niczego. Nieobecność na zajęciach należy usprawiedliwić MAKSYMALNIE w poniedziałek po zjeździe. Więc jeżeli ktoś jest chory bądź normalnie pracuje (sekretariat jest czynny do godziny 17:00) to ma problem, bo innej opcji nie ma. Co chwila zmiany dyrektorów. Kontakt w sekretariacie dramat. Kontakt mailowy - jeszcze gorzej. Cyrk na kółkach ogólnie rzecz biorąc i nie polecam nikomu. Nie zwracajcie uwagi na pozytywne opinie pisane przez osoby zatrudnione w Żaku bądź ich bliskich 🙂

Nie wiem o jakim kierunku piszesz, ale to nie brzmi jakbyś się uczył/uczyła w żaku. Sama sie tam ucze i wcale nie jest tak prosto, gdyby było to każdy by zdawał egzaminy a tak nie jest. Co do sekretariatu to sie nie wypowiem, bo każdy oddział ma inny, ale u nas nie ma problemu. Jak mam jakiś problem to dzwonię i wiadomo, że tak będzie szybciej niż mailowo 

Ja jestem w trakcie i polecam! Mają fajne podejście do słuchaczy i mimo, że wiedzę już jakąś miałem to pomogli mi ją poukładać. No i chyba najbardziej podobało mi się to, że zajęcia prowadzili ludzie, którzy są praktykami zawodu. Jakby nie patrzeć potrafią świeżo spojrzeć na temat i mówią tak jak jest. 

Gość Ola26

Ja jestem technikiem kosmetycznym i skończyłam żak w 2017 r. Mogę śmiało polecić szkołę dziewczynom, które się zastanawiają. Miałam trochę wątpliwości, ale podpytałam wśród znajomych i zdecydowałam się pójść do tej szkoły. Jestem bardzo zadowolona, bo nie straciłam 5 lat życia, a mam teraz dobrą pracę 🙂 Dobrze przygotowane merytorycznie zajęcia i przychylni słuchaczom nauczyciele. 😉

Gość marcin

Żak to bardzo fajna opcja. Mają sporo kierunków. Chodziłem do szkoły policealnej u nich i był bardzo ok. Ogółem oprócz tego, że ma się oczywiście papierek to ja faktycznie sporo się nauczyłem i to takie praktyczne rzeczy jak chociażby kurs pierwszej pomocy. Szkolenie strzeleckie też mi się podobało. To akurat nie wiem czy się przyda, ale na pewno odkryłem nowe hobby. 

Gość wuwu

A kto nie zna żaka? Kończyłem tam szkołę policealną i byłem mega zadowolony. Mają super podejście do słuchaczy. NA pewnie nie jest banalne i sztampowe. Na takie zajęcia aż miło mi się chodziło, a orłem nigdy nie byłem. 

Gość JADWIGA SZALNDA

LEPSI JAK LEŻAJSK A NIE ... JAK W LEŻAJSKU ŚMIERĆ !! Jadwiga Szlanda Pokój i DObro

Gość Mateusz Ceglak

LEPSI JAK LEŻAJSK!!!!! NIE JAK W LEŻAJSKU GNÓJ!!! ŚMIERĆ !!!!!!!!!!! Mateusz Ceglak Pokój i Dobro

Gość JADWIGA SZALNDA

NAJLEPSI POLECAM!!! LEPSI JAK LEŻAJSK NIE ŚMIERĆ JAK W SZKOŁACH W LEŻAJSKU!! Jadwiga Szlanda Pokój i Dobro

Gość Mateusz Ceglak

NAJLEPSI LEPSI JAK LEŻAJSK A NIE ŚMIERĆ JAK W SZKOŁACH LEŻAJSK!!!Mateusz Ceglak

Gość marta

Teraz to można wybierać i przebierać w tych szkołach, ale jak się człowiek wczyta i zobaczy co poszczególne z nich oferują to żak i tak pozostaje nadal najlepszy. Przynajmniej jeśli chodzi o moje zdanie. 

Gość King0

Planuję iść do Żaka, od przyszłego roku. Opinie w internecie są różne i trudno mi się zdecydować, jednak po szkołach, w których byłam nie wiem czy mogą być jeszcze gorsze.

Gość Rafał

W Żaku jest dużo praktyki, co jest dużym atutem. Kończyłem różne szkoły, jednak zbyt dużo z nich nie wyniosłem. Wiadomo, że dodatkowo trzeba się też uczyć samemu, jednak praktyka jaką oferuje Żak dużo daje w kształceniu niż sama teoria. 

Gość ero

żak jest spoko. Taka szkoła gdzie się nikt nie spina. No i najważniejsze, że na koniec dają człowiekowi zaświadczenia, które świadczą o zdobytym wykształceniu bo to o to w tym chodzi. Dla mnie na plus. 

Gość tomek

Czemu masakra ja ukończyłem Żaka i nie żałuję, szkoła dobry poziom nauczania w porównaniu do innych... jest dużo praktyk, co jest dużym atutem.

Gość marawstala

Byłam w niej kilka miesięcy, a później zrezygnowalam. Całkiem dobra szkoła... Nie dla picu i papierka. Przynajmniej ta w moim mieście, ale z tego co słyszałam to Żaka u nas już nie ma

Gość TeR

W Lublinie polecam ETAT jeśli chodzi o Rachunkowość, do końca października jest jeszcze rekrutacja bo brakuje parę osób do utworzenia kierunku.

Gość TeR

Oczywiście szkoła ETAT na alejach racławickich.

Gość Karol pim

Ja niedawno ukonczylem kurs w Katowicach. Co do samego kursu nie mam zastrzezen, ok. Ale sekretariat to totalna porazka, panie tam na wakacjie przyjechaly, wiedza dziela sie zdawkowo. Nie wiem czy nie umieja czy im sie niechce😕

Druga sprawa to totalny syf ktory byl wszedzie i smrod. Sprzataczki brak co widac po kiblu, salach. Nie naleze do todziny bialej rekawiczki ale tam strach czegos dotknac. Stoliki uwalone, koncik z kawa i ciastkami brudny, przez okna nic nie widac bo buly myte 20 lat temu. Taka szkola powinna dbac o wizerunek pomieszczen 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować