Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja czekam i czekam

Czekam

Polecane posty

Gość blantka
Dziewczyny, ja zmykam. Musze zrobić zakupy, a potem obiadek. Później postaram się tutaj zajrzeć, bo świetnie mi się z Wami rozmawiało :-) Trzymajcie się i trzymajmy za siebie kciuki :-) :-)

Ja juz nie czekam. Doslatalam wlasnie @ i jestem szczesliwa. Za Was trzymam kciuki i bede zagladac czy sie udalo! Trzymajcie sie!!!

bibi81 - > no to masz kamień z serca:) Ja się zastanawiam nad zrobieniem testu. To mój 20 dc. Ma jakąkolwiek szansę wyjść?:)

Poczekaj jeszcze troszke...zacisnij zeby i mysl o czyms innym. Wiem,ze trudno ale postaraj sie. Moja siostra tez tak szalala i pierwszy test wyszedl jej negatywny i rozpaczala a bylo poprostu za wczesnie. Zrobila o czasie drugi i co? I jest w 27 tygodniu. Teraz marudzi, ze nie moze sie brzuszyska doczekac ;) Cierpliwosci. To jeszcze tylko kilka dni. Dasz rade!!! Myslami jestem z Wami

bibi wiem,że to jakiś szał macicy ale chyba dziś zrobię ten test:) No najwyżej nie wyjdzie i poczekam. A może wyjdzie:)

Gość blantka
Hej Dziewczyny. Jesteście? Ja czekam i czekam - zrobiłaś już test?

Gość blantka
Przyznam się... jak byłam na zakupach to odwiedziłam aptekę. Kupiłam test i po powrocie do domu zaraz go zrobiłam.... po prostu nie wytrzymałam. I duże nic:-(:-( buuuuuu!!!!

Gość blantka
Do @ jeszcze 5 dni, więc jakaś iskierka nadziei pozostała.

Gość blantka
Dzięki Bibi za otuchę i kwiatuszka :-) Jeszcze nie skreślam się w tym miesiącu, zobaczę za te pięć dni.

Blantka! Na razie sie jeszcze nie zalamuj... Po prostu ten test to jeszcze troszke za szybko :) Jestem dobrej mysli!!! :) a ja czekam i czekam, alez Ty niecierpliwa :P I co Ci test pokazal? Jestem bardzo ciekawa.... Mnie troszeczke martwi to ze nie mam absolutnie zadnych objawow :( No procz tych ciezszych, bolacych piersi...

Gość 8507
Dziewczyny jeżeli można chciałabym do Was dołączyć. Również czekam na @ i mam nadzieję, że w tym miesiącu się nie pojawi. Mam 24 lata. @ powinnam dostać 20 lub 21 września. Pozdrawiam

Cześć laski. Test oczywiście nie wyszedł. No w końcu to był dopiero 20 dc. blanka -> no poczekaj te 5 dni i zrób znowu. 8507 ->to też masz kilka dni czekania. Wychodzi na to, że ja czekam najdłużej na wynik bo aż do 28 września. Nic, muszę to przeczekać. Generalnie i tak wiem, ze jestem w ciąży:)I tego się trzymam.

8507 witamy Cie serdecznie :) I oczywiscie cieszymyn sie ze do nas dolaczasz :) Trzymam mocno kciuki za Twoje dwie kreseczki na tesciku!!! :) a ja czekam i czekam, podziwiam Twoja wiare i przekonanie ze sie udalo :) Ale widocznie tak rzeczywiscie jest, z czego juz teraz baaardzo sie ciesze!!! :D Tylko juz wiecej nie spiesz sie z tymi testami, poczekaj do terminu @ :P :) Dziewczyny, ja nadal bezobjawowa ale wciaz mam nadzieje :)

Gość blantka
Hej Dziewczyny. Wcześniej jakoś nie dałam rady zajrzeć, trochę spraw na głowie. Jesteście? 8507 - witam serdecznie!!

Gość blantka
Cosik pusto :-( To ja zmykam. Idę upiec szarlotkę dla mojego lubego. Wczoraj trochę się poprztykaliśmy o ten mój test. Powiedział, że za bardzo się napalam i powinna dać sobie na wstrzymanie. I tak od słowa do słowa awantura gotowa. Ale już jest Ok... :-) Zajrzę później.

Gość 8507
Dziękuję dziewczyny za powitanie. Ja niby nie chcę się nakręcać, ale... Brzuch mnie boli od owulacji jak na okres, jajniki kłują, piersi swędzą i trochę bolą i mam zgagę. Nie wiem już sama. Jak byłam poprzednio w ciąży to miałam podobne objawy. Niestety tamta ciąża okazała się martwa i miałam łyżeczkowanie. Mam nadzieję, że jestem w ciąży i wszystko będzie ok. :)

Och dziś z pracy późno wróciłam. Przynajmniej czas szybko zleciał i kolejny dzień do przodu. I bliżej ujawnienia się obecności Michaliny vel Franka:)

Gość blantka
I już mam trochę luzu.. jesteście?

Gość blantka
Jutro do pracy po paru dniach wolnego. Jak mi się uda, to tutaj zaglądnę. Trzymajcie się Kobitki.

Gość blantka
Hej Dziewczyny! A u mnie lipa!!! Dziś dostałam @... o cztery dni za wcześnie, a zawsze była jak w zegarku co 30 dni... kalendarzyk mi się posypał :-( Myslę, że w tym miesiącu dam sobie na wstrzymanie, po prostu zdam się na swoje ciało i naturę. Jak się uda, to będę happy, a jak nie, to próbujemy dalej. Na początku października bronie magisterkę, to może to odciągnie mnie od ciągłego myślenia czy udało się zaskoczyć. Ale na pewno będę z Wami Dziewczyny... zawsze to miło pogadać z fajnymi kobitkami :-) A teraz wracam do pracy. Pa, pa.

Bardzo mi przykro blantka :( Ale widzę że nastawienie i tak masz pozytywne i tak trzymaj!!! :D Uda się w końcu, zobaczysz!!! :D:D:D Zostań z Nami, bo przecież nie zamierzasz rezygnować! Twoja dzidzia po prostu wybrała inny miesiąc na wyklucie się ;)

Wiecie co? Zauważyłam u siebie ostatnio pewną rzecz. Nie moge umyc rano zebow bo automatycznie mam odruch wymiotny. Myje doslownie zeby na raty :P Wiem ze to moze troche smieszne, ale tak sobie pomyślalam czy to moze miec jakis zwiazek z ewentualna ciaza??? Nie wiem co o tym myslec... Bo uzywam ciagle tej samej pasty do zebow a wczesniej mi sie to nie zdarzalo...

Gość 8507
Blantka bardzo mi przykro. Następnym razem na pewno się uda :) Ja nadal czekam. I mam nadzieję, że się nie doczekam :)

Gość blantka
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Nie trace nadzieji i dalej będę próbować :-) Troche sobie popłakałam :-), ale szybciutko wzięłam się w garść!! Jak już wcześniej pisałam, zdam się na naturę, chociaż chciałabym wypróbować ten test owulacyjny i zobaczyć jaki to da efekt, bo jeszcze nigdy go nie robiłam. Maaartuuusiek - może ten niesmak do pasty do zębów świadczy o małej fasolce :-) Trzymam kciuki za Was Dziewczyny i mam nadzieje, że nie będzie rozczarowań!!