Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zubek

pierwsza ciąża, oczekiwania na malenstwo, wszystkie przyszłe mamusie

Polecane posty

maaartuuusiek, kochana nie martw się na pewno już niedługo będziesz cudowną mamusią, jestem pewna :* uśmiechnij się i działaj dalej :)))

No i to mi się podoba, grunt to pozytywne podejście :) i to się tyczy wszystkich, żeby nie było ;)

Cześć dziewczynki :) jak tam mija dzionek?? ja w pracy siedzę a taka śliczna pogoda... Jak tam Wasze starania??

Fakt pogoda piękna, a jutro zaczyna się juz astronomiczna jesień. U mnie jeszcze 3 dni po 10h w pracy , a póżniej wolność 4 dni. Czekam i nie czekam a @, powinna pojawić się w ciągi 3 dni, ale nie wiem jak tam po pigułach to będzie. Pozdrawiam, wkrótce się odezwę Buziaki

To tak jak u mnie z @... jakoś powinna przyjść około czwartku - piątku, ale nie mam nic przeciwko, żeby nie przyszła ;) a wczoraj wieczorem to czułam jakby już nadchodziła, a tu nic :) tylko a niepewność ... bleeeee

Dziewczyny.... ratunku!!!! zrobiłam test i pokazała się jasna różowa kreseczka.... kilka dni temu tez robiłam i wydawało mi się, że coś widzę, zresztą pisałam o tym, ale wtedy mój mąż nic nie widział to pomyślałam, że to moja wyobraźnia ... a teraz na pewno ją zobaczy..bo nie da się nie zauważyć... nie wiem czy się cieszyć, czy to nie jest fałszywy alarm, tak bardzo bym chciała, żeby test się nie mylił :) trzymajcie za mnie kciuki MOCNO jutro chyba powtórzę test z porannego moczu, zobaczymy co wyjdzie

cześć :) powtórzyłam tescik i wyszły dwie kreseczki... jestem w szoku, mam nadzieję, że to nowe życie we mnie :))) a co u Was? piszcie !!!

Gratulacjeeeeeeeeeee Bardzo się cieszę, mam nadzieje, że my tu wszystkie dostąpimy tego szczęścia Ale się cieszę suuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrr A jak długo się staraliśćie????

my tak na poważnie to bardzo krótko... wczesniej bez zadych większych staran, czyli co będzie to będzie, ale nie czekalam na dni plodne, nie szalalam wtedy tylko kochaliśmy się jak wypadlo... a w tym cyklu od poczatku dni plodnych do owulacji codziennie przytulanko, nogi i dupcia do góry, min. 15 minut lezenie w ten sposób + dużo śmiechu i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniou i radości chyba się udało :)