Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja czekam i czekam

Czekam

Polecane posty

Gość 8507
Wczoraj dostała @. Także ja już nie czekam :( Trzymam za was dziewczyny kciuki.

Gość blantka
8507 - nie martw się!! Na pewno przyjdzie taki dzień, że zobaczysz dwie kreseczki na teście :-) byle sie tylko nie nakręcać - mój gin. mi to powiedział: "działaj dziewczyno tylko nie popadaj w paranoje!"

Gość blantka
A od tego cyklu zaczęłam łykac wiesiołek i pić siemie lniane - takie mamine domowe rady na lepszy płodny śluz, bo z tym u mnie było kiepsko i może dlatego takie pudła z moim lubym zaliczaliśmy. Nie chce się znów przez cały cykl ekscytować, ale naturze troche dopomogę :-)

Gość blantka
Uda Nam się!!! Mocno w to wierzę, a wiara czyni przecież cuda! :-)

Oj dziewczyny widzę, że żadnej się nie udało:( Ja nadal czekam, choć tak jak mówiłam ja wiem, że jestem w ciąży. No ale na test czekam do 28. Syndrom wicia gniazda już mam:) Meble kupuję:)Pół domu już wyposażyłam ale zmęczona jestem. Trzymajcie za mnie kciuki Moje Drogie:)

a ja czekam i czekam, ja trzymam bardzo mocno kciuki choc widze ze Tobie nie bardzo to potrzebe ;) Bo wiesz juz co sie swieci... :D Kiedys do Ciebie dolacze :) :) :)

maaaartuuuusiek -> oby:) Właśnie wróciłam od gina. Wszytko jest ok. Można robić dzieci:)Choć mam nadzieję, że już jest zrobione:)

Gość blantka
Hej Dziewczyny. Dziś trzymałam w rękach taką malutką istotkę mojej kuzynki... słodka kruszyna:-) Może udało mi się tak zapatrzyć na nią....? Przecież tak się mówi: bo się jaszcze zapatrzysz i będziesz mieć swoje :-)

blanka e tam Ty już jesteś zapatrzona:) A ja rozłożona przez choróbsko. Byłam u lekarza i powiedziałam, że niewykluczone, że jestem w ciąży. Odrazu zwolnienie i naturalne metody czyli sok z malin, cytryna, czosnek, miód. No to leżę i piję te specyfiki. Gotuję też rosół:)

No to mam 31 dzień czyklu a okresu brak:)Objawy są. Bolesność piersi, podbrzusza. Do tego rzecz odbiegająca od normy a mianowicie śluz. Dość obfity. Tego wcześniej nie miałam. Ciężko wytrzymać z testem:)

Gość blantka
ja czekam i czekam - to chyba można Ci już pogratulować!! Mam nadzieję, że wszystko będzie po Twojej myśli :-)

blantka u mnie cykle trwają 32-34 dni także sama rozumiesz:)Jeszcze czekam.

Gość blantka
a ja czekam i czekam - i jak tam u Ciebie? Już coś wiadomo?

blantka jutro rano robię test:) Okresu brak, dziś cały dzień mnie mdli i to autentycznie a nie przez wyobrażenie:) Oprócz tego mam totalny brak apetytu, co u mnie jest nieslychane. Dziś wpadłam do domu i powiedziałam, że nie zjem nic chyba że będzie to kapuśniak. Mąż poleciał po składniki, ja zrobiłam i zjadłam 2 talerze i teraz dalej mnie mdli.

Gość blantka
Cieszę się z Twoich objawów, bo wszystko wskazuje, że uda Ci się i test wyjdzie z pięknymi dwoma kreseczkami. Ja dalej się staram, chociaż nie aż tak intensywnie, bo mam masę spraw na głowie i jeszcze tak nauka.. Wg mojego kalendarzyka to na 1ego przypada owulka więc na pewno wtedy zawalczymy :-)

Gość blantka
Napisz jutro obowiązkowo jaki wynik :-)

Test wyszedł negatywny:( Trochę mnie to rozczarowało ale najwazniejsze, że miesiączki nadal brak:) A dziś 34 dzień cyklu.

Gość blantka
Może odczekaj jeszcze dzień, dwa i zrób jeszcze jeden test. Trzymam za Ciebie kciuki!!!

Gość 201316
Hej dziewczymy moge do was dolączyć? Ja równiez staram sie z moim mężem o dzidziusia, to jest nasz drugi cykl starań.

Gość blantka
Witaj 201316! Jasne, że możesz dołączyć. Ile już się z mężem staracie o dzidzię?

Gość blantka
Przepraszam, przecież napisałaś w poście:-)

Gość blantka
Wspomagasz się jakoś w swoich celach?

201316 witaj. Słuchajcie dziewczyny, rano jak robiłam test to w pośpiechu zostawiłam go w łazience. Teraz wracam, patrzę a tam blaaadziuchna druga kreseczka. I teraz zastanawiam się czy jej nie widziałam rano bo było za ciemno czy ona powstała w ciągu tych godzin. A jeśli w ciągu dnia to co to oznacza? Może powstać taka kreseczka w wyniku jakichś reakcji chemicznych bez tego hormonu ciążowego?

Gość blantka
Najlepiej powtórz test - będziesz mieć wtedy pewność. Ponoć nawet blada kreseczka może wskazywać na ciąże, bo to zależy od stężenia hormonu.

Gość 201316
Narazie czekamy na cud że uda nam się bez niczego. A staramy sie już drugi cykl zobaczymy jak to bedzie, mam nadzieje ze sie uda:) Najlepiej jak powtórzysz test wtedy bedziesz pewna bo ta jasna druga kreseczka mogła oznaczac wczesną ciąze.

Dziewczyny dziś mam jakieś plamienia. Taki niby początek okresu ale nietypowy dla mnie. Ja dostaję okres z hukiem, że tak powiem. Odrazu wielki ból i powódź. A tu jakies takie plamienia. Mam dziś doła.

Gość blantka
a ja czekam i czekam - zrób jeszcze jeden test - dla pewności. Nie ma sensu się dołować. Trzymaj się cieplutko!:-)

Gość blantka
201316 - najważniejsze to być dobrej myśli. Ja na początku naszych starań popadłam w lekką paranoję, tak strasznie chciałam dzidziusia, że o niczym innym nie myślałam. Nawet zaczęło to drażnić mojego lubego, mówił że sex potrzebny mi tylko w jednym celu - prokreacji :-) Jak się sama nad tym zastanowiłam to tez doszłam do tych samych wniosków, teraz wyluzowałam i skupiłam się nad innymi sprawami, ale dalej się staramy, ale już nie w taki paranoiczny sposób z mojej strony. Trzymam za was kciuki:-)