Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akcja specjalna

Lena czy Natasza

Polecane posty

Gość Paula 24
tylko NATASZA!!!!! Len jest od cholery wszedzie!!!! Mam już dosć, gdzie sie nie rusze tam LENA!!!!!!!!!!!! W co trzecim wózku jakaś LENA!!!! Albo JULKA!!!!!

Gość albo Oliwka
:oŁadne jest Joanna;)No ale Aśka to moja imię więc nie jestem chyba zbyt obiektywna:P

Gość o nie nie nie
tylko nie Lena, tych Len jak psów...

Gość akcja specjalna
kurde, chyba macie rację. ja też teraz wszędzie słyszę, ze albo któraś właśnie urodziła Lenkę albo urodzi. a z julkami to jakiś koszmar:O zresztą z oliwkami też (maje, wiktorie i weroniki też nie zostają w tyle)...chyba jednak lepsze natasza

Lena to sie zrobilo popularne imie przez m jak milosc - bo przeciez kinga tak nazwala swoja coreczke,i teraz wszystkie mqale dziewczynki to leny...dlatego ja bym nie wybrala tego imienia. Natasza tez mi sie za bardzo nie podoba,ale jakbym juz miala wybierac to jednak Natasza...

Gość akcja specjalna
a w na dobre i na złe podobno była amelka i też niektóre fanki serialu dostały małpiego rozumu...a że m jak miłosć to chyba najpopularniejszy serial w Polsce stąd też pewnie tak duże zainteresowanie...ale dylemat:(

Gość medusa*
Len jes jak psow przybledow Ja znam na oim osiedlu piec Len-najstarsza ma 5 lat Rzygac sie juz chce Wiktoria,Lena i Julka przez ta powszechnosc jak u zydkow,staly sie najbardziej znienawidzonymi imionami..beeeeeeee

Gość bebe22
dziewczyny badzcie bardziej oryginalne... Malo inteligentne jestescie skoro nie potraficie wymyslic nic innego niz Lena Za pare lat to imie bedzie poprosu mocno obciachowe Wlasciwie to juz jest..

Gość super effect
a u mnie w klatce trzy male Wikusie:(

Gość super effect
i jedna Niki:(

Gość IMIE lENA JEST ŁADNE
ale czemu nie może być Małgorzata Marta Monika tych imion teraz nie ma wśród małych dzieci

Gość liKTO
tak Nie ma teraz malgos,ewun,martun,monis i kasiuniek Sa za to nicole,wiktorie,mariki i amelie...masakra:(

Gość makupiczu
bo chcemy byc za wszelka cene nowoczesni i isc z duchem czasu:) u mnie w rodzinie jest dolores i samanta..dziekuje:(

Gość byle nie Lenaprosze..

Gość IMIE lENA JEST ŁADNE
moje dwie koleżanki mają Oliwki jest jedna Nikola Xawier i to przez X za dwa miesiące będzie Amelia... Ja rozumiem,ze ludziom takie imiona sie podobaja ale kurcze taka Oliwka kiedyś bedzie miała 40 lat czy nie lepiej brzmi pani Małgorzata od Pani Oliwi ???

Gość beda burczec
Lena jest niestety okropnym imieniem Nudnym i pustym jak flaki z olejem Nic nie oznacza,nic nie wnosi Pasuje mi bardziej do wygrzewajacej sie na sloncu kotki..Albo do legwama:)

Gość modra modna
a mi sie kojarzy ze smutna dziewczynka z domu dziecka:(

Gość lenucha wredna klucha

Gość noughty
lena takie sobie,zwykle Natasza,naraszka,natunia,nati,tasza,tani Bomba:)

Gość widelec babelec
Taszka,Tasz Super:)

Gość akcja specjalna
kiedyś usłyszałam, ze Lena to imię dla pustej lalki, takiej bez wnętrza, bez osobowości...bardzo mi to zapadło w pamięć. Nie chciałabym aby imię mojej córy kojarzyło się z jałowością i pustotą...pod tym względem Natasza faktycznie ma jakiś pazur

Gość do góry kochane

moja córcia ma na imię Lenka :) To imię idealnie pasuję do małej drobnej słodkiej dziewczynki :)

Wiele moich koleżanek i znajomych urodziło ostatnio dzieci i żadna nie ma Leny. Nie słyszałam też o żadnej Lenie, ani takiej nie znam, także u mnie tego boomu na to imię jeszcze nie ma. W dalszym ciągu przewaga Julek, Zuzanek i Nikolek. Natasza też bardzo ładne i dobrze mi się kojarzy, ale Lena jednak ładniejsze.

Gość akcja specjalna
to faktycznie nie ma u Ciebie jeszcze tego boomu, ale uwierz, ze nadejdzie;)

Gość Natalia to piękne imię co

Gość akcja specjalna
no właśnie nie dla wszystkich, mnie się nie podoba

Natasza to piekne imie, Lena zreszta tez ladne, ale Natasza podoba mi sie bardziej. Sama mialam tak dziecko nazwac, ale na usg wyszlo, ze to jednak synek:)

Gość bzdury piszecie
to ze teraz jest wysyp na rosyjskie imiona nie znaczy,ze za chwile nie przyjdzie moda na proste np.malgorzata,teresa czy ania.Z mojego rocznika jest w diably dziewczyn o imieniu ania,agnieszka,kasia,joanna itp.teraz daje sie nieco rzadziej te imiona,bo moda jest na zuzie (w moim otoczeniu 7 osob ktore znam maja corki o tym imieniu,poza tym Julki,Amelki,Maje itp.Nie ma imion ladneijszych i brzydszych.O gustach sie nie dyskutuje. Mnie sie podobaja rosyjskie imiona.Sa delikatne i dziewczece.A co do imienia Lena to przyuwazcie jedna rzecz.Otoz rodzice maja Magdalenki i wolaja na nie Lenki.Helenki tez moga byc w skrocie Lenki,podobnie Milenki.A imie LENA jest OSOBNYM imieniem i jest naprawde piekne. Imie Natasza tez jest ladne.Ale ja obstawiam Lene. A co do statystyk to sprawdzcie jakie imiona sa najpopularniejsze i wtedy wysuwajcie swoje "teorie".Jestem z Krakowa i jesli mam byc szczera to NIE SPOTKALAM sie ani z imieniem Lena ani z Natasza.