Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 15, 2009 http://puste-dziunie.pinger.pl/ tam było coś o pustych pudełkach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 hehehe jestes pewna ??? :D Lusi .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 15, 2009 kabel :D może mnie się śniło skleroza mnie dobija :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 snilo cie sie Lusi ;)...w tym wieku nie mamy jeszcze sklerozy .. heheh nie musialem klikac w link by wiedziec ze pudelek tam nie znajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 15, 2009 tam na pewno było słowo pudełko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 heheh czasem sie mowi stare pudlo .....a jak jest mlodsza to moze pudelko ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 dalej szukasz Lusi ??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2009 szukam dlatego podnoszę może poranna zmiana pomoże :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 16, 2009 Za mało danych... :o Puste pudełka to jakies 37,600 wyników... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach